WellNews - podzimní novinky z Relax centra Kolštejn

Jedno z nejkrásnějších období roku v Jeseníku je podzim. Vše se zahalí do pestrobarevného hávu a na vás je si tuto krásu vychutnávat plnými doušky. A proč si k tomu nedopřát ještě větší potěšení formou wellness služeb? Pojďme se společně podívat, co si Relax centrum Kolštejn připravilo na zářijové dny.

Vizážistické proměny krásy

Již po třiadvacáté se budete moci nechat proměnit k nepoznání. Mezi 16. a 18. říjnem bude připraven tým profesionálů, kteří vám poradí s vaší vizáží. Navíc jako bonus všechny klientky říjnových proměn obdrží láhev sektu zdarma.

Podzimní SauNové pohlazení

Horká novinka na studené podzimní dny: příjemně vyhřátá sauna, relaxační hudba a osvětlení, uklidňující vůně a 3-10 minut trvající procedura. Samotné pohlazení je pak zajištěno tepelnými závany, o které se postará zkušená saunérka.

Ve dnech 26. – 29. listopadu se pak uskuteční saunová událost podzimu, Sauna Herbal Cup 2015. Zbývá posledních 10 pokojů – máte tedy poslední příležitost zúčastnit se jedinečného saunového svátku.

Pivní wellness zážitek

I nadále je možné absolvovat jedinečnou proceduru skvěle kombinující wellness a českou specialitu, tedy pivo. Nejde o jen tak ledajakou pivní lázeň. Zážitek probíhá v privátním wellness centru a s vyhlášeným kolštejnským pivem. Zažijte nezapomenutelných 80 minut relaxace.

Využijte tedy poslední last moment pobyty a přijeďte si užít první podzimní dny a nechat se hýčkat. Pobyty jsou vám připraveny na míru, stačí si jen vybrat. A pokud již plánujete, kde strávíte poslední dny roku 2015, pak i v tomto vám kolštejnské centrum dokáže vyjít vhod. Konzultujte webovou stránku relax centra.

Za poskytnuté informace a fotografie děkujeme Ing. Tomáši Drápalovi.

WellNews - podzimní novinky z Relax centra KolštejnWellNews - podzimní novinky z Relax centra Kolštejn

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka