WORLD OF BEAUTY & SPA podzim 2010

Na 10. ročník veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA vás zve společnost BEAUTY EXPO. Veletrh proběhne 3. - 4. 9. 2010, tentokrát v netradičních prostorách O2 areny! Na návštěvníky opět čeká bohatý program, o který se postará okolo 350 vystavovatelů z oboru kosmetiky a péče o tělo.

V nových prostorách bude veletrh ještě intenzivněji zaměřen na trendy v kosmetických oborech, zkrášlování, modelaci obličeje i  postavy. Vystavovatelé představí okolo 350 značek, většina z nich se stálým předváděcím programem na stáncích a dlouhou řadou novinek ze všech kosmetických oborů: nové metody péče o pleť, nové metody v nehtové modeláži, zdobení nehtů, péči o nohy, zahušťování či prodlužování vlasů, tetování, permanentním make-upu či např. opalování, formování obličeje i postavy za použití přístrojů, obličejových výplní i plastické chirurgie. Žhavé novinky v líčení, účesech i módě vznikající pod rukama našich i zahraničním mistrů slavných jmen budou k vidění po celý den na hlavním podiu.

Stále důrazněji se na veletrzích WORLD OF BEAUTY & SPA prosazuje krása jako harmonie těla i duše. Ukázky četných druhů masáží, aromaterapie a dalších relaxačních metod, tak ulevujících při každodenním stresu, jsou netrpělivě očekávány návštěvníky - těmi, kteří se chtějí inspirovat pro návštěvu nových relaxačních či lázeňských center a především těmi, kteří zvažují další vzdělávání či rekvalifikaci v tomto oboru. Rekvalifikace a další vzdělávání nabízejí vystavovatelé samozřejmě i v dalších oblastech, jako jsou kosmetika, vizážistika, kadeřnictví, nehtová modeláž, podologie., prezentují se  i kurzy výuky dalších přírodních metod zdravotní péče jako alternativní medicína, akupresura, čínská medicína, homeopatie, irisdiagnostika, čakrální terapie ap.

WORLD OF BEAUTY & SPA podzim 2010WORLD OF BEAUTY & SPA podzim 2010WORLD OF BEAUTY & SPA podzim 2010

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka