Saunování

12 3 423
Články 41 - 60 / 455

Svatomartinské saunování

Saunový ráj, Holice

Přijďte ve ČTVRTEK 11.11. ochutnat svatomartinské víno a zažít vinný ceremoniál s Martinem.

Svatomartinské saunování

Saunové klobouky

Mějte v sauně pod čepicí

Nový obchod Saunového mága přináší zajímavé produkty zejména pro zážitkové a netradiční saunování. Je originální a přináší řadu novinek. Pokud máte domácí saunu, jste saunéři nebo nadšenci do saun a wellness, jste na správné adrese. Právě nyní má nové čepice od přátel ze severu. Vyberte si svůj netradiční, ručně vyráběný saunový klobouk - základní vybavení pro saunování!

Saunové klobouky

Největší Saunový svět v České republice zve na Týden saunování

1.11. – 7.11.2021 v Aquapalace Praha

Nové saunové ceremoniály, vůně i bohatý program představí během celorepublikového Týdne saunování oblíbený Saunový svět Aquapalace Praha. Akce se uskuteční již po desáté a přinese spoustu novinek i pro úplné začátečníky.

Největší Saunový svět v České republice zve na Týden saunování

Zážitkové saunování a saunové ceremoniály – školení

8. - 9.11. a 6. - 7.12.2021

Základní kurz je vhodný jak pro budoucí saunové mistry, tak pro provozovatele a wellness manažery resortů, hotelů, aquaparků. Často se kurzu účastní i majitelé domácích saun nebo nadšenci a příznivci zážitkového saunování.

Zážitkové saunování a saunové ceremoniály – školení

Narozeninová párty v Saunovém ráji

V sobotu a v neděli 9. – 10. října 2021

slaví Saunový ráj Holice přesně 10 let od zahájení provozu. Po celý víkend vás čeká bohatý program, saunové ceremoniály a saunové divadlo se skvělými saunéry, můžeme říci i s těmi nejlepšími.

Narozeninová párty v Saunovém ráji

Běžecký závod, Saunová noc, Golfový turnaj:

Resort Valachy opět chystá tradiční akce

Běžecký závod Běhej Valachy, Podzimní kouzlení se stezkou odvahy, Saunová noc filmových melodií, Zabíjačkový turnaj jednou holí: Resort Valachy ve Velkých Karlovicích se naplno vrací k pořádání tradičních podzimních akcí, které musel loni vynechat kvůli lockdownu.

Běžecký závod, Saunová noc, Golfový turnaj:

Mistrem světa v saunovém divadle se stal Róbert Židek

Nejúspěšnější vystoupení českých saunérů na mistrovství světa AUFGUSS WM v historii

Na mistrovství světa AUFGUSS WM slavila česká reprezentace neobvyklý úspěch. Výborné umístění na 1.-2.,4. a 5. místě v kategorii jednotlivců a na 6. místě v kategorii týmů ve velké konkurenci nejlepších 28 účastníků – saunérů z celého světa a 28 týmů je známkou kvality našich mistrů. Ti se na mistrovství světa dostali z národní kvalifikace, která od roku 2013 probíhá na mezinárodním festivalu zážitkového saunování SaunaFest.

Róbert Židek (Aquapalace Praha)

Kurz zážitkového saunování, rituálů v malých saunách

17. září 2021

Máte domácí saunu a chcete i si rozšířit vědomosti a zpestřit saunové zážitky sobě i svým blízkým? Chcete se dozvědět něco o aromaterapii a jak jí jednoduše a bezpečně zapojit do svého saunovacího rituálu? Máte chuť posunout saunování na hranici umění a vědy? Pak je tento kurz přímo pro vás!

Kurz zážitkového saunování, rituálů v malých saunách

Saunování na Hostíku

4.9.2021 v čase 10:00 - 22.00

Druhý ročník setkání s možností letního saunování přímo na naturistické pláži na Hostivařské přehradě. Ohřejte se v přírodní sauně a zaplavte si v jezeru.

Saunování na Hostíku

Saunafest 2021 - Mezinárodní festival zážitkového saunování!

12. – 15.8.2021 v Aquapalace Praha

Festival zážitkového saunování Saunafest 2021 představí u nás to nejlepší ze světového saunového divadla. Letos se na akci setkají saunéři a odborníci z 12 zemí světa. Hlavním programem je oficiální Mistrovství ČR v saunových ceremoniálech!

Saunafest 2021 - Mezinárodní festival zážitkového saunování!

Profesionální difuzér Aromen GreenSpace

Šetrná technologie pro provonění interiéru 100% přírodními éterickými oleji. Nezahřívá esenciální oleje tak jako aromalampa, šetrně distribuuje vůni. Doporučujeme pro wellness recepce, relaxační zóny i kanceláře.

Profesionální difuzér Aromen GreenSpace

Osmý ročník mezinárodního festivalu zážitkového saunování SaunaFest 2021

12. – 15.8.2021 v Aquapalace Praha

Tradiční festival se loni netradičně uskutečnil v září 2020. I letos připravuje pořadatel SaunaFest v odloženém termínu. SaunaFest 2020 přinesl zajímavý program, zahraniční hosty a spoustu saunových zážitků. Podle mínění návštěvníků se podařilo uskutečnit opravdu krásný festival, milé setkání saunérů. Každoročně SaunaFest přináší saunové hvězdy, speciální saunové zážitky a soutěž saunového divadla.

Osmý ročník mezinárodního festivalu zážitkového saunování SaunaFest 2021

Konzultujeme a navrhujeme SAUNOVÉ ZAHRADY

Saunový Mág

Trendem je saunování ve venkovním prostředí. Proto většina saunových provozů nabízí i saunovou terasu nebo zahradu. Stejně jako v zahraničí i u nás přibývá moderních saunových center s nabídkou venkovních prostorů. Jelikož u rekonstrukcí, rozšiřování nebo přípravě nových provozů se setkáváme s potřebou kompletně navrhnout dispoziční řešení včetně zahrady, přidáváme službu Saunového zahradního architekta.

Konzultujeme a navrhujeme SAUNOVÉ ZAHRADY

Proč si pořídit saunovací čepici?

Možná si říkáte, že nosit čepici do horkého prostředí sauny je naprosto zbytečné. Ale naprostý opak je pravdou. Stejně jako kšiltovka umožňuje delší pobyt na slunci, saunovací čepice prodlužuje délku pobytu v sauně. Také s čepicí do sauny máte lepší pocit ze saunování a saunování je vám příjemnější.

Proč si pořídit saunovací čepici?

Saunová noc ve Wellness Horal

bude v sobotu 3. října v duchu 30. let

Relaxační centrum Wellness Horal ve Velkých Karlovicích pokračuje v oblíbené tradici saunových nocí na různá témata. Ta nejbližší, v sobotu 3. října, se ponese v retro stylu třicátých let. Wellness Horal bude v tento den otevřeno mimořádně až do půlnoci. Atmosféru nočního koupání a saunování podtrhne osvětlení svíčkami a v saunovém světě se budou každou hodinu konat saunové rituály.

Saunová noc ve Wellness Horal

Saunová noc – FÉNIX V RÁJI

neděle 27.9.2020, Saunový ráj Holice

V neděli 27. září přivítají Saunovém ráji saunéry z Hradce králové, kteří pro vás připravili program první saunové noci po prázdninách. Saunování začíná po 16. hodině a zároveň je prodloužena otevírací doba do 22:00.

Saunová noc – FÉNIX V RÁJI

Zážitkový festival Saunafest v Aquapalace Praha

nabídne prohřívání v cedrovém sudu i kouřové rituály

Vydejte se na mezinárodní festival saunování do Aquapalace Praha v Čestlicích. Osmý ročník Saunafestu se bude konat od 17. do 20. září v největším Saunovém světě v Česku. Sejdou se zde odborníci a saunoví mistři z několika zemí, aby před zraky návštěvníků předvedli saunové ceremoniály světové úrovně. Akce nabídne i bohatý doprovodný program.

Zážitkový festival Saunafest v Aquapalace Praha

Saunový svět Tropicana Hradec Králové

Navštívili jsme nový saunový svět Tropicana v Hradci Králové. Uprostřed léta jsme relaxovali v saunách, odpočívárnách a těšili se z klidu a možností tohoto centra. Velkoryse řešený prostor plný saunových zážitků nabízí až deset prohříváren (finské sauny, švédská sauna, BIO sauny, infrasauna, parní lázně, sauna Hammam), vířivky, Kneippův chodník, ochlazovnu s bazénem, tematické odpočívárny a restauraci s drobným občerstvením.

Saunový svět Tropicana Hradec Králové

Saunia vstupuje na Slovensko,

firmám nabídne saunovací teambuildingy

Ani dvouměsíční uzavření nepřerušilo rozvoj největší sítě saunových světů v Česku, společnosti Saunia. Ta nyní finišuje další expanzi a i přes komplikace spojené s koronavirem cílí na obrat srovnatelný s loňským rokem. Nejrychleji rostoucí wellness start-up v Česku chystá do konce roku otevření dalších dvou poboček, z toho jednu zahraniční na Slovensku. O saunování je totiž výrazně vyšší zájem než v minulých letech, a to jak ze strany jednotlivců, tak firem.

Saunia vstupuje na Slovensko,

Letní saunování na Hostíku láká na netradiční saunové zážitky

Přírodní prostředí hostivařské pláže v Praze přivítá první setkání saunérů a nabídne veřejnosti zážitkové saunování v mobilní sauně a saunových stanech, s topením na dřevo. Profesionální saunéři si připraví zajímavé programy s bylinkami, vykuřovadly, přírodní aromaterapií. Uprostřed léta, v sobotu 1.8.2020, v rámci cyklu SaunaFest na cestách nabídne „Saunování na Hostíku“ pohodu, relaxaci a wellness zážitky.

Letní saunování na Hostíku láká na netradiční saunové zážitky
12 3 423
Články 41 - 60 / 455

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka