Technologie

1 2
Články 21 - 39 / 39

iQniter - skvělá investice pro vaše fitness a do vašich klientů!

iQniter je skupinový kardio systém určený pro Fitness centra. Jeho přínos pro každé fitness je nezpochybnitelný. Mnoho fitness center řeší, jakou novinku nebo cvičení přinést, ale přitom stačí stávající služby efektivně obohatit o napojení na iQniter. Rázem klientům přinášejí neocenitelný servis, který klienti vyžadují nebo v krátké budoucnosti vyžadovat budou.

iQniter - skvělá investice pro vaše fitness a do vašich klientů!

České vířivky z kompozitu – vítejte v budoucnosti

Kvalita a vzhled výrobku jsou atributy, které jsou pro nás vždy v popředí zájmu. Jak ale tyto často protichůdné vlastnosti skloubit dohromady? Kompozitový materiál nabízí řešení.

České vířivky z kompozitu – vítejte v budoucnosti

Ta nejlepší vířivka pro vaši zahradu

Jak nejlépe relaxovat v pohodlí svého domova? Každý z nás si chce po každodenním pracovním vytížení dopřát „svoji chvilku“ na doplnění sil a energie. Je mnoho možností relaxace, ale dokonalému uvolnění ve vířivce se nic jiného nevyrovná. Kombinace masážních trysek, bublinek, hudby a klidu vaší zahrady vám zajistí komplexní relaxaci přímo u vás doma.

Ta nejlepší vířivka pro vaši zahradu

K saunování patří také ochlazování

Při druhé, a pro někoho možná méně příjemné fázi saunové procedury, totiž dochází k nejpříznivějším účinkům na lidské tělo… normalizuje se teplota těla, okysličuje se krev a stimuluje se funkce ledvin. Při ochlazení dochází ke zklidnění práce srdce, posílení okrajové krevní cévy, povzbuzení psychiky a osvěžení těla i ducha.

K saunování patří také ochlazování

BOOST™ navždy mění běhání

Adidas představuje inovaci v odpružení běžeckých bot a nastavuje nový standard pro celé odvětví

Revoluční energetická návratnost, nejdokonalejší odpružení, optimální obepnutí nohy a teplotní nezávislost: adidas představuje Energy Boost, technologii odpružení poskytující nejvyšší energetickou návratnost, kterou současné běžecké odvětví nabízí. Krátce řečeno, běhání již nikdy nebude stejné.

BOOST™ navždy mění běhání

Jak se rodí wellness centrum

Rozhovor s designérkou MgA. Simonou Ducháčkovou

Wellness se stává vášní. V dnešní uspěchané době si každý rád na okamžik vydechne, svému tělu dopřeje blahodárné procedury a své duši vytoužený klid. Proto hotely i penziony rozšiřují své služby o wellness a balneo zařízení a ti šťastnější z nás si budují wellness přímo v pohodlí domova.

Jak se rodí wellness centrum

Power plate – „zázračná“ plošinka, která šetří váš čas

Power plate je vibrační přístroj, který se díky efektivitě tréninku stává vyhledávaným zařízením nejen pro fitness, ale i domácí použití. Přináší výsledky, které jsou viditelné po krátké době.

Power plate – „zázračná“ plošinka, která šetří váš čas

VacuStep vstupuje do České republiky

VacuStep® (jedinečný podtlakový cvičební trenažér) vstupuje konečně i na český trh. Jedná se o dobře vypadající, podtlakovou kabinu vybavenou elipsovitým trenažérem, tzv."stepperem", určenou pro efektivní spalování tuků v problematických partiích, zejména u žen. Ačkoli jsou obdobná zařízení v České republice již poměrně známá, VacuStep bylo první zařízení svého druhu na světě a jako takové si drží před svými konkurenty stále slušný náskok, a to jak z technologického, tak i estetického hlediska.

VacuStep vstupuje do České republiky

VIOFOR JPS - TECHNOLOGIE PRO ZDRAVÍ, KRÁSU A PREVENCI

Jistě to znáte také, všudypřítomný stres, bolesti hlavy, zad, špatná životospráva, neustále se zrychlující životní tempo a pocit vyčerpání. Rádi byste něco změnili, ale nevíte jak? Unikátní produkt VIOFOR nabízí již za pár minut denně ulevit od bolesti a dostat se v průběhu náročného dne zpět do optimální fyzické i psychické pohody nebo odstranit mnohé zdravotní potíže.

Viofor

Jak je pobyt v bazénech rizikový?

V novinách jsme v poslední době objevili články, kde jejich autoři informovali o nebezpečnosti koupání v bazénech. Byly zaměřeny jak proti chloraci bazénové vody, tak hlavně proti organizovanému koupání kojenců a batolat. Samozřejmě vždy pod „burcujícím“ titulkem (např. Lidové noviny: „Koupeme se v koktejlu vody a potu“ nebo Sedmička Mladé Fronty: „Bazény jsou pro děti riziko“).

Jak je pobyt v bazénech rizikový?

Solné sauny – Himalájská solná sauna.

V poslední době se na českém trhu objevila zajímavá novinka – tzv. solné sauny. Zde je ovšem potřebné hned na počátku zdůraznit, že správný název této novinky by asi měl být „sauny ze soli“. Samotný název solná sauna je závádějící, protože většina lidí si pod tímto pojmem představuje klasickou saunu, která je doplněna o nějaké přídavné zařízení…

Solné sauny – Himalájská solná sauna.

Power Plate získal certifikát zdravotnického zařízení

Společnost Power Plate International, přední výrobce cvičebních zařízení fungujících na principu Acceleration Training, získala pro svůj stroj Power Plate certifikát udělený Ústavem pro kontrolu léčiv Spojeného království a stala se tak oficiálním výrobcem zdravotnického zařízení. Stroje Power Plate jsou tímto klasifikovány jako zdravotnické prostředky třídy IIb s platností pro celou Evropskou unii.

Power Plate získal certifikát zdravotnického zařízení

Pěnivé vodní hrátky s firmou Duravit

Vany a výrobky pro wellness značky Duravit se od založení této obchodní sekce firmy v roce 2002 těší velké oblibě. Výrobce od té doby na vývoji svých wellness produktů důsledně pracoval a nyní představuje whirlpooly se svým vlastním hydromasážním systémem, které jsou kombinací vynikajícího designu van s vysoce vyvinutou lázeňskou technikou.

Pěnivé vodní hrátky s firmou Duravit

Moderní sauna podle prastarého rituálu

„Inipi“ je první sauna od firmy Duravit, která se již necelých 200 let zabývá nejen koupelnovým vybavením a technologiemi. Moderní designová sauna nacházející své místo v obytném prostoru, čerpá z archaického indiánského rituálu nazvaného „inipi“.

Moderní sauna podle prastarého rituálu

Lifting bez chirurgie

K absolvování liftingu, tedy vypnutí pokožky a vyhlazení vrásek, není nutné volit pouze chirurgicku cestu. Šetrnější řešení nabízejí např. přístroje kombinující užití mikroproudu, ultrazvuku a laseru. Tato neinvazivní a bezbolestná technologie je používána pro ošetření obličeje i těla a je alternativou plastické chirurgii.

Lifting bez chirurgie

PULSE TRAINER

Nechte se hýčkat strojem, který je revolucí ve vibrační technologii! Pulse Trainer je jediný stroj na světě s duální vibrační technologií.

PULSE TRAINER

Odborné dny při příležitosti otevření Aquaparku v Olomouci

Zveme Vás na prohlídku nového krytého aquaparku, který se bude slavnostně otevírat 1.6.2009. Pro odpolední program jsou připraveny odborné přednášky zaměřené na výstavbu, vybavení a provoz aquaparku doplněné dalšími neméně zajímavými příspěvky.

Odborné dny při příležitosti otevření Aquaparku v Olomouci

Špičkový peeling - mikrodermabraze

Naše pokožka se potřebuje čas od času zbavit toho, co už by na ní nemělo být. Diamantová mikrodermabraze je moderní neinvazívní procedura, kdy je odstraňována vrstva mrtvých buněk s povrchu pokožky. Pleť se výrazně zjemní, vyčistí a připraví na další ošetření.

Špičkový peeling - mikrodermabraze

Solná lázeň SOLDOS

SOLDOS je dávkovací zařízení pro regulované rozstřikování solného roztoku do samostatné solné komory, nebo v kombinaci s parní lázní.

Solná lázeň SOLDOS
1 2
Články 21 - 39 / 39

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka