Zacvičíme proti rakovině - den zdraví a pohybu

V sobotu 18. září 2010 se bude ve Sportovní hale Střední polytechnické školy v Olomouci konat benefiční akce „Zacvičíme proti rakovině – den zdraví a pohybu“. Organizátorem akce, jejímž cílem je podpora výzkumu a vývoje v oblasti boje proti rakovině, je nadace Rakovina věc veřejná. Osobnostmi letošní akce budou Olga Šípková, mistryně světa ve sportovním aerobiku v Sydney v roce 1997, a Václav Krejčík, mistr světa ve sportovním aerobiku v roce 1993.

Už staří Řekové věděli, jak blahodárný vliv má fyzická aktivita na zdraví člověka. A protože psychická a fyzická kondice je základem jak pro prevenci, tak pro léčbu nádorových onemocnění, rozhodla se nadace Rakovina věc veřejná uspořádat akci, která poukáže na prospěšnost pohybové aktivity a zdravého životního stylu a současně přispěje k výzkumu léčby rakoviny. Výtěžek benefičního projektu Zacvičíme proti rakovině – den zdraví a pohybu bude věnován na nadační konto Rakovina věc veřejná.

Program začíná v 9:00 registrací účastníků. Po přivítání hostů, účinkujících a partnerů nadace Rakovina věc veřejná bude v 10:00 zahájen první z pěti padesátiminutových cvičebních bloků proložených desetiminutovými přestávkami. V 15:00 proběhne tombola, v jejímž rámci budou slosovány lístky o věcné dary partnerů.

V průběhu celého dne bude účastníkům k dispozici poradenství týkající se životního stylu, zdravé výživy, potravinových doplňků, kosmetiky atd. Vstupné na benefiční akci Zacvičíme proti rakovině – den zdraví a pohybu v jednotné ceně 350,- Kč je k dispozici v síti Ticketpro.

Zacvičíme proti rakovině - den zdraví a pohybuZacvičíme proti rakovině - den zdraví a pohybuZacvičíme proti rakovině - den zdraví a pohybuZacvičíme proti rakovině - den zdraví a pohybuZacvičíme proti rakovině - den zdraví a pohybu

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka