Kosmetiku

16 7 8
Články 121 - 140 / 148

MINCEUR DETOX

v prodeji od 26.3.2012

Získejte kontrolu nad svým tělem pomocí detoxikační kúry s komplexem účinných látek citrus-koriandr. Výzkum Rostlinné kosmetiky Yves Rocher vybral spojení účinných látek citrus - koriandr, který až 14x znásobuje odbourávání tuků v tukových buňkách (testováno in vitro). Složení také obsahu výtažek z koňského kaštanu, který napomáhá lepšímu odvodu vody z těla, a tak i eliminaci nahromaděného tuku (testováno in vitro).

MINCEUR DETOX

PUR BLEUET

Nová řada odličovačů na oči s výtažkem z chrpy. V prodeji od 5.3.2012

Chrpa, jejíž výtažek je obsažen v této řadě odličovačů, je pěstována a sbírána na polích Yves Rocher v La Gacilly ve Francii a pochází z ekologického zemědělství. Výtažek z chrpy má zklidňující účinky.

PUR BLEUET

Unikátní řada SPA EXCLUSIVE

MANUFAKTURA

je založena na využití luxusních kosmetických surovin – výtažků z perel a růží. Perly jsou nazývané elixírem krásy, jsou symbolem elegance a luxusu. Obsahují cenné mořské minerály bohaté na enzymy a antioxidanty. Revitalizují, regenerují, omlazují a hydratují pokožku a chrání ji před nepříznivými účinky životního prostředí. Unikátní, velmi jemný olej z divokých růží je bohatým zdrojem cenných esenciálních mastných kyselin a k péči o pokožku se využívá již po celá staletí.

Unikátní řada SPA EXCLUSIVE

Koupelové oleje Saloos v novém slušivém kabátku

Koupelové oleje patří v sortimentu Saloos k velmi vyhledávaným a mimořádně oblíbeným produktům. Saloos se rozhodl ke změně, která potěší zcela jistě všechny jeho příznivce a provedl redesign celé této řady. Koupelové oleje v nových, modernějších lahvičkách a s luxusními etiketami ozdobí koupelnu nejednoho vyznavače přírodní kosmetiky. Saloos vyslyšel také hlasy svých zákazníků a ze stávajícího 100 ml balení zvýšil objem na 125 ml.

Koupelové oleje Saloos v novém slušivém kabátku

Moment de Bonheur

Nová vůně od Yves Rocher

Jako novinku na konec roku 2011 připravil tvůrce rostlinné kosmetiky Yves Rocher svěží květinovou vůni Moment de Bonheur.

Moment de Bonheur

Nechte se zlákat nezaměnitelnou vůní levandule z Provence

Novinka z řady Jardins du Monde od Yves Rocher

Tvůrce rostlinné kosmetiky Yves Rocher vybral levanduli pěstovanou ve francouzské oblasti Provence, která je bohatá na esenciální oleje. Charakteristická vůně levandule povzbudí vaše smysly a dodá vám příjemný pocit lehkosti a volnosti po celý den.

Nechte se zlákat nezaměnitelnou vůní levandule z Provence

Přírodní kosmetika s olivovým olejem IGP Prima Spremitura

Na veletrhu Interbeauty Prague 2011 jsme v České republice poprvé pod názvem Linea Toscana představili přírodní kosmetickou řadu z italské Florencie Prima Spremitura.

Přírodní kosmetika s olivovým olejem IGP Prima Spremitura

ACTIVE SENSITIVE pro citlivou pleť

Novinka od YVES ROCHER

v záříí uvedl tvůrce rostlinné kosmetiky YVES ROCHER na trh novou řadu pro citlivou pleť ACTIVE SENSITIVE s prokázanou účinností na snížení přecitlivělosti pleti o 22% a na snížení pocitu horkosti pleti v průměru o 76%.

ACTIVE SENSITIVE pro citlivou pleť

Limitovaná edice MANUFAKTURA Čokoláda a Pomeranč

Oslaďte si dlouhé zimní měsíce s originální limitovanou edicí MANUFAKTURA Čokoláda a Pomeranč a obrňte se tak proti stresu a nepříznivým vlivům vnějšího prostředí. Tato řada využívá příznivých účinků kakaových bobů, mimořádně bohatých na minerály, vitamíny a v dnešní době tolik ceněné přírodní antioxidanty - polyfenoly.

Limitovaná edice MANUFAKTURA Čokoláda a Pomeranč

Tajemství bio arniky pro krásu vašich rukou

Novinka od Yves Rocher

Výzkum rostlinné kosmetiky Yves Rocher vybral Arniku chamissonis pro její regenerační účinky a ochranné vlastnosti. Tento druh arniky je pěstován dle zásad ekologického zemědělství v bretaňské vesnici La Gacilly, kolébce značky Yves Rocher.

Tajemství bio arniky pro krásu vašich rukou

Tradition de Hammam

Novinka od Yves Rocher

Tvůrce rostlinné kosmetiky Yves Rocher představuje nový Orientální sprchový olej z řady Tradition de Hammam, který obsahuje vyživující bio arganový olej. V prodeji bude od 8. srpna.

Tradition de Hammam

Jardin des Nymphes

Letní limitovaná edice 2011 od Yves Rocher

Rostlinná kosmetika Yves Rocher představuje speciální letní limitovanou edici toaletní vody a sprchového gelu na tělo a vlasy Jardin des Nymphes. Výrobky jsou v prodeji od 18. 7. 2011.

Jardin des Nymphes

Inovace CULTURE BIO od Yves Rocher

Péče proti stárnutí

Tvůrce rostlinné kosmetiky Yves Rocher uvedl na trh novinku - péči proti stárnutí pleti LIFTING BIO s výtažkem z bio tolice, který podporuje tvorbu kolagenu v pleti. Inovace CULTURE BIO vyhladí vrásky, ochrání a rozjasní vaši pleť.

Inovace CULTURE BIO od Yves Rocher

Bio Kokosová péče

Rozšíření novinky od Saloos

Český výrobce certifikované přírodní biokosmetiky Saloos rozšiřuje svou stávající řadu Bio Kokosové péče o 2 novinky - Kokos Caffe latte a Kokos Tropic.

Bio Kokosová péče

Novinky v edici Granátové jablko od Saloos

Český výrobce certifikované přírodní biokosmetiky Saloos, uvádí na trh 2 novinky pro péči zejména o suchou a zralou pleť a rozšiřuje tím již svou stávající nabídku bio regeneračních obličejových olejů a hydrofilních odličovacích olejů. Granátové jablko je odpradávna symbolem věčného mládí a krásy, jeho omlazující účinky využívali již ve starém Egyptě.

Novinky v edici Granátové jablko od Saloos

MOJITO edice od MANUFAKTURY

V loňském roce uvedla MANUFAKTURA originální letní limitovanou edici MOJITO. Díky obrovskému úspěchu této řady se letos rozhodla tuto řadu rozšířit o regenerační krém, lahodný čaj a osvěžující bytový parfém a  zařadit ji mezi stálý sortiment.

MOJITO edice od MANUFAKTURY

MINCEUR INTENSIVE od Yves Rocher

Tvůrce rostlinné kosmetiky Yves Rocher uvádí na trh univerzální zeštíhlující přípravek Minceur intensive s trojím účinkem. Viditelná účinnost proti celulitidě: 87%.

MINCEUR INTENSIVE od Yves Rocher

Nová řada Jardins du Monde od Yves Rocher

Aloe vera je všeobecně známá pro své hydratační a zjemňující účinky. Proto i Yves Rocher vybral pro svou novou kosmetickou řadu s názvem Jardins du Monde Aloe vera vypěstovanou podle zásad ekologického zemědělství na území Mexika.

Nová řada Jardins du Monde od Yves Rocher

Novinka od Manufaktury - švestka

Limitovaná edice ŠVESTKA přináší originální kolekci kosmetiky a doplňků inspirovanou příznivými účinky a harmonickou vůní švestek. Švestkový výtažek bohatý na vitamíny a minerály má regenerační, omlazující a zjemňující účinky. Jedinečná vůně, ve které se snoubí ovocné a mandlové tóny, báječně zpříjemní Vaši péči o pokožku.

Novinka od Manufaktury - švestka

Odličovače proti stárnutí od Yves Rocher

Rostlinná kosmetika Yves Rocher přichází s jarní novinkou. Jedná se o řadu odličovačů proti stárnutí pleti s výtažky ze tří čajů (bílého čaje, zeleného čaje a čaje z Madagaskaru), díky nimž je pleť hloubkově odlíčena a zároveň zbavena nežádoucích toxinů. Novinka bude uvedena na trh 4. 3. 2011.

Odličovače proti stárnutí od Yves Rocher
16 7 8
Články 121 - 140 / 148

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka