Zimní wellness pobyty v Jeseníkách

Newsletter Relax centra Kolštejn

Zima je skutečně za dveřmi. Ranní teploty v Branné dosahují i -7 °C. Pečlivě jsme se na zimu připravili a nabízíme Vám 2 atraktivní ZIMNÍ wellness pobyty plné hřejivých procedur, sálajícího tepla Vitálního světa a aktivní relaxace na protilehlé sjezdovce. Skipasy v ceně zimních balíčků je možné využít i na noční lyžování! SILVESTROVSKÝ POBYT s bohatým programem, ohňostrojem na sněhu a wellness procedurami!

Lednové a únorové zimní pobyty se skipasy na protilehlou sjezdovku se sedačkovou lanovkou i za nočního lyžování!
Relax centrum Kolštejn se uchází v soutěži „Můj projekt“ o nejatraktivnější projekt Olomouckého kraje. Olomoucký kraj připravil nabídku s více než 430 projekty. Podpořte svým hlasem projekt Relax centra Kolštejn a pomozte i Vy k dobrému jménu našeho zařízení v rámci celého kraje! Odměnou za hlasování může být jedna z atraktivních cen Relax centra Kolštejn a dalších zajímavých partnerů akce.

Relax centrum Kolštejn a společnost Sphere Card s hrdostí představují klientům Relax centra Kolštejn atraktivní věrnostní program „RELAX BENEFIT“.

Myšlenka věrnostního programu Relax centra Kolštejn stojí na čtyřech pilířích: „motivační provizní systém“, „atraktivní slevy“, „kvalitní služby“ a „informační náskok“. „Rádi a vždy uvítáme každého klienta, který se k nám vrátí nebo doporučí naše zařízení dál,“ uvedl ředitel Relax centra Kolštejn, Ing. Tomáš Drápal, k chystanému spuštění věrnostních karet od prosince 2011. „Relax centrum Kolštejn navštíví více než 58 % ubytovaných hostů na základě spokojenosti z předchozí návštěvy či na základě doporučení od svých přátel,“ podpořil význam zavedení věrnostního programu Ing. Drápal. Relax centrum Kolštejn spustí „ostrý“ provoz systému RELAX BENEFIT od 1. 12. 2011. Od 1.11 do 30. 11. 2011 proběhne jeho testování a individuální komunikace s klienty, kteří v našem zařízení byly minimálně dvakrát ubytováni.

Člentsví Wellness hotelu Kolštejn*** v České asociaci wellness

S velkou radostí se komplex Relax centra Kolštejn stal součástí respektované organizace v oblasti wellness, České asociace wellness (ČAW). Stále se zvyšující význam a úloha wellness v životě dnešní společnosti je znát i na zájmu o wellness pobyty v našem zařízení. Členství v ČAW je důležité nejen pro management hotelu a jeho pracovníky, ale především pro hotelové klienty, kteří se zprostředkovaně dostávají ke kvalitnějším, modernějším a zdravějším aktivitám a novým informacím z oblasti wellness.

Saunový den – saunová noc
V sobotu 22.10. se uskutečnil druhý ročník Saunové noci v rámci Dne saunování. Jednotliví pořadatelé přinesli návštěvníkům zajímavé zážitkové saunování a nové saunové ceremoniály. Vitální svět Relax centra Kolštejn byl otevřen od 14:00 - 23:00. Zajímavý program jsme zahájili od 18 hodin. Celkový počet účastníků ve Vitálním světě během dne vyrostl až na 81 osob. Největší ohlas měly jednoznačně byliny, které byly podávány ve formě lektvarů + jednoho konopného speciálu. Návštěvníci ocenili také bylinné sauny, bylinné aroma v kádích, kterými saunér poléval horké kameny. Ke směsím a bylinám v areálu bylo návštěvníkům také podán originální výklad a pozvání na další ročník saunové noci.

Shrnutí konference v Karlových Varech s tématem „Wellness jako prevence“
Ve dnech 6. a 7. října se v Karlových Varech uskutečnila konference České asociace wellness s názvem WELLNESS JAKO PREVENCE. Stovka účastníků přivítala bohatý a rozmanitý program. První den přinesl tři bloky přednášek. Druhý den byl vyčleněn pro komentovanou prohlídku wellness a balneo provozů ve vybraných zařízeních v Karlových Varech. Závěry z velmi přínosného programu byly vedením hotelu zpracovány a předány masérům a wellness pracovníkům našeho zařízení. Cílem účasti Relax centra Kolštejn na podobných akcích je zřejmý, a to neustále pracovat na zvyšování kvality všech poskytovaných služeb, hledání inspirace ke kvalitním postupům relaxace, sdílet své poznatky z wellness provozu s ostatními wellness zařízeními a veřejností. Touto cestou děkujeme členům a vedení ČAW za výtečně odvedenou práci během programu v Karlových Varech.

Jan Koudela radí
Sychravé počasí je tady. Prevence je v dnešních dnech nejdůležitější. Na následujících řádcích se věnujme „prohřívacímu čaji“.
Jedná se o lahodný prohřívací ovocný čaj se zázvorem, kterýžto je možné sladit medem. Účinné látky obsažené v čaji podporují zdravé zažívání, povzbuzují krevní oběh a čistí organismus. Čaj má rovněž antibakteriální, dezinfekční a antibiotické účinky. Efektivně ovlivňuje metabolismus tuků a cukrů a působí jako přírodní afrodisiakum. Pro všechny své zmíněné blahodárné účinky je doporučován hlavně ve studených a sychravých měsících roku. Toto složení je známo již od středověku. Jako nápoj byl tento prohřívací čaj oblíben u šlechty, neboť po lovu či boji navracel energii.

Složení prohřívacího čaje (na 1 litr vody) cca 6 plátků kořene zázvoru, 6 rozinek, 6 hřebíčků, 1 jablko (na kostičky), 1 celá skořice, možné sladit medem.

Další informace v příloze.

Ke stažení
Zimní wellness pobyty v Jeseníkách (.pdf) 1,20 MB

Zimní wellness pobyty v JeseníkáchZimní wellness pobyty v JeseníkáchZimní wellness pobyty v JeseníkáchZimní wellness pobyty v Jeseníkách

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka