Zážitek ve světě vůní

Přijal jsem pozvání k návštěvě luxusního spa v hotelu La Palais Prague na Vinohradech. Již při prvním pročítání katalogu procedur mě oslovila nevšední masáž s názvem Pure fruit and spice - Zážitek pro všechny smysly. A skutečně to byla správná volba. Po dvouhodinové návštěvě jsem odcházel dokonale zrelaxován a velmi sokojen.

Po plném celotýdenním pracovním nasazení zvítězilo sobotní dopoledne, kdy už organismus žádal odpočinek, relaxaci, klid. Také prohřátí přišlo vhod, jelikož rána jsou chladná. Začátek mé návštěvy tedy patřil návštěvě Health Clubu. Po úvodním čaji a přivítání s nezbytným vyplněním vstupního formuláře jsem odložil oděv v šatně, vybral župan své velikosti a  už jsem byl zaveden po schodech do spodního patra. Zde je část fitness a pak samotný prostor pro relaxaci s whirlpoolem, saunou a párou. Půlhodinka na prohřátí a relaxaci ve vířivce byla plně dostačující a po krátké relaxaci na lůžku již pro mě přichází masér a uvádí mě do provoněné místnosti.

Zavírám oči a přenáším se do jiného světa. Příjemné pocity celkové masáže jsou to, co jsem očekával. Pro tuto masáž jsou připraveny speciální masážní razítka napuštěná mandlovým olejem a naplněná citrusovými plody, kokosem a exotickým kořením. Po zvlhčení těla jemně nahřátými oleji přichází speciální technika masáže vonnými razítky. Razítka jsou průběžně ohřívána, takže pak zážitek je opravdu intenzivní. Blokády svalů se jemně uvolňují a tělo startuje samoléčebný systém. Po masáži je připravena relaxace v odpočívárně, samozřejmě nechybí mátový čaj a voda jako občerstvení - doplnění tekutin.

Chcete vyzkoušet něco nového? Pak přijměte pozvání do světa vůní ovoce a koření. Jednou za čas je dobré udělat změnu a místo klasické masáže si sopřát jedinečný zážitek, na nějž budete dlouho vzpomínat. Celá procedura by se dala označit jako protistresová, relaxační až meditační. Působí blahodárně na organismus, odpočinete si a načerpáte síly do dalších dnů. Tento exotický zážitek přináší také pozitivní naladění s dlouhodobým účinkem. Wellness je to co dělá člověku dobře a je dobré si najít chvilku pro sebe.

Vyzkoušel Pavel Hofrichter.


Pure Spa - nové luxusní spa najdete v hotelu Le Palais Prague na Vinohradech. Wellness centrum přináší novou dimenzi spa, wellness, pocitu zdraví, duševní pohody a exkluzivní kosmetiku Ligne St. Barth. Kvalifikovaný tým Spa managera Kamila Trmala, který prošel intenzivním tréninkem pod vedením paní Fatimy Diagany-Schultes z Diagana Day Spa, je připraven Vám pomoci s výběrem té nejvhodnější procedury právě pro Vás - dokonalé elixíry a spa procedúry Vás přenesou do světa relaxace. Exotické oleje a příjemné vůně karibských květin tiaré, jemná vůně lilí nebo čistá bourbon vanilka se postarají o péči duše a všech smyslů. Všechny hýčkající elixíry obsahují aktivní přísady z exotických rostlin, květin a ovoce a jsou doplňovány čerstvými ingrediencemi jako je ananas, papája, salátová okurka a jsou vždy vytvořeny pro určitý typ pokožky. Procedury v Couple treatment room jsou jedinečným zážitkem!

Kompletní Pure Spa menu naleznete na www.palaishotel.cz.

Pure Spa je otevřeno denně od 9 do 21 hodin. Pro rezervaci prosím volejte +420 234 634 670 nebo pište na: purespa@palaishotel.cz

Zážitek ve světě vůníZážitek ve světě vůníZážitek ve světě vůníZážitek ve světě vůní

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka