Termální lázně Lendava

Cestujeme po Slovinsku 2

Cestujeme po Slovinsku a vydáváme se na sever, téměř až k hranicím s Maďarskem. Region je bohatý na termální prameny a naše první zastávka je v městě Lendava, s 800 letou historií. Hotel a kemp Lipa s termálními lázněmi láká k relaxaci a odpočinku.Tříhvězdičkový hotel je připraven nabídnout služby cykloturistům, nebo milovníkům wellness programů. Specialitou jsou parafínové zábaly.

Aquapark nabízí návštěvníkům vnitřní i venkovní bazény - celkem 1894 m2 vodní plochy. K aquaparku patří vířivky s teplou vodou, řada atrakcí jako jsou gejzíry, perličky, chrliče. Pro děti a milovníky tobogánů je ve venkovní části k dispozici klasický tobogán, rychlá skluzavka-tobogán a široká skluzavka. Teplota vody v bazénech je až 38°C.

Chcete mít pokožku jemnou jako hedvábí? Pak využijte ošetření parafínem. Wellness procedura je zde specialitou a také jsme si vyzkoušeli, jak příjemné je postupné namáčení rukou do horkého vosku. V lázních Lendava máte na výběr řadu dalších zkrášlujících beauty procedur, péči o pokožku, masáže. K dispozici jsou také sauny, celkem 4 různé druhy prohříváren.

Minerální voda lázní LENDAVA ve Slovinsku je vhodná pro  prevenci i léčbu všech typů revmatických onemocnění, regeneraci po úrazech a operacích pohybového aparátu. Hodí se jako regenerace nervových poruch i popálenin.

logo_shr_400

Hotel Lipa poskytuje příjemné ubytování v rekonstruovaném tříhvězdičkovém hotelu, ve 120 hotelových pokojích. Hotel má klimatizovanou restauraci, tavernu s terasou, zimní zahradu, koktejl bar. V oblasti služeb je zde kadeřnictví a salon krásy. Wellness lázeňský komplex zahrnuje aquapark, wellness centrum se saunami a balneo provoz s procedurami. Nechybí ani konferenční místnosti s nezbytným vybavením.

Ubytovat se můžete také v apartmánech. Apartmány jsou ideální volbou pro rodiny, které potřebují více prostoru, ale i pro ty, kteří chtějí více nezávislosti, vlastní kuchyńka je samozřejmostí. V nabídce je 84 studií o velikosti 2 až 5 osob. Hosté mají zdarma vstup do komplexu venkovních a vnitřních bazénů. Další alternativou je pak vybavený kemping, kde je 80 stání pro stany a karavany.

Náš další článek z cest po Slovinsku najdete zde: http://www.wellnessnoviny.cz/clanek/bled-krasna-priroda-a-vyborne-sluzby/

Termální lázně LendavaTermální lázně LendavaTermální lázně LendavaTermální lázně LendavaTermální lázně LendavaTermální lázně LendavaTermální lázně LendavaTermální lázně Lendava

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka