Známe vítěze soutěže líčení Unie kosmetiček

V sobotu 28. května 2016 se konala soutěž líčení Unie kosmetiček na téma OLD MOVIE STAR. Elegance, styl, noblesa a především dokonalá upravenost byly pevně spjaty s érou starých filmových hvězd. Soutěž nás přenesla do doby, kdy ženy byly skutečnými dámami a muži opravdovými gentlemany. Redaktorka on-line magazínu WellnessNoviny.cz samozřejmě na této významné události nechyběla.

Soutěž líčení je jediným vstupem pro finále soutěže líčení „Českou mistrovskou soutěž“ s postupem na Mezinárodní mistrovství v Düsseldorfu. Téma České mistrovské soutěže v make-upu je " Violet revolution“ a uskuteční se dne 9.9. 2016 v areálu PVA EXPO Praha – Letňany při veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA. Do České mistrovské soutěže na podzim 2016 postupuje prvních 7 soutěžících.

Poděkování patří generálnímu partnerovi soutěže líčení, společnosti Beauty Expo s.r.o., pořadateli veletrhu World of Beauty and Spa & Spa. Hlavním partnerům soutěže Christoph Trade s.r.o. (Janssen Cosmetics), Luczy s.r.o. (MALU WILZ), Elegance s.r.o. (Sothys Elegance) a Make-up Institutu Prague. On-line magazín WellnessNoviny.cz je tradičním mediálním partnerem této soutěže.

Gratulujeme vítězkám:


1. místo Kristýna Puková Brno
2. místo Lenka Králíčková Dobruška
3. místo Lucie Loudínová Tábor
4. místo Anděla Bursová Hrádek nad Nisou
5. místo Lucie Kachlíková Olomučany
6. místo Nhung Vothi Hong Praha
7. místo Lucie Danielová Tišnov

FOTO: http://www.herminapress.cz, zaslala Anna Menzelová, UNIEK – děkujeme.

Další fotografie naleznete na  https://www.facebook.com/UnieKosmeticek

Známe vítěze soutěže líčení Unie kosmetičekZnáme vítěze soutěže líčení Unie kosmetičekZnáme vítěze soutěže líčení Unie kosmetičekZnáme vítěze soutěže líčení Unie kosmetičekZnáme vítěze soutěže líčení Unie kosmetiček

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka