Zacvičte si v pražských parcích

Již 3. května startuje ve Stromovce ojedinělý projekt, který vznikl za spolupráce pražského Magistrátu a lektorů 4fitness týmu Davida Hufa. Maminky na mateřské dovolené, aktivní senioři i všichni další příchozí si mohou zacvičit přímo v parku pod širým nebem.

Cvičení je rozděleno do dvou programů. Kondiční cvičení  je program vhodný pro maminky a zdatnější seniory kombinující dechové, mobilizační a zpevňovací cviky zaměřené na podporu správného držení těla, zlepšení motoriky, prevenci proti bolestem v zádech a celkové zvýšení kondice. Fitness program pro seniory je aktivita, která kombinuje prvky dechových, protahovacích, mobilizačních a nenáročných posilovacích cviků a využívá cvičebních outdoorových prvků instalovaných v městských parcích. Intenzita a náročnost přizpůsobena pro seniory 55+.


Kdy a kde si můžete zacvičit? Všechny lekce budou začínat v 10 hodin a budou trvat 50 minut.
V pondělí se cvičí kondiční cvičení ve Stromovce. (Sraz účastníků u viaduktu směr Troja). V úterý bude stejný program probíhat v zahradě Kinských. Sraz je tentokrát u vstupu od strahovských kolejí.
Ve stejnou dobu se v úterý bude cvičit také na Vítkově, sraz s lektorem je u dětského hřiště.
Na středu je do Stromovky připraven fitness program pro seniory, sraz je opět u viaduktu směr Troja. Ve stejnou dobu se bude cvičit také kondiční cvičení na Letné. (Sraz je na Špejchaře).
Ve čtvrtek bude u dětského hřiště na Vítkově probíhat fitness program pro seniory.

Všechny lekce jsou zdarma, podložky pro cvičení je třeba přinést s sebou. Pořadatel akce nemůže ručit za odložené věci. Lektora je třeba před začátkem informovat o případných zdravotních omezeních. U lekcí kondičního cvičení je zajištěno odborné hlídání dětí. Lekce může být v případě nepříznivého počasí zrušena.

Zacvičte si v pražských parcích

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka