Že se nedá v dubnu lyžovat?

Podívejte se, jak si to 19 nejlepších friskierů světa rozdalo na B&E INVENTATIONAL ve Francii

Nejvýživnější freeskierská akce roku B&E INVENTATIONAL přilákala 6. dubna do Les Arcs ve Francii na 19 legend a freeskierských hvězd světa – byli mezi nimi Candide Thovex, Torin Yyter Wallace nebo Monster rideři Parker White, Henrik Harlaut či Jossi Wells. Akci pořádají jezdci HENRIK HARLAUT a PHIL CASABON a o tom, že se letošní ročník s vymazlenou tratí povedl, svědčila účast 5000 fanoušků a dalších 35 000 online diváků sledujících livestream.

B&E INVENTATIONAL nechce být klasickým formátem freeskierské akce, ale chce jej posouvat do nové netradiční éry. Hlavní důraz se klade na jezdce samotné, jejich talent a chuť předvést maximum, což znamená soustředit se na kreativní provedení, styl a obtížnost skoků. Letošní ročník splnil svá očekávání, jezdci předvedli parádní kousky, k čemuž jim dopomohlo pěkné slunné počasí i bujará atmosféra.

VÝSLEDKY:

Best viewer’s choice award: Candide THOVEX with a huge double backflip
Oakley best trick award: Emile BERGERON << double cork 720 >> on the Buff Loop rail feature
Orage Best style award: Phil CASABON
Best overall: Torin YATER-WALLACE

Video GoPro: https://www.youtube.com/watch?v=eOGyPChd1jk

Monster není jen energetický drink, Monster je životní styl. Je to scéna oblíbených punk rockových kapel, našláplých sportovců a fanoušků, života na hraně a třeskuté zábavy.

 

Fotografie zaslala Daniela Pokorná, maXmedia s.r.o. - děkujeme.

Že se nedá v dubnu lyžovat? Že se nedá v dubnu lyžovat? Že se nedá v dubnu lyžovat? Že se nedá v dubnu lyžovat? Že se nedá v dubnu lyžovat? Že se nedá v dubnu lyžovat?

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka