Aktivity

114 15
Články 281 - 297 / 297

Horolezecké centrum ŠUTR

14. září bylo slavnostně otevřeno nové horolezecké centrum v Liberci, které je 2. největším centrem svého druhu v ČR a pyšní se největším počtem výstupových cest v ČR. Zejména v zimě je horolezecké centrum ideální možností sportovního vyžití.

Horolezecké centrum ŠUTR

Aquapalace Praha představuje revoluční posilovací přístroj Power Plate®

Sportovně-relaxační centrum Aquapalace v Praze Čestlicích zakoupilo za půl milionu korun dva jedinečné přístroje Power Plate® na kondiční cvičení a strečink. Od 1. listopadu tak mohou všichni zákazníci fitness centra Aquapalace Praha vyzkoušet nový rozměr posilování.

Aquapalace Praha představuje revoluční posilovací přístroj Power Plate®

Rodinná pohoda na Lipně - SKIAREÁL LIPNO

Skiareál Lipno je moderní lyžařské středisko zaměřené na rodiny s dětmi, začátečníky a školní lyžařské kurzy, kterým nabízí maximum pohodlí. Dětské ceny skipasů jsou zde platné pro mládež až do věku 18 let. O komfortní a rychlou přepravu na sjezdovky se starají 3 čtyřsedačkové lanovky a 3 kouzelné pojízdné koberce v dětském hřišti. Sedm přehledných sjezdovek o průměrné délce 1 km s nenáročným profilem jsou zárukou bezpečí a zábavy při jízdě na lyžích. Sněhovou jistotu na Lipně garantuje moderní zasněžovací systém pokrývající všechny sjezdovky.

Rodinná pohoda na Lipně - SKIAREÁL LIPNO

Průhonický víkend ve znamení aerobiku

Setkání profesionálů a také příznivců zdravého životního stylu, smysluplného pohybu a aktivního způsobu života proběhlo o právě uplynulém víkendu ve sportovních halách Club hotelu Průhonice. Akce pro všechny, kteří rádi cvičí a tančí byla jedinečnou příležitostí zacvičit si se skvělým týmem instruktorů, tanečníků a choreografů, navázat nová přátelství a užít si víkend v báječné atmosféře.

Průhonický víkend ve znamení aerobiku

Dogtrekking

Dogtrekking je extrémní vytrvalostní sport, při němž jsou překonávány mimořádné vzdálenosti za doprovodu psa a v časovém limitu. Psovod je se psem při dogtrekkingu spojen buď postrojem a vodítkem připjatým k bedernímu pásu, nebo vede psa pouze na vodítku (či střídání obou variant). Spolu se potom vydávají na velmi dlouhé tratě.

Dogtrekking

Nordic Blading

Říká se mu sice letní lyžování, ale vyzkoušet ho můžete i teď na podzim. Jestli už se nemůžete dočkat sněhu a milujete bruslení na běžkách, potom vyzkoušejte jízdu na in-linech s pomocí holí na Nordic Walking. Na světě je nový sport, Nordic Blading. Jeho filozofií je aktivní a efektivní trénink těla na zdravém vzduchu.

Nordic Blading

Outdoorový tábor pro děti i dospělé Miličín 2009

V krásné krajině na rozhranní Jihočeského a Středočeského kraje s názvem Česká Sibiř se i pod záštitou České asociace wellness letos konal první outdoorový tábor pro děti i dospělé. Tábor trval jeden týden a z přiloženého fotoseriálu si myslíme, že si každý užil adrenalinu, ale i wellness pohody opravdu dosyta.

Outdoorový tábor pro děti i dospělé Miličín 2009

Pétanque

Pokud nemáte během horkých letních dnů náladu na náročnější sporty, ale zároveň nechcete lenošit doma ani vysedávat po barech, máme pro vás tip na ideální aktivitu, která je společenská, nenáročná a zábavná – zahrajte si se svými přáteli pétanque!

Pétanque

Mountain Bike Holidays

Mountain Bike Holidays už léta určuje trend dovolené s horským kolem. Tak tomu bude i v roce 2009. Jedná se o skvěle propracovaný nápad, na kterém spolupracuje 61 hotelů, 19 regionů a devět bikových center ve třech zemích. To představuje širokou a zároveň specializovanou nabídku, která uspokojí různorodá přání milovníků mountain bike.

Mountain Bike Holidays

Balantes

Balantes je jedna z mála cvičebních technik vymyšlených v Čechách. Jedná se o cvičební program prováděný na podložce technikou Pilates s využitím balanční pomůcky – malého měkkého míče (overball).

Balantes

Lukostřelbou k uvolnění a odreagování

Každý máme svůj vlastní způsob odreagování. Jedním z nich může být i lukostřelba, která vám pomůže uvolnit napětí a díky plnému soustředění na cíl zapomenete na vaše všední starosti.

Lukostřelbou k uvolnění a odreagování

Spinning

Spinning je energeticky účinné skupinové cvičení na stacionárním kole za doprovodu hudby, kterému se také jinak říká indoorcycling. Spinning vynalezl americký dálkový cyklista Johnatan Goldberg, podle kterého se také jmenuje certifikát J.G.S.I. (Johnny G Spinning Instruktor). Tento certifikát by měl mít každý instruktor, který vede spinningové lekce.

Spinning

Nordic walking

Nordic Walking (doslovně přeloženo severská chůze) je běžná chůze se speciálními hůlkami, která zlepšuje kondici, posiluje svalstvo horní části těla a nohou a zlepšuje celkovou pohyblivost a krevní oběh.

Nordic walking

BOSU

Název BOSU vznikl jako zkratka slov BOth Sides Up. Jde o půlkulatý míč, který lze použít vyklenutou stranou nahoru i dolů, a na kterém můžete cvičit různá balanční cvičení podobně jako na fitballu či overballu. Příjemným rozdílem ale je, že se vám BOSU nikam nezakutálí.

BOSU

Kardiovaskulární trénink

Kardiovaskulární trénink je nezbytný pro udržení fyzické kondice. Jedná se o vytrvalostní cvičení prováděné např. na rotopedu, běhacím pásu, či na orbitracku, které rozvíjí srdečně cévní a dýchací systém.

Kardiovaskulární trénink

Vybruslíte ze všeho

Pro všechny příznivce bruslení na kolečkách připravila škola in-line bruslení K2 unikátní koncept lekcí, ve kterém si každý najde své, ať se jedná o jednotlivce, skupiny, školní organizace nebo firmy.

Vybruslíte ze všeho

Indoor rowing

Indoor rowing, neboli skupinové veslování je absolutní fitness novinka.

Indoor rowing
114 15
Články 281 - 297 / 297

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka