Saunování

1 2 323
Články 21 - 40 / 453

Sauna Herbal Cup 2022

FINÁLE 24. – 27.11. Aquapalace Praha

Sauna Herbal Cup přináší v roce 2022 již sedmý ročník festivalu zdravého saunování, přírodních rituálů, relaxačních herbal ceremoniálů a originálních peelingů. Letos proběhla kvalifikačních kola v 8 zemích světa a velké finále se uskuteční v Aquapalace Praha. Ukázky umění těch nejlepších jsou lákadlem festivalu. Ve finále se setkává 20 špičkových saunérů z celé Evropy, těch nejlepších z kvalifikačních kol.

Sauna Herbal Cup 2022

Sauna Herbal Cup - kvalifikace ČR

4.11. – 5.11.2022

Hotel Atlantis Brno hostí letošní Mistrovství České republiky v saunování a zároveň kvalifikační kolo v rámci evropské soutěže Sauna Herbal Cup. Přijeďte buďte součástí této skvělé akce. Soutěže se zaměřením na přírodní produkty a materiály pod záštitou České asociace saunérů se zúčastní nejlepší saunoví mistři z celé republiky a řada zajímavých hostů i ze zahraničí kteří se vám postarají o zážitek.

Sauna Herbal Cup - kvalifikace ČR

Zažijte den plný bylinek a vůní na Festivalu Aromaterapie & Bylinky!

neděle 18.9.2022

Workshopy plné vůní, přednášky o léčivých rostlinách, bylinkové nákupy, poradny bylinářů a aromaterapeutů a stánky s aromatickým jídlem a nápoji. To vše bude v neděli 18. září čekat na návštěvníky Festivalu Aromaterapie & Bylinky v Otevřené zahradě v Brně. Jde o největší bylinkový festival v České republice. Program nabídne 25 workshopů a přednášek, účastníci budou korzovat mezi více než třiceti stánky a celý areál zaplní milovníci léčivých rostlin a vůní z celé České republiky!

Zažijte den plný bylinek a vůní na Festivalu Aromaterapie & Bylinky!

Saunování na Hostíku

Hostivařská přehrada, Praha 10 - Hostivař

Vyzkoušejte letní saunování v krásném přírodním prostředí nudistické pláže na Hostivařské přehradě. Ohřejte se v přírodní sauně a zaplavte si v jezeru. Celodenní program plný netradičních saunových rituálů a ceremoniálů, individuálních procedur i speciálních doprovodných programů.

Saunování na Hostíku

MAGIE BYLIN

Herbal workshop s destilací

Poznejte a využijte dary a možnosti říše rostlin, vychutnejte sílu a energii čerstvých bylin! Společně budeme destilovat éterický olej a hydrolát z levandule. Ochutnáte i hydrolát z Chorvatska. V bylinkách najdete spojence, z hydrolátu získáte sílu, vše umocníte následným použitím při zážitkovém saunování.

MAGIE BYLIN

Letní aromaterapie v sauně – saunérský masterclass

NOVINKA – specializovaný výukový a praktický workshop tematické aromaterapie k období LÉTO

Náplň je koncipována tak, aby se vám hodila do praxe saunérů. Probereme teoreticky a v praxi 12 aromaterapeutických témat (např. Očista, Rozkvět, Bylinky, Energie apod.) a vhodné éterické oleje, které s nimi souvisí.

Letní aromaterapie v sauně – saunérský masterclass

Školení zážitkového saunování a saunových ceremoniálů L1

6.6. - 7.6.2022 Praha

Základní 2-denní kurz je vhodný jak pro zájemce o práci v saunových provozech, budoucí saunové mistry, tak pro provozovatele a wellness pracovníky resortů, hotelů a saunových center. Často se kurzu účastní i majitelé domácích saun nebo nadšenci a příznivci zážitkového saunování.

Školení zážitkového saunování a saunových ceremoniálů L1

Tvůj saunér má známý hlas

SAUNOVÁ NOC

V pátek 22. dubna od 17. hodiny proběhne v Saunovém ráji v Holicích dubnová saunová noc. Saunéři si pro vás připravili moderní téma a společně s nimi zažijete spoustu zábavy, vůní a tepla. V ceně vstupenek bude samozřejmě rezervace skříněk při vstupu a přednostní vstupy na ceremoniály, ale také ovocný bar a voda. Přijďte se pobavit a užít si další saunovou noc.

Tvůj saunér má známý hlas

10. ročník SaunaFestu předčil očekávání

Nový Mistr České republiky v saunových ceremoniálech a rekordní počet účastníků

Zájem Čechů o saunování roste. Potvrdil to jubilejní ročník festivalu zážitkového saunování SaunaFest 2022, který letos navštívilo více než 2 000 fanoušků pravidelného prohřívání. Konal se od čtvrtku 7.4. v největším Saunovém světě v ČR, v Aquapalace Praha a opět představil hvězdy světového formátu i unikátní ceremoniály. Vyvrcholením bylo sobotní finále, které prozradilo jména letošních finalistů. Ti budou Českou republiku reprezentovat na světovém mistrovství.

10. ročník SaunaFestu předčil očekávání

Jak vybrat saunová kamna?

Čeká vás výběr saunových kamen, ale nejste si jistí, jaká zvolit? Na výběr máte ze dvou variant – a to buď elektrická nebo na dřevo. Která z nich jsou vhodná do interiérové a která do venkovní finské sauny? Poradíme vám, jak vybrat ta nejlepší saunová kamna.

Jak vybrat saunová kamna?

Největší mezinárodní festival zážitkového saunování SaunaFest již 7.-10.4.2022

Jubilejní, desátý ročník představí rekordní počet českých saunérů

Mistrovství České republiky v saunových ceremoniálech, účinkující a hosté z 12 zemí světa, saunové divadlo, freestyle s ručníky i oblíbené metličkování – vše nabídne očekávaný festival zážitkového saunování SaunaFest 2022. Akce proběhne od 7. do 10. dubna v největším Saunovém světě Aquapalace Praha a zastřeší to nejlepší ze světa saunování pro všechny fanoušky pravidelného prohřívání.

Největší mezinárodní festival zážitkového saunování SaunaFest již 7.-10.4.2022

Domů nebo na zahradu?

Kam umístit finskou saunu?

Přemýšlíte o pořízení finské sauny, ale váháte, zda je lepší ji umístit do bytu, nebo spíše na zahradu? Poradíme vám, co zvážit při výběru finské sauny a jaké výhody či nevýhody jednotlivé varianty vlastně mají.

Finská sauna - Horavia s.r.o.

Dorazte do Aquapalace Praha a užijte si jubilejní ročník SaunaFestu!

7. - 10.4. 2022

Mistrovství České republiky v saunových ceremoniálech, účinkující z 12 zemí světa, saunové divadlo i oblíbené metličkování, to je očekávaný festival zážitkového saunování SaunaFest 2022. Akce proběhne od 7. do 10. dubna v největším Saunovém světě Aquapalace Praha a nabídne to nejlepší ze světa saunování pro všechny fanoušky pravidelného prohřívání.

Dorazte do Aquapalace Praha a užijte si jubilejní ročník SaunaFestu!

Školení: Zážitkové saunování a saunové ceremoniály

Základní kurz pro saunéry / saunové mistry

Kurz je vhodný jak pro budoucí saunové mistry, tak pro provozovatele a wellness manažery resortů, hotelů, aquaparků. Často se kurzu účastní i majitelé domácích saun nebo nadšenci a příznivci zážitkového saunování. Úvodní část školení je věnována základním informacím, trendům ze světa, historii a zásadám správného saunování.

Školení: Zážitkové saunování a saunové ceremoniály

Okouzlující vůně i špičkoví saunéři

Den otevřených dveří s příchutí bylinek v Aquapalace Praha

Krásné prostředí plné nejrůznějších vůní v největším saunovém světě u nás i ceremoniály v podání špičkových saunérů. Vydejte se v sobotu 22. ledna 2022 do Saunového světa Aquapalace Praha na Den otevřených dveří a nechte se hýčkat po celý den v té nejlepší společnosti.

Okouzlující vůně i špičkoví saunéři

Sauna Arena Hrubá Voda u Olomouce

Program leden - únor 2022 / saunové noci

Sauna Arena Hrubá Voda u Olomouce se nachází v nové venkovní části saunového světa Wellness hotelu Hluboký dvůr. Nádherná stavba osmiúhelníkového půdorysu z několika set kilogramů dřeva a několika tun kamene poskytne hřejivé zázemí pro úctyhodných 70 osob. Sauna Arenu milují návštěvníci sauny, stejně jako vystupující saunéři z celé Evropy.

Sauna Arena Hrubá Voda u Olomouce

Kurz OBSLUHA SAUNY

Tento jednodenní základní kurz je pořádán pro všechny provozovatele, majitele, manažery a pracovníky saun k získání základních informací o saunovém provozu a saunování. Kurz je vhodný pro všechny zájemce o provozování sauny v hotelu, ve wellness centru, privátních i veřejných saun.

Kurz OBSLUHA SAUNY

Adventní saunové setkání saunérů v hotelu Hluboký dvůr

10. a 11. prosince 2021

v Hotelu Hluboký dvůr proběhne tradiční mezinárodní Adventní setkání saunérů. Těšit se můžete na saunové i peelingové ceremoniály, muzikoterapii a zajímavé workshopy.

Adventní saunové setkání saunérů v hotelu Hluboký dvůr

Svatomartinské saunování

Saunový ráj, Holice

Přijďte ve ČTVRTEK 11.11. ochutnat svatomartinské víno a zažít vinný ceremoniál s Martinem.

Svatomartinské saunování

Saunové klobouky

Mějte v sauně pod čepicí

Nový obchod Saunového mága přináší zajímavé produkty zejména pro zážitkové a netradiční saunování. Je originální a přináší řadu novinek. Pokud máte domácí saunu, jste saunéři nebo nadšenci do saun a wellness, jste na správné adrese. Právě nyní má nové čepice od přátel ze severu. Vyberte si svůj netradiční, ručně vyráběný saunový klobouk - základní vybavení pro saunování!

Saunové klobouky
1 2 323
Články 21 - 40 / 453

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka