Představujeme

111 12 1315
Články 221 - 240 / 288

Wellness centrum Centra Babylon

Měsíc po otevření Wellness centra Babylon jsme přijali poprvé pozvání k jeho návštěvě. Po zhlédnutí několika fotografií a přečtení informací jsme se na návštěvu tohoto jedinečného zařízení těšili. Nicméně musíme přiznat, že skutečnost výrazně předčila naše očekávání. A to je důvod proč již více jak rok se na toto místo rádi vracíme.

Wellness centrum Centra Babylon

MINCEUR INTENSIVE od Yves Rocher

Tvůrce rostlinné kosmetiky Yves Rocher uvádí na trh univerzální zeštíhlující přípravek Minceur intensive s trojím účinkem. Viditelná účinnost proti celulitidě: 87%.

MINCEUR INTENSIVE od Yves Rocher

Nová řada Jardins du Monde od Yves Rocher

Aloe vera je všeobecně známá pro své hydratační a zjemňující účinky. Proto i Yves Rocher vybral pro svou novou kosmetickou řadu s názvem Jardins du Monde Aloe vera vypěstovanou podle zásad ekologického zemědělství na území Mexika.

Nová řada Jardins du Monde od Yves Rocher

Novinka od Manufaktury - švestka

Limitovaná edice ŠVESTKA přináší originální kolekci kosmetiky a doplňků inspirovanou příznivými účinky a harmonickou vůní švestek. Švestkový výtažek bohatý na vitamíny a minerály má regenerační, omlazující a zjemňující účinky. Jedinečná vůně, ve které se snoubí ovocné a mandlové tóny, báječně zpříjemní Vaši péči o pokožku.

Novinka od Manufaktury - švestka

Jarní očista v lázni hammam

V turecké lázni hammam se díky procesu otevření pórů pokožky (pára a peeling) zbavujeme toxinů a napětí. Zároveň nás prohřívá, a tak uvolňuje ztuhlé svalstvo a přispívá ke zlepšení krevního oběhu. Proto je dobré tuto lázeň navštívit vždy při změně ročního období, která znamená pro náš organismus zátěž. Tureckou lázeň hammam si můžete dopřát ve Wellness Hotelu Frymburk na Lipně.

Jarní očista v lázni hammam

Odličovače proti stárnutí od Yves Rocher

Rostlinná kosmetika Yves Rocher přichází s jarní novinkou. Jedná se o řadu odličovačů proti stárnutí pleti s výtažky ze tří čajů (bílého čaje, zeleného čaje a čaje z Madagaskaru), díky nimž je pleť hloubkově odlíčena a zároveň zbavena nežádoucích toxinů. Novinka bude uvedena na trh 4. 3. 2011.

Odličovače proti stárnutí od Yves Rocher

Watsu

Tento pojem se skládá ze dvou slov - water a shiatsu. Jde tedy o cvičení, založené na principech shiatsu, které se provádí ve vodě.

Watsu

YVES ROCHER: novinka Ovale Lifting

Rostlinná kosmetika Yves Rocher uvedla 15. února na trh novou řadu péče proti stárnutí pleti OVALE LIFTING s jedinečným aktivním sérem z rakytníku. Ovale Lifting s dvojitým liftingovým efektem je účinným řešením v boji proti vráskám a proti povadlým rysům obličeje.

YVES ROCHER: novinka Ovale Lifting

Saunování - mýty a pravidla

Chystáte se do sauny? Přečtěte si, jaké mýty se o saunování často povídají, a naopak jaká jsou pravidla správného saunování. Nevíte-li, kam se za saunovými zážitky vydat, doporučujeme vám Saunový svět v čestlickém Aquapalace Praha, kde najdete 12 různých prohříváren určených pro příjemné, luxusní i netradiční saunování.

Saunování - mýty a pravidla

Priessnitz walking

Jednou z možností, jak se uvolnit a odpočinout si od uspěchané současnoti je Priessnitz walking - sport, který je dostupný téměř kdykoli v průběhu roku, lze provozovat téměř kdekoli na čerstvém vzduchu a je projakoukoli věkovou kategorii. Jedinou investicí jsou takzvané nordické hole, obuv do přírody a chuť se hýbat.

Priessnitz walking

Candella massage® - originální a harmonizující

Candella Massage®, v českém překladu masáž svíčkou, je originální masáží, která se v poslední době dostává do popředí nabídek služeb mnoha exkluzivních center krásy. Je stále vyhledávanější i mezi klienty, kteří si chtějí dopřát nevšední relaxační zážitek. Tlumené světlo masážní svíčky samo o sobě vyvolává pocit pohody a harmonizující masáž jejím parfémovaným olejem tento prožitek dovede k dokonalosti.

Candella massage® - originální a harmonizující

Saloos uvádí na trh novinku - BIO KOKOSOVÁ PÉČE

Český výrobce certifikované přírodní biokosmetiky Saloos rozšiřuje svou nabídku Bio kokosového oleje o další varianty, obohacené o 100% přírodní esenciální oleje, které výrobkům dodávají specifické účinky a neodolatelné vůně. Doplňují tak vysoce hydratační, regenerační, zjemňující a omlazující účinky bio kokosového oleje, který tvoří základ všech těchto produktů.

Saloos  uvádí na trh novinku - BIO KOKOSOVÁ PÉČE

Bernard Cassière Paris - francouzská kosmetická značka, která je „sama sebou“

Bernard Cassière Paris je fenomenální francouzskou firmou, která je stálicí ve Francii a v dalších 40 zemích, kde je distribuovaná. Tato kosmetická značka působí na trhu již od roku 2000. Bernard Cassière Paris byla první značkou, která se předvedla na desátém „Chocolate show Porte de Versailles“ v Paříži v roce 2006 s ošetřením z čokolády.

Bernard Cassière Paris - francouzská kosmetická značka, která je „sama sebou“

Limitovaná edice MANUFAKTURA Perníčky

Zpříjemněte si blížící se chladné zimní měsíce s originální limitovanou edicí MANUFAKTURA Perníčky a vneste tak do svého domova pravou vánoční atmosféru. Báječná vůně, inspirovaná medem a typicky perníkovým kořením – skořicí, badyánem, hřebíčkem, zázvorem a kardamonem Vás prohřeje a nádherně provoní. Výtažek z medu zvláční a hydratuje Vaši pokožku.  

Limitovaná edice MANUFAKTURA Perníčky

Bylinná parní káď FITODAR

Bylinná parní lázeň Fitodar je jednou z nejpřirozenějších, nejefektivnějších a tisíciletími prověřených metod očisty a detoxikace organismu. Během procedury v kádi se maximálně otevírají kožní póry a dochází tak k dokonalému pronikání léčivých bylinných složek a kyslíku do organismu. Zlepšuje se nejen proces okysličení tkání a orgánů, ale dochází především k mohutnému uvolnění toxinů z buněčných i mezibuněčných prostor a jejich intenzivnímu vylučování z těla.

průběh bylinné parní procedury

EXPRESKA Fitness pro ženy

je osvědčený koncept expresního kruhového fitness pro ženy. Díky intenzitě tréninku ve zvýšené tepové frekvenci se lépe spalují tuky, formuje postava, posiluje srdce a získává kondice. Doporučená délka cvičení je 30 minut 3x týdně.

EXPRESKA Fitness pro ženy

Himalájské solné sauny

Himalájské solné sauny jsou ve svém principu úplnou novinkou na českém trhu. Naše firma nabízí po řadě náročných testů a získání patentu EU na chráněný průmyslový vzor jakož i technologii samotné sauny něco nového a netradičního.

Himalájské solné sauny

Novinka od SALOOS - bio měsíčkový olejový extrakt

Bio kosmetika Saloos obohatila svou řadu pro zdravou a krásnou pleť o Měsíčkový olejový extrakt, který je významný především svými antioxidačními, protizánětlivými a regeneračními účinky a jehož vynikající léčivé vlastnosti měsíčku lékařského jsou známy již od pradávna.

Novinka od SALOOS - bio měsíčkový olejový extrakt

SENSITIVE & AROMATHERAPY

ŘADA SENSITIVE je extra jemná a šetrná kosmetická řada vyrobená bez obsahu parfému, barviv, parabenů, sulfátů, ropných produktů, PEG derivátů a dalších chemických surovin.

SENSITIVE & AROMATHERAPY

Manuální lymfatická masáž

Manuální lymfatická masáž je prováděna pomocí jemných tahů na určitých místech našeho těla, díky nimž se podnítí přirozená cirkulace lymfy. Lymfatická masáž je dnes uznávána jako prostředek k úlevě a léčbě potíží způsobených otokem lymfy.

Manuální lymfatická masáž
111 12 1315
Články 221 - 240 / 288

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka