Wellness akce

[+] Přidat kurz, seminář, konferenci, školení

12 3 471
Články 41 - 60 / 1410

Jarní Festival Aromaterapie & Bylinky v Brně

patří ženskému zdraví

Třináct přednášek a workshopů, poradny bylinářů a aromaterapeutů, aromajarmark s bylinkovými produkty, wellness zóna s aromamasážemi a bylinkové speciality. Jarní Festival Aromaterapie & Bylinky v sobotu 25. března provoní Kulturní centrum Dělňák v brněnské Líšni. Jeho tématem jsou Byliny pro ženy.

Jarní Festival Aromaterapie & Bylinky v Brně

Safariběh ČSOB 2023 se koná 1. dubna

Safari Park Dvůr Králové

Účastníci Safariběhu ČSOB 2023 tentokrát podpoří záchranu bongů horských východních. Tyto půvabné antilopy ze svahů Mount Kenya a dalších hor východní Afriky chová safari park s velkými úspěchy už od roku 1974. Tehdy přišla do Podkrkonoší díky snahám Josefa Vágnera první skupinka těchto nádherných antilop. Od té doby se ve Dvoře Králové narodilo už bezkonkurenčních 105 mláďat.

Safariběh ČSOB 2023 se koná 1. dubna

Hlavním jarním úklidovým dnem v roce 2023 bude sobota 1. dubna

Úklidy ale probíhají průběžně během celého roku

Hlavní úklidový den letošního jubilejního 10. ročníku akce Ukliďme Česko připadá na sobotu 1. dubna (a to není apríl :-). Organizátoři si mohou své úklidy registrovat na www.UklidmeCesko.cz nahlášeno více jak 800 plánovaných akcí a denně přibývají desítky dalších. Jejich organizátoři si již nyní mohou vyplňovat požadavky na zaslání pytlů a rukavic pro své dobrovolníky.

Hlavním jarním úklidovým dnem v roce 2023 bude sobota 1. dubna

Velké Karlovice hlásí sněžení:

závod Noční stopa Valachy má na sobotu 4. 2. skvělé podmínky

Ideální podmínky čekají v sobotu 4. února na účastníky běžkařského závodu Noční stopa Valachy ve Velkých Karlovicích. V noci na úterý připadlo 10 centimetrů čerstvého sněhu a nadílka má pokračovat i v dalších dnech. Oblíbenou akci s jedinečnou atmosférou pro dospělé i děti u hotelu Galik v Resortu Valachy navíc doprovodí testování skialpů s hobby závodem.

Velké Karlovice hlásí sněžení:

Saunová noc s MISTRY METLIČEK

V sobotu 28. ledna 2023, Saunový ráj

Čeká vás mimořádná saunová noc s nabitým programem a výjimečnými hosty:

Saunová noc s MISTRY METLIČEK

Den otevřených dveří 14.-15.1.2023

Aquapalace Praha

Jedinečná celodenní relaxace s vůní bylinek největším saunovém světě v ČR. Udělejte něco pro své zdraví i krásu a užijte si celodenní relaxaci za speciální vstupné – připraven je pro vás speciální program na celý den včetně oblíbených peelingů, které jsou blahodárné pro pokožku i zdraví.

Den otevřených dveří 14.-15.1.2023

Mistrovství České republiky v indoor skydivingu

13.1. – 14.1.2023

V Hurricane Factory Praha se doposud konalo již osm ročníků Otevřeného mistrovství České republiky (MČR) v indoor skydivingu neboli Czech Open. Otevřené mistrovství České republiky v indoor skydiving neboli Czech Open 2023 je plánované na 13. a 14. ledna 2023.

Mistrovství České republiky v indoor skydivingu

Vánoční prohlídky Zámek Nové Město nad Metují

27.12. a 28.12.2022

srdečně Vás zveme na poslední zámeckou akci v letošním roce a to na Vánoční prohlídky zámku, které se budou konat 27. a 28. prosince 2022. Čekají na vás vánočně vyzdobené interiéry zámku s informacemi na téma Vánoc za první republiky a na závěr dostanete malý dárek.

Vánoční prohlídky Zámek Nové Město nad Metují

Sauna Herbal Cup 2022 skončil

Gratulujeme vítězům

Sedmý ročník festivalu zdravého saunování, přírodních rituálů, relaxačních herbal ceremoniálů a originálních peelingů hostil Aquapalace Praha, největší saunový svět v ČR ve dnech 24. – 27.11.2022.

Sauna Herbal Cup 2022 skončil

Dolní Morava slavnostně otevře novou lyžařskou sezónu již 10. prosince

Slavnostní zahájení nové zimní sezóny na Dolní Moravě se zapsalo mezi oblíbené prosincové tradice. Letošní program je opět nabitý a láká malé i velké milovníky zimy. Kooperativa Grand Opening 2022 se odehraje 10. prosince a užije si ho celá rodina. Přijeďte si užít zábavu na sněhu! Začněte program na sjezdovce a připomeňte si radost z lyžování, která vám tak dlouho chyběla. Díky skipasu za speciální cenu 390,- Kč bude návrat k oblíbenému sportu ještě sladší. A těšit se můžete na nabitý program.

Dolní Morava slavnostně otevře novou lyžařskou sezónu již 10. prosince

Sauna Herbal Cup 2022

FINÁLE 24. – 27.11. Aquapalace Praha

Sauna Herbal Cup přináší v roce 2022 již sedmý ročník festivalu zdravého saunování, přírodních rituálů, relaxačních herbal ceremoniálů a originálních peelingů. Letos proběhla kvalifikačních kola v 8 zemích světa a velké finále se uskuteční v Aquapalace Praha. Ukázky umění těch nejlepších jsou lákadlem festivalu. Ve finále se setkává 20 špičkových saunérů z celé Evropy, těch nejlepších z kvalifikačních kol.

Sauna Herbal Cup 2022

Archeoskanzen Trocnov se poprvé otevírá veřejnosti

Archeoskanzen Trocnov v jižních Čechách letos na podzim poprvé otevře brány veřejnosti. Jihočeské muzeum během komentovaných prohlídek odprezentuje první dokončenou etapu výstavby zemanského dvorce v Areálu Památníku Jana Žižky z Trocnova. Návštěvníci akce okusí život na konci 14. století i vybrané pokrmy středověké kuchyně.

Archeoskanzen Trocnov se poprvé otevírá veřejnosti

Česko zazářilo na MS v akrobacii na tyči a kruhu,

padl i světový rekord

Osm medailí a nový světový rekord - to je bilance historicky nejpočetnější, ale také neúspěšnější české reprezentace na světovém šampionátu. Tři zlaté, tři stříbrné a dvě bronzové medaile si čeští sportovci odvážejí z Mistrovství světa v Pole a Aerial Sports 2022 organizované mezinárodní federací IPSF, které proběhlo ve dnech 27. až 30. října 2022 ve švýcarském Lausanne.

Česko zazářilo na MS v akrobacii na tyči a kruhu,

Sauna Herbal Cup - kvalifikace ČR

4.11. – 5.11.2022

Hotel Atlantis Brno hostí letošní Mistrovství České republiky v saunování a zároveň kvalifikační kolo v rámci evropské soutěže Sauna Herbal Cup. Přijeďte buďte součástí této skvělé akce. Soutěže se zaměřením na přírodní produkty a materiály pod záštitou České asociace saunérů se zúčastní nejlepší saunoví mistři z celé republiky a řada zajímavých hostů i ze zahraničí kteří se vám postarají o zážitek.

Sauna Herbal Cup - kvalifikace ČR

SLEZSKÝ SAUNOVÝ VEČER

28.10.2022 od 18 hodin

Nudíte v sauně? Hypnotizujete přesýpací hodiny? Zkuste zajít na večer plný saunových ceremoniálů do příjemně provoněné sauna Arény Saunového světa wellness Hotelu Hluboký dvůr. Nevšední divadlo. Domů odejdete d krásným zážitkem a dobrým pocitem, že děláte něco dobrého pro své zdraví. 28.10. se můžete těšit na saunové ceremoniály od Jiřího Sonntaga a Vojty Vachutky.

SLEZSKÝ SAUNOVÝ VEČER

Srdce máme jen jedno

HARTMANN-RICO spouští kampaň se známým záchranářem MUDr. Dvořákem

Nemoci srdce patří mezi nejčastější zdravotní problémy i příčiny úmrtí u nás. Společnost HARTMANN-RICO chce proto zvýšit povědomí o problémech se srdcem a o tom, jak jim lze zabránit. S přispěním MUDr. Marka Dvořáka spouští kampaň na podporu prevence srdečních onemocnění.

Srdce máme jen jedno

Velké Karlovice budou v sobotu 22. října hostit Běhej Valachy,

závodit může celá rodina

Sobota 22. října bude v beskydských Velkých Karlovicích patřit běžcům. V údolí Léskové, u hotelu Galik, se uskuteční tradiční závod Běhej Valachy, který je zároveň závěrečnou akcí letošního seriálu DATART Valachy tour. Pořadatelé opět připravili trasy nejen pro dospělé, ale také pro děti.

Velké Karlovice budou v sobotu 22. října hostit Běhej Valachy,

Běhej Valachy a další akce,

říjen v Resortu Valachy bude opět pestrý

Kdo si chce zasportovat, může se o víkendu 14. až 16. října zúčastnit Wellness víkendu aneb Valašského víceboje v hotelu Horal s možností vyzkoušet aktuálně nejpopulárnější druhy sálového cvičení. Do Velkých Karlovic také míří nejznámějších český běžecký kouč Miloš Škorpil a v hotelu Lanterna povede svou Běžeckou školu pro začátečníky i pokročilé.

Běhej Valachy a další akce,

Veletrh FOR GASTRO & HOTEL 2022

Poznejte novinky pohostinství

Mezinárodní veletrh hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie představí novinky tuzemských i zahraničních firem ve dnech 29. září až 1. října. Na výstavišti PVA EXPO PRAHA se ve dvou halách výstaviště sejdou výrobci, dodavatelé i odborníci a představí trendy napříč odvětvími segmentu HoReCa.

Veletrh FOR GASTRO & HOTEL 2022

Užijte si letošní vinobraní naplno a vsaďte na bio víno!

Měsíc září je už odedávna úzce spojen s vinobraním. A i když se toto období nese pro většinu z nás v duchu nejrůznějších akcí a slavností, pro vinaře zase znamená zejména zadostiučinění v podobě sklízení úspěchů své celoroční práce. A výjimkou nejsou ani ti, kteří o své vinice pečují dle zásad ekologického zemědělství. Jak bio víno poznat a proč v obchodech sáhnout zrovna po něm? To vše se dozvíte v článku!

Užijte si letošní vinobraní naplno a vsaďte na bio víno!
12 3 471
Články 41 - 60 / 1410

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka