Kosmetiku

15 6 78
Články 101 - 120 / 147

Závan jara se svěží třešňovou vůní

od L´OCCITANE

Oblast Provence, jež je francouzské značce L'OCCITANE při tvorbě kosmetických produktů důležitou inspirací, představuje údolí barevných sadů zaplněné stromy s květy opojné vůně. V obci Saint-Saturnin jsou třešňové stromy oděny do bílých závojů a tyto úchvatné voňavé kytice zdobí celé úpatí hory Mont Ventoux.

Závan jara se svěží třešňovou vůní

Svěží kolekce jemných tělových krémů od L'OCCITANE

L'OCCITANE představuje novou trvalou kolekci krémů z bambuckého másla, které ochrání vaši pokožku před zimou, zatímco se budete moci těšit ze svěží vůně jara.

Svěží kolekce jemných tělových krémů od L'OCCITANE

Bio tělové peelingy

Saloos, český výrobce špičkové přírodní certifikované biokosmetiky, přichází na trh se svou novinkou. Toužíte po hebké a vláčné pokožce i vitálnějším vzhledu? Nové Bio tělové peelingy s mořskou solí, pečujícími rostlinnými bio oleji i příjemně vonícími éterickými oleji dopřávají pokožce mimořádně prospěšnou péči a prosycují ji nádhernou přírodní vůní. I vy probuďte svou pokožku do krásy s novou kolekcí Bio tělových peelingů.

Bio tělové peelingy

Roseacea, kosmetika Pevonia Botanica

Ruměná tvář nebývá známkou zdraví, ale příznakem nemoci zvané acne rosacea (nebo jen rosacea). Léčba zatím neexistuje, ale možné je mírnit příznaky. Významně napomáhá i volba správně zvolených kosmetických produktů pro ošetřování pleti. Takové nabízí i řada Ligne Rose RS2 americké přírodní kosmetiky Pevonia Botanica.

Roseacea, kosmetika Pevonia Botanica

Byla spuštěna mobilní verze internetových stránek YVES ROCHER

Nyní lze prohlížet veškeré produkty Yves Rocher a pohodlně nakupovat on-line kdekoli a kdykoli za použití chytrého mobilního telefonu. Stačí přes mobilní telefon otevřít internetovou stránku a budete automaticky přesměrováni na novou mobilní verzi v tzv. „responsive designu“, který se automaticky přizpůsobí všem mobilním zařízením.

Byla spuštěna mobilní verze internetových stránek YVES ROCHER

Osvěžující jarně-letní limitovaná edice MERUŇKA

přináší originální kolekci inspirovanou příznivými účinky meruněk a dalších cenných přírodních ingrediencí. Proč právě meruňka..? Meruňka je symbol léta – plný slunce, zdraví a vzpomínek na dětství. Manufaktura klade mimořádný důraz na využívání typicky českých přírodních surovin, což meruňka báječně splňuje – na jižní Moravě ji najdeme téměř na každé zahrádce. Výtažky z tohoto letního ovoce jsou skvělým pomocníkem k péči o pleť a jsou zdraví prospěšné.

Osvěžující jarně-letní limitovaná edice MERUŇKA

Novinky s olejem Argan Revital

Saloos, český výrobce certifikované přírodní biokosmetiky, uvádí na trh novinky, které přímo navazují na již úspěšně prodávanou kosmetiku s bio arganovým olejem – elixírem z Maroka. Pro své naprosto ojedinělé účinky se bio arganový olej stal velmi ceněnou součástí nejkvalitnějších kosmetických produktů. Po 100% čistém bio arganovém oleji a bio Regeneračním obličejovém oleji se můžete těšit i na

Novinky s olejem Argan Revital

Zpevňující sérum na obličej a krk

Na jaro si Rostlinná kosmetika Yves Rocher připravila nové zpevňující sérum. Zpevňující sérum na obličej a krk doplňující řadu Ovale Lifting obnovuje elasticitu pleti a zpevňuje kontury obličeje. V prodeji od 4. března 2013 v obchodech Yves Rocher.

Zpevňující sérum na obličej a krk

Nový liftingový make-up

a pleťová maska Botocell od značky Dermacol se postarají o krásnou a zdravou pleť bez vrásek

Ať už své vrásky vnímáme shovívavě jako němého svědka prožitých dnů, nebo s nimi vedeme nelítostný boj, určitě máme jedno společné – chceme vypadat zdravě a svěže. Když se k přirozenému stárnutí pleti přidá únava a nepříznivé vlivy okolí, není možné bez patřičné péče dosáhnout ideálu krásné zdravé pleti.

Nový liftingový make-up

Kosmetická značka Dermacol uvádí nový krém na nohy Happy Feet Cream

Zvýšenou pozornost si zaslouží pokožka zvláště v zimním období, kdy musíme odolávat mrazům a teplotním výkyvům. Kvůli pevné a uzavřené obuvi, ve které trávíme většinu dne, patří právě pokožka chodidel k nejvíce namáhaným. Abychom na jaře nebyli překvapení popraskanými a nevzhlednými patami, je třeba jí dát tu správnou péči a hydrataci.

Kosmetická značka Dermacol uvádí nový krém na nohy Happy Feet Cream

Rostlinná kosmetika proti stárnutí pleti

Bojujete proti stárnutí pleti? Tak přímo pro vás tu je nová rostlinná kosmetika Yves Rocher v prodeji od 27. srpna 2012. Šampon a maska s účinky proti stárnutí vlasů obsahující olej z kamélie, který mají vyživující, ochranné a opravné účinky na pokožku hlavy a strukturu vlasů.

Rostlinná kosmetika proti stárnutí pleti

BB krém pro dokonalou pleť 6 v 1

Představujeme vám první zářijovou novinku Rostlinné kosmetiky Yves Rocher. Je jí BB krém pro dokonalou pleť, který v sobě skrývá dokonce 6 účinků v jednom pro krásnou a perfektní pleť! V obchodech bude k zakoupení od 27. srpna 2012.

BB krém pro dokonalou pleť 6 v 1

Vysoce zpevňující sérum

Yves Rocher představuje další nový výrobek Rostlinné kosmetiky uváděný v zářijové kampani. Vysoce zpevňující sérum, které představuje koncentrovanou sílu pro zpevnění pleti řady Sérum Végétal. V prodeji od 27. srpna 2012.

Vysoce zpevňující sérum

Novinky léta 2012 od Saloosu

Svou řadu osvěžujících sprchových a koupelových olejů Saloos rozšiřuje o nové druhy. Český výrobce přírodní kosmetiky a biokosmetiky Saloos přichází se svými novinkami tohoto léta, které nejen prospějí vaší pokožce,ale navíc vás oblaží i na duši.

Novinky léta 2012 od Saloosu

Vyživující tělový krém 3 v 1

Léto dává pokožce často velmi zabrat, a proto Rostlinná kosmetika Yves Rocher přichází s novinkou v péči o tělo – Vyživujícím tělovým krémem 3 v 1, díky němuž bude pokožka vyživená, hydratovaná, hebká a chráněná. Tento výrobek zakoupíte od 6. srpna 2012 ve všech jejich prodejnách a také v e-shopu.

Vyživující tělový krém 3 v 1

Bio sprchové gely a bio deodorant Culture Bio

Yves Rocher Vám představuje nové bio výrobky Rostlinné kosmetiky. V prodeji od 6. srpna 2012.

Bio sprchové gely a bio deodorant Culture Bio

Letní limitovaná edice Plaisirs Nature - Smoothie

Letní limitovaná edice Rostlinné kosmetiky Yves Rocher z řady Plaisirs Nature, která obsahuje exotické ovocné vůně v kombinacích ananas s kokosem a mango s marakujou. Jednoduše lahodný požitek Smoothie. V prodeji od 16.7.2012

Letní limitovaná edice Plaisirs Nature - Smoothie

Rozšíření nabídky olejů Saloos naturcosmetic

Příznivci kvalitní české přírodní biokosmetiky Saloos si nyní mohou dopřát svou oblíbenou kosmetiku i ve větším balení. Nové lahvičky mají objem 125 ml a díky jejich transparentnímu vzhledu vynikají velmi zajímavé barevné varianty čistě přírodních olejů. Stávající menší 50 ml balení zůstávají také i nadále v prodeji jako doposud.

Rozšíření nabídky olejů Saloos naturcosmetic

Limitovaná edice GREP & VERBENA

přináší jedinečnou kolekci pečující kosmetiky a originálních doplňků pro zpříjemnění nadcházejících jarních a letních měsíců. Kosmetika využívá příznivých účinků verbenového esenciálního oleje a dalších cenných přírodních ingrediencí a je doprovázena báječně svěží vůní verbeny a grepu.

Limitovaná edice GREP & VERBENA

MINCEUR DETOX

v prodeji od 26.3.2012

Získejte kontrolu nad svým tělem pomocí detoxikační kúry s komplexem účinných látek citrus-koriandr. Výzkum Rostlinné kosmetiky Yves Rocher vybral spojení účinných látek citrus - koriandr, který až 14x znásobuje odbourávání tuků v tukových buňkách (testováno in vitro). Složení také obsahu výtažek z koňského kaštanu, který napomáhá lepšímu odvodu vody z těla, a tak i eliminaci nahromaděného tuku (testováno in vitro).

MINCEUR DETOX
15 6 78
Články 101 - 120 / 147

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka