[+] Přidat aktuální nabídku

Bleskovky

131 32 3350
Články 621 - 640 / 991

Mistrovství světa ve skateboardingu

a velký hudební festival - To je letošní GrandPrix Beroun!

Další, již šestý, ročník GrandPrix se uskuteční v sobotu 27. června 2015 již tradičně v betonové skate plaze v Berouně. Letos přivítá rekordní počet závodníků ze zahraničí, kteří si mezi sebou rozdělí celkový „prize pool“ ve výši 200.000,- Kč. Hudební část akce představí kompletní českou hiphopovou špičku a nabídne tak unikátní podívanou všem divákům.

Mistrovství světa ve skateboardingu

Farmářské slavnosti 2015 startují

Ukažte dětem, jak krásný je u nás venkov, jak vzniká jídlo a jak ve skutečnosti vypadá koza. I letos připravilo Ministerstvo zemědělství další ročník úspěšného projektu Farmářské slavnosti pro rodiny s dětmi na propagaci českého zemědělství, venkova a regionálních potravin.

Farmářské slavnosti 2015 startují

Sauna mi nejvíc dobije baterky, přiznává Ben Cristovao.

V červnu bude trénovat v Aqualandu Moravia

Populární český zpěvák a nově také zapálený vyznavač fitness života Ben Cristovao bude trénovat v Aqualandu Moravia. Od 24. června jej tak návštěvníci mohou potkávat ve venkovním i vnitřním areálu, kde se bude věnovat zejména speciálním kardio tréninkům a následným relaxačním kúrám v saunách a páře. Svůj pobyt završí hudebním vystoupením v sobotu 27. června při příležitosti zahájení letní sezony na unikátním festivalu Aqualand Vinium FEST 2015.

Sauna mi nejvíc dobije baterky, přiznává Ben Cristovao.

Rock Point - Horská výzva přináší do Krkonoš novinky

12. - 13. 6. 2015

Pár posledních dní zbývá do startu druhého závodu Rock Point - Horské výzvy. Seriál horských běhů a trekingu dvojic pokračuje v Krkonoších. Tentokrát si pořadatelé dali na krkonošské části hodně záležet, takže na startující čeká hned několik novinek.

Rock Point - Horská výzva přináší do Krkonoš novinky

WellNews – Novinky z Relax centra Kolštejn

Necelý měsíc nás dělí od vytoužených prázdnin, dovolených a výletů. Nejen proto připravilo Relax centrum Kolštejn pro návštěvníky spoustu novinek a lákadel. Pojďme se na ně společně podívat.

Ochutnejte tříchodové večeře ze sezónních surovin

Most hostí finále celorepublikové soutěže Česko se hýbe

ve školách plných zdraví

Na 1900 dětských závodníků se utká 5. června v mostecké sportovní hale ve velkém celorepublikovém finále v týmových skladbách. Na diváky čekají skvělé sportovní výkony i unikátní atmosféra!

Most hostí finále celorepublikové soutěže Česko se hýbe

Anabell Beach Tour navštíví šest měst republiky,

patronkami jsou Hermannová s Bonnerovou

Jíme proto, abychom mohli sportovat, Centrum Anabell, které pomáhá osobám s poruchami příjmu potravy a jejich blízkým pokračuje ve svých aktivitách směrem ke zdravému sportování a nutnosti patřičného stravování. V letních měsících naváže na spolupráci s klubem plážového volejbalu Prague Beach Teamem v pražských Střešovicích a uspořádá Anabell Beach Tour. První turnaj pro smíšené dvojice se koná už v neděli 31. května právě na písku Prague Beach Team.

Anabell Beach Tour navštíví šest měst republiky,

Přijďte si zaběhat s PUMOU na Ladronku!

Společnost PUMA pro vás připravila speciální běžecký trénink pod vedením zkušených běžců. Navíc si budete moci otestovat běžeckou novinku PUMA IGNITE, ve které běhá i Usain Bolt.

Přijďte si zaběhat s PUMOU na Ladronku!

SATAMA Sauna Resort & SPA představí české saunové mistry

Saunové centrum na břehu jezera Scharmützelsee, nedaleko Berlína, je vyhledávaným saunovým parkem. Nové saunové divadlo - venkovní sauna speciálně určená saunovým ceremoniálům má kapacitu 180 lidí. Zde, v termínu 28.-30. května, se uskuteční český saunový víkend. Nejlepší saunéři z ČR zde předvedou české saunové umění a show ceremoniály. Přijeďte se podívat!

SATAMA Sauna Resort & SPA představí české saunové mistry

Odborná konference ABAS ČR ve Františkových Lázních

Asociace bazénů a saun České republiky – ABAS ČR Pořádá ve spolupráci se společnosti Lázně Františkovy Lázně a.s., u příležitosti 222 let lázeňství ve Františkových lázních a 10. výročí otevření Aquafóra Františkovy lázně odbornou konferenci na téma: Využití lázeňských zařízení v provozech aquaparků a bazénů, trendy v balneo a wellness provozech, minerální prameny, historie lázeňství.

Odborná konference ABAS ČR ve Františkových Lázních

118. otevírání lázeňské sezóny Léčebné lázně BOHDANEČ

23. 5. 2015 od 12 hodin

Připraven je velmi bohatý program na hlavní pódiu kde proběhne Slavnostní zahájení 118. lázeňské sezóny, na pódiu na náměstí, v Altánu lázeňského parku a v Lázeňském areálu. Večer s šansony v Nové lázeňské kavárně a společenském sále od 19. hodin.

118. otevírání lázeňské sezóny Léčebné lázně BOHDANEČ

MAMINY RUN – projekt pro zdraví

V České republice se nezadržitelně rozšiřuje komunita aktivních maminek, které se propojují skrze celorepublikový běžecký projekt MAMINY RUN. 16. a 30. května 2015 se poběží v Pardubicích a Brně obzvláště zajímavé štafety za podpory Všeobecné zdravotní pojišťovny.

MAMINY RUN – projekt pro zdraví

Saunové ceremoniály v Saunovém ráji

Oblíbili jste si saunové ceremoniály? Zde jsou termíny následujících ceremoniálů, abyste podle toho mohli případně naplánovat návštěvu Saunového ráje. K dispozici finská ceremoniální sauna.

Saunové ceremoniály v Saunovém ráji

Dubnové novinky z Kolštejna

Aprílové počasí je dobré tak akorát na to si uhnat nějaké to nachlazení. Nejen proto je dobré posilovat imunitu. Proto právě včas přinášíme další novinky z relax centra Kolštejn. Kromě tradičních upoutávek na akce se dočtete i o tom, jak Jiří Sonntag reprezentoval na Oscarech saunových seancí v Maďarsku.

Relax centrum Kolštejn

Čarodějnický rej v Aquapalace Praha

V sobotu 25. dubna proletí největším pražským aquaparkem rej čarodějnic.

A v saunách to bude pěkně vřít! Chystá se speciální čarodějnický saunový den plný mystiky a tajemných scénických ceremoniálů.

Kouzla a čáry v Aquapalace Praha

Staňte se mistrem v jízdě na tobogánu

V Aquapalace Praha se v sobotu 25. dubna uskuteční netradiční klání - bude se soutěž o mistra republiky v jízdě na tobogánu. Doprovodný program nabízí soutěže, speciální animace a hudební show.

Staňte se mistrem v jízdě na tobogánu

Halové mistrovství ČR v plážovém volejbale do 22 let bude ve Střešovicích

Mladí nadějní beachvolejbalisté a beachvolejbalistky se utkají o velikonočním víkendu na písku Prague Beach Teamu ve Střešovicích. Ve hře bude titul halových mistrů a mistryň České republiky. Loňský šampionát, který rovněž hostily Střešovice, ovládly dvojice Beneš – Perušič a Bendíková – Vaňková.

Halové mistrovství ČR v plážovém volejbale do 22 let bude ve Střešovicích

Vzdělávací seminář UNIEK

v pátek 27.3.2015 v hotelu Yasmin v Praze

Jedním z témat semináře bude také přednáška „Jak prezentovat svoji firmu nebo nabízený produkt či službu před klienty.“ Moderátorku Štěpánku Duchkovou můžete znát z Primy, kde uváděla hlavní zpravodajskou relaci a vedla diskuzní pořady K věci a Nedělní partie. Přednáší na Vysoké škole ekonomické v Praze novinářskou etiku, vyučuje na Moderátorské škole D3 a věnuje se mediálním tréninkům.

Vzdělávací seminář UNIEK

Saunové rituály v Českých Budějovicích lákají znovu na nevšední zážitky

11. dubna 2015

Saunové divadlo s mistrovskými ceremoniály bude hostit sauna na Plaveckém stadionu v Českých Budějovicích již potřetí. Zážitkové saunování si zde našlo již řadu příznivců a pro všechny je připraven nový program, který navazuje na nedávné mistrovství ČR v saunových ceremoniálech - SaunaFest. Zážitkové saunování z cyklu SaunaFest na cestách se v Českých Budějovicích uskuteční v sobotu 11. dubna 2015 odpoledne.

SaunaDay v Českých Budějovicích

Novinky z Kolštejna

Jarní nálada je cítit všude kolem nás. Již za pár dní přivítáme jaro, a proto i tematicky ladíme tento díl wellnews. Máme připravené jarní speciální pobyty s úžasným programem, blíží se první jarní saunová noc, pokračujeme v projektu „keltský telegraf“ a pracujeme na programu oslav 690. výročí založení budovy dnešní restaurace s minipivovarem.

Novinky z Kolštejna
131 32 3350
Články 621 - 640 / 991

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka