[+] Přidat aktuální nabídku

Bleskovky

149 50
Články 981 - 992 / 992

Už jste se přihlásili na konferenci?

Rychle se blíží konec přihlášek na jarní konferenci pro bazénáře, soláristy, provozovatele wellness studií, výživové poradce a ostatní pracovníky v oblasti regenerace, která proběhne 11. - 12. května 2010 ve Vyškově a v Brně na Kraví Hoře.

Už jste se přihlásili na konferenci?

Průzkum wellness

ČAW: Výsledky průzkumu potřeb zákazníků ve vybraných sektorech cestovního ruchu.

Prezentace Mon Amie

Každému se jednou vytvoří na obličeji vrásky. Co s tím ? Ne vždy nám od nich pomůže kosmetika, ale slyšeli jste již někdy o colláriu?

Jarní odborná konference APR na téma: LEGISLATIVA PRO BAZÉNY, SOLÁRIA a WELLNESS

Jarní konferenci pro bazénáře, soláristy, provozovatele wellness studií, výživové poradce a ostatní pracovníky v oblasti regenerace pořádá Asociace pracovníků v regeneraci. Konference, která má dvě hlavní části, proběhne 11. - 12. května 2010 ve Vyškově a v Brně na Kraví Hoře.

Jarní odborná konference APR na téma: LEGISLATIVA PRO BAZÉNY, SOLÁRIA a WELLNESS

Slevy pro členy České asociace wellness

Česká asociace wellness připravila pro své členy nový katalog slev. Slevy poskytují členové ČAW vzájemně a podmínkou čerpání je předložení platné členské karty. Slevy jsou velmi pěkné a vztahují se na nejrůznější služby - pobyty, dodávky do wellness zařízení, vybavení nebo reklamní služby. Být členem ČAW je tedy i po této stránce velmi výhodné.

Slevy pro členy České asociace wellness

Dnes na Smíchovskou pláž

Už posedmé se Pražanům otevře písečná pláž na smíchovské náplavce. Při slavnostním otevření pláže zazpívá Lucie Bílá, připraven je i závod dračích lodí či módní přehlídka. Zájemci si mohou vyzkoušet běh na gumovém laně nebo elektronický simulátor rodea na býku. Zábavný program, který začíná dnes v 16 hodin, zakončí noční ohňostroj.

Dnes na Smíchovskou pláž

Dračí lodě Lipno 2010

U příležitosti slavnostního zahájení letní turistické sezóny na Lipensku se koná v areálu Loděnice Lipno a Campingu Lipno Modřín o víkendu 21.-23.5. otevřený závod Dračích lodí, který je určen pro širokou veřejnost i sportovní oddíly. Přihlásit se může úplně každý, stačí dát dohromady 20 lidí. Již v pátek začínají volné tréninky a v sobotu vyvrcholí hlavní závod. Kromě samotného skvělého závodu se můžete těšit na doprovodný program pro děti i dospělé, večerní hudební vystoupení a pivní stan.

Dračí lodě Lipno 2010

Aquapark v Brně Kohoutovicích otevřen

Dne 14. dubna 2010 byl slavnostně otevřen nový provoz - aquapark v Brně Kohoutovicích, jehož provozovatel STAREZ - SPORT, a.s. je i novým členem ABAS ČR a bude se podílet na konferenci, která proběhne v Brně ve dnech 28. -29. dubna 2010. Aquapark nabízí celou řadu pěkných atrakcí. V areálu proběhlo již také jednání o první naturistické akci - koupání bez plavek. Více informací na portálu Naturista.cz

Aquapark v Brně Kohoutovicích otevřen

Jak lidé vnímají wellness

Zúčastnili jsme se prezentace výsledků Průzkumů potřeb zákazníků ve vybraných sektorech cestovního ruchu. Projekt „Zavádění národních standardů kvality ve vybraných sektorech cestovního ruchu“ tím tedy již opravdu prakticky odstartoval. Nás samozřejmě nejvíce zajímala část WELLNESS.

Jak lidé vnímají wellness

1. konference výživových poradců APR

Stále probíhají přihlášky na 1. konferenci výživových poradců APR (Asociace pracovníků v regeneraci), která proběhne 11. - 12. května 2010 ve Vyškově pod názvem Nové trendy ve výživě a korekci hmotnosti.

1. konference výživových poradců APR

Nordic walking v pražských parcích

Přijďte si vyzkoušet tuto populární sportovní aktivitu zcela zdarma pod vedením týmu lektorů z 4fitness týmu Davida Hufa.

Nordic walking v pražských parcích

Otevírá se nové wellness centrum v Bruntále

Plavci, milovníci vody, relaxace těla i duše se dočkají 20. dubna otevření nového wellness centra na Dukelské ulici v Bruntále.

Otevírá se nové wellness centrum v Bruntále
149 50
Články 981 - 992 / 992

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka