Životní styl

166 67
Články 1321 - 1339 / 1339

Kardiovaskulární trénink

Kardiovaskulární trénink je nezbytný pro udržení fyzické kondice. Jedná se o vytrvalostní cvičení prováděné např. na rotopedu, běhacím pásu, či na orbitracku, které rozvíjí srdečně cévní a dýchací systém.

Kardiovaskulární trénink

Pohyb je jedna z nejlepších věcí, co pro sebe můžeme udělat...

...říká v rozhovoru pro Wellnessnoviny David Huf. David Huf se celý život aktivně věnuje sportu. Několikrát se stal Mistrem republiky, Mistrem Evropy i Mistrem světa ve sportovním aerobiku. Již dlouho se profiluje jako poradce zdravého životního stylu, osobní trenér a instruktor skupinových forem aerobního cvičení. Intenzivně se věnuje rozvoji své společnosti 4fitness consulting s.r.o. Je instruktorem aerobiku s mezinárodními licencemi, podílel se na vytvoření a realizaci konceptu wellness centra Balance Club Brumlovka. Široké veřejnosti je znám také z televizních pořadů Snídaně s Novou nebo Jste to co jíte na TV Prima.

Pohyb je jedna z nejlepších věcí, co pro sebe můžeme udělat...

Od pramene čínské medicíny

Kniha Petra Hoffmanna s názvem Od pramene čínské medicíny vás významně posune na cestě k poznání a pochopení pramenů čínské medicíny. Vedle tradičních čínských způsobů léčení vám nabídne řadu receptů na zdravé a chutné pokrmy.

Od pramene čínské medicíny

Největší saunový svět a wellness areál

Zajímá vás kde je největší saunový svět v Evropě? Najdete jej v zábavním komplexu - aquaparku THERME ERDING, který se nachází v Německu nedaleko Mnichova. Wellness areál nabízí více než 12.000 m² klasických a moderních lázní. Zde si užijete více než 25 různých saun, aroma parních lázní, velkorysé termální bazény, četné oázy relaxace...

Největší saunový svět a wellness areál

Wellness v Beskydech

HOTEL LANTERNA **** se nachází v malebném údolí Velkých Karlovic v chráněné krajinné oblasti Beskyd. Vyzkoušeli jsme valašskou pohostinnost v kombinaci s nejmodernějšími hotelovými trendy a výborné wellness centrum.

Wellness v Beskydech

V Praze probíhá až do konce května Festival zdravého jídla

Ve třiceti pražských restauracích probíhá od 7. do 31. května druhý ročník Festivalu zdravého jídla. Festival by měl ukázat možnosti a rozmanitosti zdravého způsobu stravování. Jde především o šetrný způsob pěstování a zpracování potravin tak, aby byly co nejméně chemicky ošetřené a během přípravy neztratily své důležité živiny.

V Praze probíhá až do konce května Festival zdravého jídla

Jak jsme na tom s konzumací rychlého občerstvení?

Podle průzkumu TNS-AISA, který proběhl počátkem roku 2009 v celé České republice, se každý třetí Čech ve věku 18 – 60 let stravuje v rychlém občerstvení alespoň 1krát za měsíc a každý desátý Čech dokonce každý týden. Naopak, čtvrtina Čechů říká, že si žádné pochoutky z rychlého občerstvení v posledním roce nedala.

Jak jsme na tom s konzumací rychlého občerstvení?

Sauna na stromě

Vysokohorské lázně v jihotyrolském Sextenu nabízejí ve svém wellness centru neobvykle umístěné procedury.

Sauna na stromě

Saunové ceremoniály

Chodíte rádi do sauny? A už jste zažili saunový ceremoniál? Jde o zpestření saunování, které provádí zkušený saunér, někdy i jeden z návštěvníků sauny. Pomocí víření horkého vzduchu, polévání kamenů aromatickou přírodní esencí, případně i peelingem nebo potírání kůže či dalšími procedurami se do saunování dostává další dimenze. Tyto procedury nabízí každé větší wellness centrum. Ceremoniály jsou ve světě velmi oblíbené a postupně přicházejí i k nám.

Saunové ceremoniály

Zdravé osvěžení

Prvotřídní ovocné a bylinné sirupy britské značky Rocks Organic konečně vstupují na český trh.

Zdravé osvěžení

Péče o celé tělo - aneb Kosmetika bez pověr a iluzí

Asi každá žena chce vypadat co nejlépe a co nejefektivněji zabránit předčasnému stárnutí. Jak na to Vám poradí kniha Vlasty Feřtekové.

Péče o celé tělo - aneb Kosmetika bez pověr a iluzí

Zdravé mlsání

Ačkoli jsou Fit Snack Raciolky na první pohled podobné nezdravým chipsům, mají o 70 % tuku méně.

Zdravé mlsání

Vybruslíte ze všeho

Pro všechny příznivce bruslení na kolečkách připravila škola in-line bruslení K2 unikátní koncept lekcí, ve kterém si každý najde své, ať se jedná o jednotlivce, skupiny, školní organizace nebo firmy.

Vybruslíte ze všeho

Zázračná detoxikace

Zázračná detoxikace je kniha, která vás naučí jak zbavit tělo toxinů, ničících vaše zdraví, a pomůže zahájit proces úplné buněčné regenerace, vedoucí k opravdovému uzdravení.

Zázračná detoxikace

Thermo-spa - Aquajet (zábalová vana)

Při naší návštěvě hotelu Harrachovka jsme vyzkoušeli novinku v oblasti wellness - THERMO SPA zábalovou vanu.

Thermo-spa - Aquajet (zábalová vana)

Indoor rowing

Indoor rowing, neboli skupinové veslování je absolutní fitness novinka.

Indoor rowing

Detoxikace organizmu -- změna života k lepšímu

Publikace je určená široké čtenářské veřejnosti, které alespoň trochu záleží na svém zdraví. Sáhnout po ní by měli zejména čtenáři střední a starší generace, kteří se chtějí dozvědět, co je prapříčinou mnohých zdravotních neduhů a většiny onemocnění.

Detoxikace organizmu -- změna života k lepšímu

Parní bylinná lázeň

Naši dávní předkové pokládali páru za božské zjevení a přistupovali k ní s úctou. Regenerační procedura, která v sobě spojuje očistné účinky páry s léčivými účinky bylin, je založena na principech známých už starým Slovanům. V moderním pojetí můžeme parní bylinnou lázeň absolvovat v letňanském Centru Harmonie.

Parní bylinná lázeň

RHASSOUL

Vyzkoušeli jsme proceduru Rhassoul v části SPA největšího aquaparku AQUAPAPALACE PRAHA. Jedná se o speciální proceduru s marockým jílovým mycím kamenem.

SPA & AQUAPARK Turčianské Teplice
166 67
Články 1321 - 1339 / 1339

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka