Životní styl

115 16 1767
Články 301 - 320 / 1339

Velikonoční saunová noc na Zelený čtvrtek

čtvrtek 18. dubna 2019 v Saunovém ráji

Přijďte na zelený čtvrtek 18. dubna do Saunového ráje na Velikonoční saunovou noc. Čeká vás večer plný jarních saunových ceremoniálů v provedení místních saunérů Přemka a Martina a hostů – saunových mistrů Milana Ančince z Aquaparku Olomouc a Lucie Strnadové z Termálů Velké Losiny.

Velikonoční saunová noc na Zelený čtvrtek

Největší wellness & sauna festival - SaunaFest 2019!

28.3. - 31.3.2019

Přijďte si užít saunování od mistrů z 15 zemí světa. Zkrášlující procedury, zážitkové saunování, bylinky, vzácná aromaterapie, saunové divadlo, show saunové ceremoniály, Mistr ručníku, Mistrovství ČR v saunových ceremoniálech o postup na mistrovství světa, mobilní sauny, masáže, metličkování!

Největší wellness & sauna festival - SaunaFest 2019!

Jarní saunové ceremoniály v Aquacentru Šutka

Přivítejte přicházející jaro blahodárnými saunovými ceremoniály v Aquacentru Šutka. Ve čtvrtek 14. 3. 2019 dopřejte svému tělu klid, pohodu a zbavte se jarní únavy. Zážitkové saunové ceremoniály můžete vyzkoušet od 15:00 do 20:00. Program doplní také zábavná soutěž Windstorm Master - soutěž o nejsilnější mávnutí ručníkem o volné vstupy do Aquacentra. Nechte se hýčkat a navštivte saunu i páru Aquacentra Šutka!

Jarní saunové ceremoniály v Aquacentru Šutka

Dopřejte si doušek čerstvé jarní energie na Dolní Moravě

Vzpružte svou mysl i tělo po náročné zimě a dopřejte si se svou rodinou energii z přírody. Zatímco se svět bude probouzet do nové sezóny, užijte chvíle jenom pro sebe v horském resortu Dolní Morava a ve wellness hotelu Vista. Propojte se s přírodními zdroji a užijte si rodinný relax.

Dopřejte si doušek čerstvé jarní energie na Dolní Moravě

7 rad pro jarní restart těla i duše

S prvním sluníčkem a stoupajícími teplotami přichází i spoustu nových plánů. Jen ta energie, jako by se někam vytratila. Právě nyní přijdou vhod tipy odborníků, kteří mají ke zdravému životnímu stylu rozhodně blízko.

Jana Havrdová

SAUNAFEST 2019

Sedmý ročník mezinárodního festivalu zážitkového saunování, jednoho z největších v Evropě

Delegace saunérů a profesionálů z 15 zemí světa! Saunafest je festivalem zážitkového saunování a jednou z největších saunových akcí v Evropě, která každoročně přináší to nejlepší ze saunového umění.

SAUNAFEST 2019

Valentýnské saunové ceremoniály v Aquacentru Šutka

Oslavte Sv. Valentýna v Aquacentru Šutka a přijďte si užít romantické Valentýnské saunové ceremoniály. Ve čtvrtek 14. 2. 2019 od 15:00 do 20:00 jsme pro všechny partnerské dvojice připravili zvýhodněné vstupné 1 + 1 ZDARMA. Zároveň na vás čekají romantické saunové ceremoniály plné lásky a Valentýnské tématiky. Pro každý zamilovaný pár máme připraveny sladké dárky, zvěčnit se můžete v našem zábavném fotokoutku.

Valentýnské saunové ceremoniály v Aquacentru Šutka

Päťnásobný majster Dánska predvedie saunové rituály v Bešeňovej

10. - 14.2.2019

Jeden z najlepších saunamasterov na svete Lay Pang Ong prenesie atmosféru z ďalekej Malajzie do vodného sveta. Vzácneho hosťa bude počas februára hostiť vodný park Bešeňová. Špecialista v relaxačných saunových rituálov Lay Pang Ong spestrí saunový program.

Päťnásobný majster Dánska predvedie saunové rituály v Bešeňovej

Únorové akce v Saunovém ráji

v měsíci únoru plánujeme v Saunovém ráji hned tři akce, které stojí za to. Dětské saunování v úterý 12.února, jako obvykle v době 16-18 hod s ceremoniálem v 17:15. ve čtvrtek 14. února Valentýnské saunování a v sobotu 16. února Saunová noc.

Únorové akce v Saunovém ráji

Jachtami SILVA a VJEKO po Jadranu

Popsat týdenní dovolenou na palubě jachty plující po chorvatském Jadranu je nesnadné - „to se nedá popsat, to se musí prožít“. Nejprve tedy pár slov o tom, o jaké lodě se vlastně jedná. Obě jachty jsou zařazeny do kategorie obytných lodí, na nichž klienti spí, stravují se, opalují se a koupou se z nich v době jejich kotvení v opuštěných zátokách. O turisty pečuje od rána do pozdního večera obvykle pětičlenná posádka - kapitán (většinou majitel lodě), kuchař/ka, steward a 2 plavčíci.

Jachtami  SILVA a  VJEKO po Jadranu

Novoroční saunové ceremoniály v Aquacentru Šutka

V novém roce si každý z nás slibuje, že bude více sportovat, zdravěji jíst, zhubneme těch pár kil navíc… Ale co trochu jiné předsevzetí? Více odpočinku, spánku, relaxace? I to naše tělo potřebuje a není lepší způsob, než mu dopřát teplo, relax i zábavu v jednom. Přijďte nabrat tolik potřebnou energii. Ve čtvrtek 17. 1. 2019 od 15:00 do 20:00 do Aquacentra Šutka.

Novoroční saunové ceremoniály v Aquacentru Šutka

SaunaFest na cestách

12. ledna 2019, České Budějovice

Zveme vás do Českých Budějovic na další saunový event SaunaFestu na cestách. Saunové ceremoniály s František Pelech, Michal Přeučil a Pavla Hofrichterová.

SaunaFest na cestách

Plesová sezóna v sauně

Saunový ráj, Holice

Plesové melodie, tanec a krásné saunové vůně, to vás čeká ve čtvrtek 17. ledna od 16:45 v Saunovém ráji. Zatančí Vám Zuzka a Přemek, saunéři, kteří si pro vás připravili saunové ceremoniály.

Plesová sezóna v sauně

SAUNA HERBAL CUP 2018

Pátý ročník mezinárodního festivalu SAUNA HERBAL CUP se uskutečnil ve WELLNESS HOTELU FRYMBURK na jihu Čech v termínu 22. - 25.11.2018. Hlavním programem byla již tradiční soutěž relaxačních saunových ceremoniálů (RELAX AUFGUSS) a peelingových procedur v parní lázni. Letos se poprvé soutěžící kvalifikovali v národních kolech a tak velké finále v ČR bylo vlastně prvním Mistrovstvím světa.

SAUNA HERBAL CUP 2018

Nachystejte si slavnostní jídla plná oříšků a sušeného ovoce

Ochutnejte tři skvělé recepty plné ořechů a sušeného ovoce a sestavte si menu, po kterém se jenom zapráší. Všechny tři najdete spolu s krásnými moderními fotografiemi v nové knize s recepty, která udělá radost každému vášnivému, ale i začínajícímu kuchaři. Servírovat můžete čerstvou domácí paštiku s brusinkami, jemnou švestkovou omáčku s vepřovou panenkou a na závěr mandlovo-citrónový dort.

Nachystejte si slavnostní jídla plná oříšků a sušeného ovoce

Předvánoční saunové ceremoniály v Aquacentru Šutka

čtvrtek 13.12.2018

Advent už je v plném proudu a předvánoční shon také. Přijďte do Aquacentra Šutka zpomalit, odpočinout si a dopřát svému tělu zasloužený relax. Ve čtvrtek 13. 12. 2018 pořádáme v Aquacentru Šutka v letošním roce poslední předvánoční saunové ceremoniály s rozmanitou tématikou v čase od 15:00 do 20:00. Nechte se hýčkat a navštivte saunu i páru Aquacentra Šutka!

Předvánoční saunové ceremoniály v Aquacentru Šutka

Seznamte se se sladkými exotickými plody kaki v lahodných receptech

Kaki Persimon Bouquet

Vyrostlo ve slunné Valencii ve Španělsku a představuje výtečnou zdravou svačinku a skvělou ingredienci do vaření i pečení. Kaki Persimon Bouquet si zkrátka zamilujete na první ochutnání. Právě teď ho můžete najít na pultech obchodů - sezóna kaki totiž právě začíná! Na první pohled vypadá jako oranžové rajče. Měkký plod bez pecek se však neřadí mezi zeleninu.

Seznamte se se sladkými exotickými plody kaki v lahodných receptech

Nová sezona v Zell am See bude ve znamení zábavy na sjezdovkách

Zimní radovánky na nejvyšší úrovni na vás čekají v listopadu v rakouském regionu Zell am See-Kaprun, které zahajuje novou zimní sezónu pestrým programem a jedinečným lanovkovým propojením „K-onnection“.

Nová sezona v Zell am See bude ve znamení zábavy na sjezdovkách

Saunové ceremoniály v Aquacentru ŠUTKA

čtvrtek 15. listopadu 2018

Podzimní dny jsou stále chladnější a chladnější, a tak je třeba dopřát svému tělu příjemné prohřátí při saunových ceremoniálech v Aquacentru Šutka. Ve čtvrtek 15. 11. 2018 si můžete odpočinout a zažít zábavný relax v rámci saunových ceremoniálů s rozmanitou tématikou v čase od 15:00 do 20:00h. Program doplní zábavná soutěž Windstorm Master - soutěž o nejsilnější mávnutí ručníkem o volné vstupy do Aquacentra Šutka a Beachklubu Ládví.

Saunové ceremoniály v Aquacentru ŠUTKA

Program SAUNA HERBAL CUP 2018

5. ročníku mezinárodního festivalu relaxačních saunových ceremoniálů a peelingových procedur

Pátý ročník mezinárodní soutěže relaxačních saunových ceremoniálů a peelingových procedur se poprvé uskuteční ve WELLNESS HOTELU FRYMBURK na jihu Čech v termínu 22.-25.11.2018. V novém saunovém centru se představí na 25 soutěžících - saunových mistrů z celé Evropy.

Program SAUNA HERBAL CUP 2018
115 16 1767
Články 301 - 320 / 1339

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka