Zaplať kolik chceš

- mimořádná akce hotelu Das Ludwig v Bad Griesbachu

čtyřhvězdičkový hotel Das Ludwig, který je součástí Hartl Resort v dolnobavorském Bad Griesbachu, přichází s velmi zajímavou propagační akcí nesoucí motto „Zahl' wost mogst!“ (česky „Zaplať kolik chceš.“) Stručně řečeno: klient, který se zde ubytuje na jednu noc z 20. na 21. února 2014 se sám rozhodne, jakou cenu za tento krátkodobý pobyt uhradí.

Možnost strávit jednu noc v hotelu a sami rozhodnout, zda a kolik za ni zaplatí, měli hosté hotelu Das Ludwig již v minulém roce. A akce se setkala s velkým úspěchem. „Naši hosté se sami při odjezdu rozhodli, za kolik jim opravdu „stál“ pobyt u nás,“ vysvětluje ředitel hotelu Hans Neumaier, „a naši hosté nás příjemně překvapili.“ Přestože se to samo nabízelo, nikdo z hostů neodjel bez placení. Věděli jsme, že tu existuje takové riziko, a reakce byly zpočátku velmi udivené,“ dodává p. Neumaier. „Ale v první řadě nám šlo o to, abychom se zviditelnili, získali zpětnou vazbu a aby se o nás mluvilo.“ A nakonec naši hosté dokázali ocenit hotelové služby a v průměru zaplatili bezmála tolik, jako je běžná taxa za ubytování. A pokud ne, pak rozhodně zaplatili vyšší spropitné našemu personálu.

 

A co nabízí Fit.Vital.Aktiv.Hotel Das Ludwig? Pro hosty je připraveno moderní ubytování v 168 pokojích a 14 apartmá. A jak již výstižně naznačuje samotný název hotelu, hosté si zde mohou dopřávat sportovní aktivity a procedury prospěšné pro zdraví. Hotel má vlastní vnitřní a venkovní termální bazén, saunu, masáže,  malí i velcí sportovci ocení široké možnosti sportovního vyžití. Pro své zdraví můžete vyzkoušet např. vodní gymnastiku, nordic fitness a nordic walking, kruhový trénink nebo pilates. Svaly si můžete zpevnit ve špičkově  vybaveném fitnesscentru. Zajímavou službou pro rodiče je zcela jistě hlídání dětí.

 

Pokud vás tato akce zaujala, uvítáme, jestliže jí dáte prostor v médiích, protože věříme, že pro českého turistu je to bezesporu cenově zajímavá nabídka a mohla by být inspirativním počinem i pro české poskytovatele ubytovacích služeb.

 

Foto: web hotelu

Zaplať kolik chceš Zaplať kolik chceš Zaplať kolik chceš Zaplať kolik chceš Zaplať kolik chceš

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka