Rozhovor

13 4
Články 61 - 67 / 67

Investice do péče o nás samé se vždy vyplatí

Ať už patříte mezi ty, kteří kouzlu wellness dávno propadli, nebo se chystáte tento "svět" teprve objevovat, neměli byste vynechat veletrh Wellness Balnea, jehož pátý ročník proběhne ve dnech 8. - 10. října v PVA Letňany. Ani tým naší redakce u toho nebude chybět. A protože pětileté trvání veletrhu je i důvodem k malému zamyšlení, přinášíme vám nyní rozhovor s manažerkou této akce, Ing. Taťánou Novotnou:

Investice do péče o nás samé se vždy vyplatí

Svým dětem dáváme špatný příklad ...II

….aneb dnes se už doopravdy k výživovým doplňkům dostneme. Před časem jsme vám přinesli první část rozhvoru s doc. MUDr. Lubomírem Kuželou, CSc. Dnes vám přinášíme jeho druhou část:

Svým dětem dáváme špatný příklad ...II

Svým dětem dáváme špatný příklad...

...tvrdí o našich stravovacích návycích doc. Lubomír Kužela. Doc. MUDr. Lubomír Kužela, DrSc. působil od 60tých let minulého století v tehdejším Ústavu výživy a později na 3. lékařské fakultě UK. Dlouhá léta byl expertem ministerstva zdravotnictví pro posuzování potravních doplňků. Je autorem řady publikací jak odborných tak populárních, zejména z oblasti dietologie a gastroenterologie.

Svým dětem dáváme špatný příklad...

Je důležité, aby personál znal nabízené služby

Tento názor zastává manažerka Wellness & Spa Jitka Musilová, která nám při naší červnové návštěvě Wellness Hotelu Frymburk ochotně poskytla rozhovor. Paní Musilová působí v hotelu již přes dva roky a přes asistentku wellness centra se stala jeho manažerkou. Zaujalo nás, že nejen dohlíží na provoz wellness centra, ale sama má certifikáty na některé procedury, mimo jiné na zábal v banánových listech, na tropický zábal rukou a nohou a na fotoepilaci. Seděly jsme v příjemném hotelovém lobby baru a povídaly si:

Je důležité, aby personál znal nabízené služby

Na wellness centrum si dopřejte více času

Wellness je silnější zážitek než chutné jídlo. Vedle uvolnění těla zanechává i duševní stopy. Wellness mění přístup k lidským hodnotám a dělá život krásnější. To říká v rozhovoru pro Wellness noviny Ing. Miloš Vajner, majitel libereckého Centra Babylon a tvůrce zdejšího unikátního wellness centra. A přidává i radu, že to nejdůležitější je nic si po wellnessu neplánovat, nechat si dostatek času a odejít, až když máte pocit, že jste si dostatečně odpočinuli a pohýčkali vlastní tělo.

Na wellness centrum si dopřejte více času

České lázeňství nemůže žít jen ze svého jména...

říká v rozhovoru pro Wellnessnoviny Ing. Iveta Jakoubková, vedoucí týmu lázeňství České centrály cestovního ruchu - Czechtourism. Tým lázeňství CzechTourism za uplynulé čtyři roky své existence uspořádal samostatně či ve spolupráci se svými zahraničními zastoupeními přes 90 akcí na podporu českého lázeňství v zahraničí i v tuzemsku. Náš rozhovor vznikl krátce po návratu z veletrhu v ázerbájdžánském Baku.

České lázeňství nemůže žít jen ze svého jména...

Pohyb je jedna z nejlepších věcí, co pro sebe můžeme udělat...

...říká v rozhovoru pro Wellnessnoviny David Huf. David Huf se celý život aktivně věnuje sportu. Několikrát se stal Mistrem republiky, Mistrem Evropy i Mistrem světa ve sportovním aerobiku. Již dlouho se profiluje jako poradce zdravého životního stylu, osobní trenér a instruktor skupinových forem aerobního cvičení. Intenzivně se věnuje rozvoji své společnosti 4fitness consulting s.r.o. Je instruktorem aerobiku s mezinárodními licencemi, podílel se na vytvoření a realizaci konceptu wellness centra Balance Club Brumlovka. Široké veřejnosti je znám také z televizních pořadů Snídaně s Novou nebo Jste to co jíte na TV Prima.

Pohyb je jedna z nejlepších věcí, co pro sebe můžeme udělat...
13 4
Články 61 - 67 / 67

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka