[+] Přidat aktuální nabídku

Bleskovky

132 33 3450
Články 641 - 660 / 992

Novinky z Kolštejna

Jarní nálada je cítit všude kolem nás. Již za pár dní přivítáme jaro, a proto i tematicky ladíme tento díl wellnews. Máme připravené jarní speciální pobyty s úžasným programem, blíží se první jarní saunová noc, pokračujeme v projektu „keltský telegraf“ a pracujeme na programu oslav 690. výročí založení budovy dnešní restaurace s minipivovarem.

Novinky z Kolštejna

Světový den vody připadá na 22.3. 2015

Akce AQUA UNITED v ČR opět podpoří Světový den vody, který připadá na 22.3. 2015. Již šestý ročník akce AQUA UNITED 2015 proběhne v aquaparcích a bazénech po celé ČR

Světový den vody připadá na 22.3. 2015

V Jeseníku se o víkendu můžete potápět

20. - 22.3.2015

Priessnitzovy léčebné lázně v Jeseníku si tento víkend už potřetí připomenou Světový den vody. Od pátku do neděle se tak můžete těšit na zajímavý program, jehož klíčovým tématem bude nepostradatelná součást našeho života – voda. Voda bude léčit, o vodě se bude hovořit i malovat, ve vodě se bude sportovat.

V Jeseníku se o víkendu můžete potápět

WORLD OF BEAUTY & SPA

očekávaná jarní inspirace pro všechny milovníky krásy a pohody

S jarem se začíná příroda probouzet z letargie a znovu ožívají barvy a tvary. Stejně nedočkavě vyhlížíme jarní změny a odvážnější trendy kolem sebe, v módě, líčení i účesech. Po zimě přichází čas jarní úpravy vzhledu, ať již omlazení či ozdravení pleti, novou barvu i střih vlasů, novou úpravu nehtů, nebo zbrusu nový image.

WORLD OF BEAUTY & SPA

Přivítejte první jarní sluníčko na veletrhu FOR GARDEN

Udělejte si ze zahrady oázu klidu – tipy najdete na veletrhu FOR GARDEN

Začátkem března se začne příroda opět probouzet ze zimního spánku. Nastává tak ideální čas na realizaci malých i velkých změn ve vaší zahradě. Pokud plánujete budovat novou zahradu nebo jen přemýšlíte, jak tu stávající přetvořit v oázu klidu, přijďte se inspirovat na jarní veletrh FOR GARDEN.

Chystá se festival FOR GARDEN

Ozvěny SaunaFestu v Saunii

Saunová show v největší městské sauně v Praze

V rámci cyklu SaunaFest na cestách se uskuteční přehlídka mistrovských saunových ceremoniálů v největší městské sauně Saunia Praha. Návštěvníci si budou moci vychutnat soutěžní ceremoniály, které soutěžily na oficiálním Mistrovství ČR v saunových ceremoniálech v rámci SaunaFestu 2015. Všichni soutěžící ze Saunie se zde dostali do finále soutěže. Pro Saunii je to velké ocenění a Saunia Praha se stala nejúspěšnějším saunovým světem na SaunaFestu.

Ozvěny SaunaFestu v Saunii

WellNews – Novinky Relax centra Kolštejn

Únorové číslo měsíčníku WellNews s ohlédnutím za saunovou událostí roku 2015 – mistrovstvím České republiky v saunování, SaunaFestem.

Jiří Sonntag se zúčastnil SaunaFestu 2015...

Jaro v Relax centru Kolštejn – hýčkejte se a bavte se

Ač to tak nemusí vypadat, zima už se pomalu chýlí ke konci a co nevidět je tu jaro. V Relax centru Kolštejn nezahálí a už pilně připravují speciální nabídky na nejbližší měsíce. Pojďme se společně podívat, co konkrétně se chystá.

Nechte se hýčkat

Saunové rituály v Českých Budějovicích

Rtuť teploměru neúprosně klesá, a proto není na škodu pořádně posílit imunitu. Kromě vitamínů si můžete zajít třeba do sauny. Na skvělý saunový zážitek zve na sobotu 7. 2. plavecký stadion v Českých Budějovicích. Těšit se můžete i na Fantoma opery!

SaunaDay v Českých Budějovicích

Zážitkové saunování v Uherském Hradišti

SaunaFest na cestách přinese ty nejlepší saunové ceremoniály

Další zastávkou oblíbeného SaunaFestu na cestách bude Uherské Hradiště. Zveme všechny na 4 hodinovou Saunovou noc, naplněnou zážitkovým saunováním až po okraj. Připraveno je 6 saunových ceremoniálů a představí se Saunový mág Pavel Hofrichter, nejlepší česká saunérka Judita Müllerová, saunový animátor Jaroslav Pallas, který je aktuálně na 6. místě celosvětového žebříčku saunérů (ten zahrnuje 300 saunérů).

Zážitkové saunování v Uherském Hradišti

Lázně Luhačovice potřetí za sebou zvítězily na Velké ceně cestovního ruchu

Lázně Luhačovice, a.s., již potřetí za sebou uspěly v soutěži Velká cena cestovního ruchu 2014/2015, když získaly první dvě místa v kategorii nejlepší lázeňský a wellness balíček. Soutěž je vyhlašována vydavatelstvím C.O.T. media a Veletrhy Brno v rámci veletrhů GO a Regiontour. Cenu za vítězný produkt s názvem „Rehabilitace páteře“ převzal na slavnostním vyhlášení ve čtvrtek 15.1.2015 v Brně výkonný ředitel akciové společnosti Ing. Jiří Dědek, MBA.

Lázně Luhačovice potřetí za sebou zvítězily na Velké ceně cestovního ruchu

Unikátní sportovní workshopy

17. a 18. ledna 2015

Český svaz aerobiku a fitness Fisaf.cz pořádá 17. a 18. ledna 2015 zajímavý sportovní Camp pro závodníky, trenéry a rozhodčí! Sobotní dopoledne se bude konat závod ve sportovním aerobiku a fitness týmech pro začínající závodníky, odpoledne bude zasvěceno zajímavým přednáškám na téma Výživa a pitný režim sportující mládeže (určeno pro trenéry, závodníky i rodiče), Aerobní kritéria v závodních sestavách a Rozvoj pohybových dovedností u dětí a mládeže.

Unikátní sportovní workshopy

Zajímavý rekvalifikační kurz pro rodiče zdarma

Jste na mateřské nebo těsně po mateřské dovolené a bojíte se návratu do zaměstnání? Nebo hledáte pomalu práci, která vás bude skutečně bavit? Svaz aerobiku a fitness FISAF.cz nyní nabízí rekvalifikační kurzy instruktora bodystylingu a instruktora zdravotní tělesné výchovy, a to zcela zdarma!

Zajímavý rekvalifikační kurz pro rodiče zdarma

Lukáš Bauer připraví běžky závodníkům pro Jizerskou 50

INTERSPORT a Běžecká škola Lukáše Bauera po roce opět spojí síly a společně se postarají o servisní služby účastníkům Jizerské 50. Díky tomu si zákazníci INTERSPORTU mohou nechat na nejdůležitější závod sezony připravit běžky od profesionála - Lukáše Bauera a jeho týmu.

Lukáš Bauer připraví běžky závodníkům pro Jizerskou 50

MS FIS ve snowboardingu a freestyle lyžování 2015

Na Schladming 2013 a Spital am Semmering 2014 naváže tuto zimu Kreischberg. Od 15. do 25. ledna 2015 se bude ve Štýrsku konat další mistrovství světa FIS a bude to skutečná premiéra, protože v Kreischbergu se poprvé spojí snowboard a freestylové lyžování. Během jedenácti dnů proběhne 23 soutěží mužů a žen, na které se očekává až 50 národností a zhruba 1.000 závodníků.

MS FIS ve snowboardingu příští rok v Kreischbergu

Aktuálně ze Saunového ráje v Holicích

Nadcházející tři dny jsou v Saunovém ráji jiné než obvykle, proto si připomínáme:

Aktuálně ze Saunového ráje v Holicích

Vánoce v Saunovém ráji Holice

Vánoce a Saunový ráj - to jde velmi dobře dohromady. Vánoce jsou svátky klidu a v relaxačním wellness si užíváme také klidu a odpočinku.

Vánoce v Saunovém ráji Holice

Předvánoční saunování v Českých Budějovicích

Vánoční shon je pro většinu z nás vyčerpávající. Jednou z možností, jak se zbavit stresu a načerpat nové síly na poslední dny tohoto roku, je návštěva sauny. Ve čtvrtek 18. prosince vás zveme na plavecký stadion v Českých Budějovicích, kde vám svou show předvedou mistři saunéři.

Předvánoční saunování v Českých Budějovicích

MAMINY RUN Kolín

Pojďte se k nám připojit a 13. 12. 2014 se proběhnout po Borkách v Kolíně. Čeká na vás 5 km dlouhá trať v příjemném prostředí a pohodové atmosféře. Sraz je u restaurace STAP v 9:00. Začneme závodem pro děti v 9:30 a maminky vyběhnou v 10:00. Cílem projetu MAMINY RUN je ukázat co nejvíce maminkám, že pohyb na čerstvém vzduchu je zábava. Zúčastnit se ho může každá žena s jakoukoli kondicí, s kočárkem či těhotenským bříškem.

Fotografie z běhu v Ivančicích u Brna

SaunaFest na cestách tento víkend v Pardubicích

Rtuť na teploměru v posledních dnech již nestoupá moc vysoko, a proto jedním z nejlepších míst, kde se zahřát, jsou právě sauny. Pokud se rozhodnete některou navštívit, tuto sobotu jsou Pardubice jasnou volbou – právě tam se totiž stěhuje SaunaFest na cestách.

SaunaFest na cestách tento víkend v Pardubicích
132 33 3450
Články 641 - 660 / 992

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka