Představujeme

110 11 1215
Články 201 - 220 / 289

Koupelové oleje Saloos v novém slušivém kabátku

Koupelové oleje patří v sortimentu Saloos k velmi vyhledávaným a mimořádně oblíbeným produktům. Saloos se rozhodl ke změně, která potěší zcela jistě všechny jeho příznivce a provedl redesign celé této řady. Koupelové oleje v nových, modernějších lahvičkách a s luxusními etiketami ozdobí koupelnu nejednoho vyznavače přírodní kosmetiky. Saloos vyslyšel také hlasy svých zákazníků a ze stávajícího 100 ml balení zvýšil objem na 125 ml.

Koupelové oleje Saloos v novém slušivém kabátku

VIOFOR JPS - TECHNOLOGIE PRO ZDRAVÍ, KRÁSU A PREVENCI

Jistě to znáte také, všudypřítomný stres, bolesti hlavy, zad, špatná životospráva, neustále se zrychlující životní tempo a pocit vyčerpání. Rádi byste něco změnili, ale nevíte jak? Unikátní produkt VIOFOR nabízí již za pár minut denně ulevit od bolesti a dostat se v průběhu náročného dne zpět do optimální fyzické i psychické pohody nebo odstranit mnohé zdravotní potíže.

Viofor

Ceremoniály v českých saunách

Saunové ceremoniály najdete nejen ve světě, nejčastěji v německých a rakouských wellness provozech a saunových světech, ale také na řadě míst v ČR. Vydejte se s námi vyzkoušet medový saunový ceremoniál, rituál s hrou na tibetské mísy, solný peeling nebo saunový ceremoniál s překvapením. Navštivte sauny, kde vám nabídnou trochu jiný zážitek, kde si saunování opravdu užijete. Poléváním kamenů se zvyšuje vlhkost v prostoru sauny a horký vzduch nad kamny saunér rozhání ručníkem po sauně.

Sauna v aquaparku Olomouc

Působení speciálních procedur v sauně

Naše redakce píše o saunových ceremoniálech poměrně často. Tento nový prvek v saunových areálech získal za tři roky v českých zemích značnou oblibu. Rozhodně první v ČR byl saunový svět v Aquapalace, kde saunové ceremoniály získaly své stálé místo. Již před tím jsme však jezdili do Rakouska nebo Německa a dováželi si přes hranice exotické zážitky ze saunování například s medem. To v takovém THERME LAA u hranic, kde zní čeština snad více než němčina mají s ceremoniály velké zkušenosti.

Působení speciálních procedur v sauně

Design ve wellnessu

Pro wellness centrum je velmi důležitý design, atmosféra, barevnost, celkové architektonické pojetí v souladu s intuitivním provedením a provedením jednotlivých zón. Přinášíme Vám několik fotografií wellness center, do nichž se musíte vydat několik stovek kilometrů daleko.

Design ve wellnessu

Moment de Bonheur

Nová vůně od Yves Rocher

Jako novinku na konec roku 2011 připravil tvůrce rostlinné kosmetiky Yves Rocher svěží květinovou vůni Moment de Bonheur.

Moment de Bonheur

Vyzkoušeli jsme relaxační masáž teplými zrny entady.

V kosmetickém salonu Yves Rocher na Václavském náměstí jsem měla možnost vyzkoušet hlubokou relaxaci díky masáži teplými zrny entady. Entada je liánovitá rostlina rostoucí v tropických pralesech Afriky, Asie a Austrálie, jejíž dutá, velmi tvrdá semena o průměru 4 – 6 cm jsou ukryta v obrovských luscích. O těchto semenech se říká, že přináší štěstí a dlouhověkost.

Vyzkoušeli jsme relaxační masáž teplými zrny entady.

VČELÍ POHLAZENÍ

Na chladné podzimní dny připravil OREA Vital Hotel Sklář **** pro své klienty nové ošetření VČELÍ POHLAZENÍ. Jedná se o dokonalou relaxaci v zábalu z medu a včelího vosku s masáží paží a rukou. Ošetření je možno doplnit o antistresovou masáž hlavy a také o klasickou masáž zad. K masáží je používán medový masážní krém s obsahem olivového oleje a včelího vosku.

VČELÍ POHLAZENÍ

Nechte se zlákat nezaměnitelnou vůní levandule z Provence

Novinka z řady Jardins du Monde od Yves Rocher

Tvůrce rostlinné kosmetiky Yves Rocher vybral levanduli pěstovanou ve francouzské oblasti Provence, která je bohatá na esenciální oleje. Charakteristická vůně levandule povzbudí vaše smysly a dodá vám příjemný pocit lehkosti a volnosti po celý den.

Nechte se zlákat nezaměnitelnou vůní levandule z Provence

Přírodní kosmetika s olivovým olejem IGP Prima Spremitura

Na veletrhu Interbeauty Prague 2011 jsme v České republice poprvé pod názvem Linea Toscana představili přírodní kosmetickou řadu z italské Florencie Prima Spremitura.

Přírodní kosmetika s olivovým olejem IGP Prima Spremitura

ACTIVE SENSITIVE pro citlivou pleť

Novinka od YVES ROCHER

v záříí uvedl tvůrce rostlinné kosmetiky YVES ROCHER na trh novou řadu pro citlivou pleť ACTIVE SENSITIVE s prokázanou účinností na snížení přecitlivělosti pleti o 22% a na snížení pocitu horkosti pleti v průměru o 76%.

ACTIVE SENSITIVE pro citlivou pleť

Limitovaná edice MANUFAKTURA Čokoláda a Pomeranč

Oslaďte si dlouhé zimní měsíce s originální limitovanou edicí MANUFAKTURA Čokoláda a Pomeranč a obrňte se tak proti stresu a nepříznivým vlivům vnějšího prostředí. Tato řada využívá příznivých účinků kakaových bobů, mimořádně bohatých na minerály, vitamíny a v dnešní době tolik ceněné přírodní antioxidanty - polyfenoly.

Limitovaná edice MANUFAKTURA Čokoláda a Pomeranč

Tajemství bio arniky pro krásu vašich rukou

Novinka od Yves Rocher

Výzkum rostlinné kosmetiky Yves Rocher vybral Arniku chamissonis pro její regenerační účinky a ochranné vlastnosti. Tento druh arniky je pěstován dle zásad ekologického zemědělství v bretaňské vesnici La Gacilly, kolébce značky Yves Rocher.

Tajemství bio arniky pro krásu vašich rukou

Tradition de Hammam

Novinka od Yves Rocher

Tvůrce rostlinné kosmetiky Yves Rocher představuje nový Orientální sprchový olej z řady Tradition de Hammam, který obsahuje vyživující bio arganový olej. V prodeji bude od 8. srpna.

Tradition de Hammam

Jardin des Nymphes

Letní limitovaná edice 2011 od Yves Rocher

Rostlinná kosmetika Yves Rocher představuje speciální letní limitovanou edici toaletní vody a sprchového gelu na tělo a vlasy Jardin des Nymphes. Výrobky jsou v prodeji od 18. 7. 2011.

Jardin des Nymphes

Unikátní přírodní balneopark v Jeseníku

V Jeseníku můžete navštívit nový balneopark, který přináší jedinečnou nabídku vodních procedur v kombinaci s pohybem na čerstvém vzduchu v klimatických lázních. Svou důležitou roli hrají i sluneční paprsky. Balneopark se otevíral loni na konci prázdnin a tak až nyní je plně připraven pro návštěvníky. Všechny procedury jsou v provozu, tráva je svěží. Naše redakční návštěva vám přináší tip na skvělý výlet.

Unikátní přírodní balneopark v Jeseníku

Inovace CULTURE BIO od Yves Rocher

Péče proti stárnutí

Tvůrce rostlinné kosmetiky Yves Rocher uvedl na trh novinku - péči proti stárnutí pleti LIFTING BIO s výtažkem z bio tolice, který podporuje tvorbu kolagenu v pleti. Inovace CULTURE BIO vyhladí vrásky, ochrání a rozjasní vaši pleť.

Inovace CULTURE BIO od Yves Rocher

Bio Kokosová péče

Rozšíření novinky od Saloos

Český výrobce certifikované přírodní biokosmetiky Saloos rozšiřuje svou stávající řadu Bio Kokosové péče o 2 novinky - Kokos Caffe latte a Kokos Tropic.

Bio Kokosová péče

Medové uvolnění

Novinka v Hotelu Zlatá Hvězda

Třeboňský Hotel Zlatá Hvězda připravil nový wellness program Medové uvolnění. Tato procedura zahrnuje peeling, koupel, masáž, zábal a trvá 140 min.

Medové uvolnění

Novinky v edici Granátové jablko od Saloos

Český výrobce certifikované přírodní biokosmetiky Saloos, uvádí na trh 2 novinky pro péči zejména o suchou a zralou pleť a rozšiřuje tím již svou stávající nabídku bio regeneračních obličejových olejů a hydrofilních odličovacích olejů. Granátové jablko je odpradávna symbolem věčného mládí a krásy, jeho omlazující účinky využívali již ve starém Egyptě.

Novinky v edici Granátové jablko od Saloos
110 11 1215
Články 201 - 220 / 289

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka