V Pasohlávkách roste nový supermoderní aquapark

Aquapark o celkové rozloze přes 5 hektarů s 12 tobogány a skluzavkami, nejmodernějšími vodními atrakcemi a relaxační zónou vyroste za několik měsíců v Pasohlávkách nedaleko Brna. A je na co se těšit.

Všechny atrakce budou totiž sledovat nejnovější světové trendy v tomto oboru. Nebudou chybět tobogány se světelnými a zvukovými efekty, skluzavky pro jízdu na člunech a kruzích či bazén se simulací mořských vln. Již nyní se můžete těšit na unikátní U - WAVE nebo SUPER CRATER či atrakce RAPID RAFTING, PROPAST, BUMERANG. 
Vodní plocha bude pokrývat  3000 m2.

Areál poskytne návštěvníkům všech generací celoroční relaxaci ve 4 bazénech, 6 whirllpoolech s geotermální vodou a 3 venkovních bazénech. Pro nejmenší návštěvníky budou připraveny víceúrovňové dětské bazénky s řadou zábavných atrakcí, skluzavkami a interaktivními prvky, jakými jsou třeba deštný les, vodní clona nebo vodní dělo.

Aquapark bude mít velkoryse řešené wellness centrum. Pro relaxaci bude určeno 9 typů saun, odpočívárny i klidový bazén na vyhlídkové terase. Plánuje se kryozóna, sluneční lázně s vyhlídkou a barem. Nevšední zážitky přinesou římské lázně a vanové procedury.

Pro relaxační bazény a rehabilitační procedury bude využit pramen geotermální vody o teplotě 46°C z hloubky 1450 metrů pod zemským povrchem. Samozřejmě nebude chybět restaurace, obchůdky a velkokapacitní parkoviště. Už se také těšíte?

V Pasohlávkách roste nový supermoderní aquaparkV Pasohlávkách roste nový supermoderní aquaparkV Pasohlávkách roste nový supermoderní aquaparkV Pasohlávkách roste nový supermoderní aquapark

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka