Wellness akce

[+] Přidat kurz, seminář, konferenci, školení

1 2 371
Články 21 - 40 / 1410

Odstartoval Budějovický týden kávy

V Českých Budějovicích odstartovala akce Budějovický kávový týden. Na programu jsou tematické workshopy, cupping výběrové kávy či promítání světově uznávaného dokumentu AeroPress Movie. Lidé mohou vyrazit také do budějovických kaváren a za nasbíraná razítka získat balíček kávy. Celý program o víkendu završí druhý ročník Budějckého Coffee festu.

Odstartoval Budějovický týden kávy

Zažijte den plný vůní na Festivalu Aromaterapie & Bylinky

neděle 17.9.2023, Otevřená zahrada, Údolní 33, Brno

Neděle 17. září bude v Otevřené zahradě patřit opět nejvoňavější akci v republice - Festivalu Aromaterapie & Bylinky. 25 workshopů a přednášek, poradny bylinářů, aromajarmark s bylinkovým zbožím, saunové rituály, voňavé masáže, bylinková gastrozóna, tvořivé dílny. Na akci návštěvníci zažijí léčivé rostliny ve všech podobách.

Zažijte den plný vůní na Festivalu Aromaterapie & Bylinky

Tour de burčák po vinařských stezkách Znojemska

Seriál výletů Krajem vína po Moravských vinařských stezkách se blíží do finiše. Třetí zářijovou sobotu nás čeká "Tour de burčák po vinařských stezkách Znojemska", poslední zářijovou sobotu pak "Tour de burčák po vinařských stezkách Kyjovska".

Tour de burčák po vinařských stezkách Znojemska

Nejočekávanější akce léta: Latinský týden začíná 22. srpna v Manifesto Marketu

Bienvenidos v Manifestu! Letos v létě může každý host zažít pravou (nejen mexickou) fiestu během latinského týdne na Andělu. Návštěvníci se tak mohou blíže seznámit s bohatou kulturou prostřednictvím autentických jídel, nápojů a rytmických latinskoamerických písní, které roztančí každého, aniž by si musel pořídit letenku. Kubánská salsa, karibská bachata a argentinské tango se postarají o skvělé večery.

Nejočekávanější akce léta: Latinský týden začíná 22. srpna v Manifesto Marketu

Horský resort Dolní Morava vás zve na MAGIC SKY

s nebeským programem pro celou rodinu 19.8.2023

Dopřejte si jedinečný večerní zážitek! Naposledy v této letní sezóně už v sobotu 19.8. Čeká vás noční procházka po nejdelším visutém mostě na světě Sky Bridge 721, osvětlená Stezka v oblacích pod hvězdnou oblohou, přehlídka nočních ptáků s animačním programem pro děti a živá hudba v panoramatické restauraci Skalka. To vše za naprosto výjimečnou cenu! Nenechte si ujít Magic Sky Night už o víkendu 19.8. na Dolní Moravě.

Horský resort Dolní Morava vás zve na MAGIC SKY

Sauna Herbal CUP 2023

Česká národní kvalifikace proběhne v Hotelu Atlantis Brno 28. – 30.9.2023

České kvalifikační kolo Sauna Herbal Cup 2023 přinese soutěže v kategoriích Relax Herbal Aufguss a Peelingové procedury. Všechny soutěžní saunové ceremoniály a procedury jsou určeny i pro veřejnost a vy se tak můžete stát součástí tohoto saunového eventu.

Sauna Herbal CUP 2023

Cibulové slavnosti v lázeňském městečku Laa an der Thaya: Tradiční oslava cibule plná zábavy!

Rodinný výlet do termálních lázní Laa: Skvělá relaxace a zábava jen kousek za hranicemi v regionu Laa a okolí

V lázeňském městečku Laa an der Thaya, v Rakousku, nedaleko česko-rakouských hranic a pouze 50 minut jízdy z Brna (dostupné přímou autobusovou linkou č. 104) a méně než 3 hodiny jízdy z Prahy, se uskuteční další ročník slavných "Cibulových slavností". Tyto vyhlášené slavnosti proběhnou od pátku 11. do neděle 13. srpna.

Cibulové slavnosti v lázeňském městečku Laa an der Thaya: Tradiční oslava cibule plná zábavy!

Historické slavnosti na Kosti

5. a 6. srpna 2023 (9:00–18:00)

Vydejte se na výlet do historie. Při procházení hradu narazíte na žongléry a provazochodce, šermíře, Karla IV. a Petra z Vartemberka, dokonce i na kata. Čekají na vás šermířská vystoupení, divadlo pro děti, dobové tance a hradem se ponese gotická hudba. Po celém hradu vám budou k dispozici průvodci, od kterých se dozvíte historické souvislosti i zajímavé příběhy o Kosti.

Historické slavnosti na Kosti

10 klenotů přírody jde do soutěže

Stromem roku ale může být jen jeden

Všelidové hlasování o nejzajímavější strom České republiky právě odstartovalo. Ve 22. ročníku ankety Strom roku se letos utká deset finalistů, pro které budou moci lidé hlasovat v nezpoplatněném hlasování až do začátku října. Výběr vítěze nově probíhá výhradně elektronicky, kdy lze z jedné e-mailové adresy hlasovat pro jeden strom. Své favority mohou lidé vybírat na www.stromroku.cz. Populární anketu pořádá Nadace Partnerství, generálním partnerem je minerální voda Ondrášovka.

foto Nadace Partnerství / Tomáš Kalous

Festival Zlobení 20. — 23. 7. 2023

Letní scéna Gabriel Loci nabídne čtyři dny divadla a hry

Čtyři dny v Gabriel Loci uprostřed města v horkém létě naplněné divadlem, hudbou, dílnami a hrou. Krabice, barvy, papír, hlína a voda. Semináře a debaty. A skvělé jídlo. To bude nultý ročník divadelního open air festivalu pro všechny, kteří chtějí na chvíli nemít vše pod kontrolou. Od zlobivých dospělých zlobivým dětem, křičení dovoleno!

Festival Zlobení 20. — 23. 7. 2023

Dobrodružná saunová noc 30.6.2023

Saunový ráj, Holice

V pátek 30. června pro vás připravil Saunový ráj společně se saunérkami Michaelou a Lucií Dobrodružnou saunovou noc, kterou se s vámi rozloučíme před prázdninami. Nenechte si ujít tuto DÁMSKOU JÍZDU plnou dobrodružství, přírody, tajemna a divočiny.

Dobrodružná saunová noc 30.6.2023

Aquapalace Praha zahajuje letní sezónu v Havajském stylu

Návštěvníci se mohou těšit na novinky, letní gastro speciality a bohatou nabídku animačních a doprovodných programů

Ve středu 7. června 2023 proběhla v Aquapalace Praha tisková konference a byla odstartována již 15. letní sezóna, tentokrát ve znamení Havaje. I letos je pro návštěvníky přichystáno plno zábavy, havajských specialit, bohatý animační program pro děti každého věku a velmi oblíbené koncerty a hudební večery. Tematický program a speciální akce byly slavnostně představeny ve Vodním světě za účasti generální ředitelky Aquapalace Praha Vladany Horákové a řady známých osobností.

Aquapalace Praha zahajuje letní sezónu v Havajském stylu

V Bardejovských Kúpeľoch 2.júna otvoria kúpeľnú sezónu

Bardejovské Kúpele dúfajú, že štartujú konečne výbornú sezónu

V Bardejovských Kúpeľoch v piatok 2. júna 2023 slávnostne začne 26. ročník kúpeľnej sezóny. Na programe je otvorenie Parku Bélu Kellera pri Stredisku obchodu a služieb, jeho hudobnej lavičky a pamätnej tabule o 14.00 hod. Za účasti zástupcov cirkví v okrese Bardejov - rímskokatolíckej, gréckokatolíckej, pravoslávnej a evanjelickej, potom o 15.00 hod. v priestoroch kúpeľnej kolonády požehnajú minerálne pramene.

V Bardejovských Kúpeľoch 2.júna otvoria kúpeľnú sezónu

Poznejte nové trasy Valachy mana

s Jaroslavem Kulhavým a Petrem Vabrouškem

Pořadatelé sportovního seriálu DATART Valachy tour připravili před blížícím se triatlonovým závodem Valachy man speciální akci, při níž se zájemci v sobotu 20. a v neděli 21. května mohou seznámit s novými trasami u Bystřičky pod vedením bikera a olympijského vítěze Jaroslava Kulhavého a předního českého triatleta Petra Vabrouška.

Petr Vabroušek

Nejlepší dárek ke Dni matek?

Relax a načerpání energie ve Vodním a Saunovém světě Aquapalace Praha

Den matek letos připadá na neděli 14. května a pokud ještě nevíte, jak kromě květiny a objetí máte své mamince poděkovat, vezměte ji do největšího Saunového světa v Čechách. Dopřejte v tento den mamince odpočinek a zbytku rodiny pak pořádnou porci zábavy v aquaparku v Praze Čestlicích.

Nejlepší dárek ke Dni matek?

Květen na Zámku Nové Město nad Metují

v květnu můžete na zámek zavítat od úterý do neděle a o státních svátcích od 9 do 16 hod. Přístupný je hlavní prohlídkový okruh Zámecké Interiéry. Druhý prohlídkový okruh Od půdy po sklep je možné navštívit po předchozí domluvě, a to pro skupinu min. 10 osob.

Květen na Zámku Nové Město nad Metují

Zahájení lázeňské sezóny 2023 v Lázních Jáchymov

Sobota 27. května 2023

Lázeňský park rozezní swingovými melodiemi Kateřina Steinerová & HER SWING BOYS, na housle zahraje mladý virtuos Marco Čaňo a program završí populární skupina Ready Kirken. Prostory hotelu Radium Palace ovládne svým sametovým hlasem Chantal Poullain a příznivci zdejší historie by si neměli nechat ujít slavnostní otevření nové expozice Prohlídkové štoly Astoria.

Zahájení lázeňské sezóny 2023 v Lázních Jáchymov

Zážitkové saunování a saunové ceremoniály – školení

15. - 16.5.2023

Základní, zážitkový kurz je vhodný jak pro budoucí saunéry, saunové mistry, tak pro nadšence saunování nebo majitele domácí sauny. Saunoví mistři zde získají základní přehled v oboru, kurz je přínosný i pro provozovatele.

Zážitkové saunování a saunové ceremoniály – školení

10. ročník akce Ukliďme Česko přivítá miliontého dobrovolníka

Těsně před hlavním termínem dobrovolnické akce Ukliďme Česko, kterým je sobota 1. dubna, evidují organizátoři ze spolku Ukliďme Česko přes 4000 nahlášených úklidů. Dobrovolníci se mohou k některé z naplánovaných akcí připojit díky mapě úklidů na www.UklidmeCesko.cz.

10. ročník akce Ukliďme Česko přivítá miliontého dobrovolníka

Začíná 11. ročník oblíbeného festivalu SaunaFest 2023

Zúčastní se ho historicky nejvyšší počet domácích saunových mistrů

Saunový svět Aquapalace Praha od čtvrtka 23. března do neděle 26. března hostí v pořadí 11. ročník oblíbeného evropského festivalu zážitkového saunování, který opět nabídne to nejlepší pro všechny fanoušky pravidelného prohřívání. Hlavním bodem programu SaunaFestu 2023 je tradičně Mistrovství České republiky v saunových ceremoniálech, kde se letos představí rekordní počet domácích mistrů v kategorii jednotlivců a týmů. Program doplní špičkoví saunéři z celého světa.

Začíná 11. ročník oblíbeného festivalu SaunaFest 2023
1 2 371
Články 21 - 40 / 1410

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka