Za zábavou i wellness do Bavorska

Wellness balíčky Bayern Parku

Vyzkoušejte osvěžující spojení wellness a zábavy. Dolnobavorský ráj volného času - Bayern Park má pro návštěvníky připravené jedinečné balíčky spojující návštěvu zábavního parku a wellness center. Ideální příležitost navštívit spolu s parkem nedaleké wellness světy Bad Füssing, Therme-Erding nebo Bad Griesbach.

Vydali jsme se vyzkoušet zábavní Bayern Park, který se nachází nedaleko česko-německých hranic, u městečka Reisbach, mezi Pasovem a Řeznem. Ráj zábavy nabízí pro rodiny, páry i skupiny úžasné prostředí a opravdový ráj zábavy. Spousta dobrodružství a vzrušení nabízí na 80 zdejších atrakcí mezi které patří horská dráha, sjezd na divoké řece i výlet parníkem po jezeře. Na své si přijdou zkrátka všichni.

Spolu s výletem do zábavního parku si můžete užít i odpočinek a relaxaci v některém z bavorských wellness center. Therme-Erding má pro vás připraveno 25 jedinečných saun, celou řadu termálních bazénů, Vital oázu, exotický bazén s palmami nebo třeba saunovou zahradu. Saunéři pro vás mají navíc denně připraveno i více jak 90 saunových ceremoniálů a programů. Přečtěte si celý článek o Therme-Erding zde.

Lázeňské městečko Bad Griesbach vás nadchne svou kouzelnou a klidnou atmosférou. Relaxovat můžete přímo v termálních lázních nebo si užít například solnou jeskyni, hammam nebo další tradiční i netradiční sauny. Celý článek o Wohlfühl-Therme Bad Griesbach najdete zde. Třetím z nedalekých wellness světů je Bad Füssing. V srdci nádherné přírody si můžete vychutnat osvěžující účinky léčivé vody hned ve třech bazénech. Po návštěvě Bad Füssing se budete cítit jako znovuzrození. Pro více informací klikněte zde.

Pro skupiny milovníků wellness jsou navíc pro sezónu 2014 připraveny unikátní balíčky. Pozvěte přátele a vyražte na výlet!

Dvoudenní výlet Therme-Erding a Bayern Park

  • celý den zábavy a zážitků v zábavním parku
  • ubytování se snídaní ve zvoleném hotelu
  • druhý den pětihodinový odpočinek v saunovém ráji a termálním světě Therme-Erding
  • již od 95 EUR/os. (při počtu minimálně 30 osob)

Dvoudenní výlet Bad Griesbach a Bayern Park

  • možnost strávit celý den ve wellness centru Bad Griesbach
  • ubytování, uvítací drink, tříchodová večeře, snídaně
  • druhý den výlet do Vilstal - největší pěstební oblati okurek v Evropě
  • následuje oběd a celé odpoledne v zábavním parku včetně show dravců
  • již od 99.50 EUR/os. (při počtu minimálně 30 osob)

Zdroj fotografií: archiv Bayern Park, Therme-Erding, Bad Griesbach a Bad Füssing, děkujeme.

Za zábavou i wellness do BavorskaZa zábavou i wellness do BavorskaZa zábavou i wellness do BavorskaZa zábavou i wellness do BavorskaZa zábavou i wellness do BavorskaZa zábavou i wellness do Bavorska

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka