Aquapark Pasohlávky - Aqualand Moravia již brzy!

V Pasohlávkách se otevře nový vodní park Aqualand Moravia. Přesný termín otevření ještě není znám, ale stane se tak v průběhu letní sezóny. Aquapark bude lákat všechny věkové kategorie. Pro mladé nabídne 12 tobogánů. Mezi šesti bezény budou tři venkovní, dva vnitřní a jeden s průplavem mezi vnitřním vodním rájem a venkovním prostorem. V aquaparku pasohlávky bude také saunový svět.

Aquapark Pasohlávky v tuto chvíli nabírá personál. Uplatní se ekonomové, pracovníci marketingu, plavčíci, maséři nebo pokladní. Informace je snadné nalézt na webu projektu Aqualand Moravia. Celkem zde najde uplatnění 82 pracovníků.

Aqualand Moravia využije místní geotermální prameny o teplotě až 46 °C. Pasohlávky se nacházejí pouhých 40 km od Brna a jsou tedy velmi dobře dopravně dostupné. Umístění na jižní Moravě slibuje přilákat i turisty z Čech, kteří návštěvu aquaparku skloubí dohromady s ochutnávkami vín z jihomoravských sklípků. Nakonec nelze opomenout ani přírodní atraktivitu okolí.

Aquapark Pasohlávky nabídne řadu služeb. Nebude chybět SPA zóna - masáže, vanové procedury, privátní SPA. Saunový svět nabídne 9 typů saun a procedury římských lázní. Velkou devizou pro aquapark v Pasohlávkách budou rozsáhlé zóny pro relaxaci, hřiště a přes 18500 m2 zelených ploch. K dispozici samozřejmě bude i občerstvení, bary a restaurace. Z Brna se uvažuje o bezplatné autobusové lince.

Zdroj: ŽS REAL

 

Chcete se dozvědět více o aquaparcích v ČR a shlédnout videa ze 40 aquaparků? Pak navštivte náš projekt www.AquaInfo.cz !!!

O aquaparku Pasohlávky jsme již psali v článku o výstavbě zde a dále připravujeme další informace.

 

Přihlaste se k odběru novinek a informací o Aqualandu Moravia, aquaparcích v celé ČR a wellness aktivitách. Novinky nezasíláme častěji než 1x týdně a můžete se snadno odhlásit. Svůj email vyplňte zde. Nebo stačí vložit emailová adresa nahoře na této stránce.

Aquapark Pasohlávky - Aqualand Moravia již brzy!Aquapark Pasohlávky - Aqualand Moravia již brzy!Aquapark Pasohlávky - Aqualand Moravia již brzy!Aquapark Pasohlávky - Aqualand Moravia již brzy!

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka