Kosmetiku

17 8
Články 141 - 148 / 148

YVES ROCHER: novinka Ovale Lifting

Rostlinná kosmetika Yves Rocher uvedla 15. února na trh novou řadu péče proti stárnutí pleti OVALE LIFTING s jedinečným aktivním sérem z rakytníku. Ovale Lifting s dvojitým liftingovým efektem je účinným řešením v boji proti vráskám a proti povadlým rysům obličeje.

YVES ROCHER: novinka Ovale Lifting

Saloos uvádí na trh novinku - BIO KOKOSOVÁ PÉČE

Český výrobce certifikované přírodní biokosmetiky Saloos rozšiřuje svou nabídku Bio kokosového oleje o další varianty, obohacené o 100% přírodní esenciální oleje, které výrobkům dodávají specifické účinky a neodolatelné vůně. Doplňují tak vysoce hydratační, regenerační, zjemňující a omlazující účinky bio kokosového oleje, který tvoří základ všech těchto produktů.

Saloos  uvádí na trh novinku - BIO KOKOSOVÁ PÉČE

Bernard Cassière Paris - francouzská kosmetická značka, která je „sama sebou“

Bernard Cassière Paris je fenomenální francouzskou firmou, která je stálicí ve Francii a v dalších 40 zemích, kde je distribuovaná. Tato kosmetická značka působí na trhu již od roku 2000. Bernard Cassière Paris byla první značkou, která se předvedla na desátém „Chocolate show Porte de Versailles“ v Paříži v roce 2006 s ošetřením z čokolády.

Bernard Cassière Paris - francouzská kosmetická značka, která je „sama sebou“

Limitovaná edice MANUFAKTURA Perníčky

Zpříjemněte si blížící se chladné zimní měsíce s originální limitovanou edicí MANUFAKTURA Perníčky a vneste tak do svého domova pravou vánoční atmosféru. Báječná vůně, inspirovaná medem a typicky perníkovým kořením – skořicí, badyánem, hřebíčkem, zázvorem a kardamonem Vás prohřeje a nádherně provoní. Výtažek z medu zvláční a hydratuje Vaši pokožku.  

Limitovaná edice MANUFAKTURA Perníčky

Novinka od SALOOS - bio měsíčkový olejový extrakt

Bio kosmetika Saloos obohatila svou řadu pro zdravou a krásnou pleť o Měsíčkový olejový extrakt, který je významný především svými antioxidačními, protizánětlivými a regeneračními účinky a jehož vynikající léčivé vlastnosti měsíčku lékařského jsou známy již od pradávna.

Novinka od SALOOS - bio měsíčkový olejový extrakt

SENSITIVE & AROMATHERAPY

ŘADA SENSITIVE je extra jemná a šetrná kosmetická řada vyrobená bez obsahu parfému, barviv, parabenů, sulfátů, ropných produktů, PEG derivátů a dalších chemických surovin.

SENSITIVE & AROMATHERAPY

Jak jsme si užily egejské wellness

V Praze byl otevřen obchod s kosmetikou Mastic Spa, jehož zástupkyně se vydaly na řecký ostrov Chios do Mastic Spa institutu. Čtenáři Wellness Novin mohou kosmetiku nakupovat se speciální slevou! Nabídka platí do 30.9.2010.

mastic regen mask v akci

Dárková balení biokosmetiky Saloos

Podzimní novinkou v široké nabídce výrobce přírodní kosmetiky a biokosmetiky značky Saloos jsou Dárková balení. Právě v tomto předvánočním období se mohou stát skvělou inspirací na báječné dárky pro milovníky přírodní kosmetiky. Saloos nabízí 2 typy dárkových krabiček: „Každodenní péče o tělo“ a „Tři kroky ke kráse“, celkem 8 variant. Můžete vybírat z vůní Levandule, Růže, Citrus, Lemon Tea Tree aj.

Dárková balení biokosmetiky Saloos
17 8
Články 141 - 148 / 148

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka