WellNews - Novinky Relax centra Kolštejn

Pokud hledáte místo, kde strávit poslední noc tohoto roku, je tu pro vás Relax centrum Kolštejn v Branné, které přináší speciální nabídku, kterou jistě uvítáte. V posledním letošním newsletteru najdete také informace o novinkách, které na vás v Branné čekají.

Vánoce už pomalu klepou na dveře. Ani Relax centrum Kolštejn letos nezahálí a vaše dárkové poukazy tiskne na ručně vyráběný grafický papír, který dodá vašemu dárku punc dokonalosti.

Od ledna v novém kabátě

S novým rokem přichází i některá zlepšení v nabídce služeb, takže na vás budou čekat například speciální masážní kartáče nebo měšce plněné nahřátými peckami a bylinami, nové matrace na všech hotelových pokojích nebo posily v hotelové restauraci. Těšit se můžete také na nové programy saunových ceremoniálů, které bude Relax centrum prezentovat na únorovém mistrovství ČR.

Ze sjezdovky do sauny

Zimní pobyty v Relax centru Kolštejn vám nabízí atraktivní kombinaci aktivní dovolené a odpočinku. Při nákupu zimních wellness pobytů získáváte automaticky skipasy do ski areálu Františkov nebo do Branné, která je často označována jako místo s kvalitními sjezdovkami. V nabídce nechybí ani noční lyžování.

Po aktivně stráveném dnu si můžete dopřát novinku kolštejnského minipivovaru – polotmavý 15stupňový speciál Menhir.

A ty z vás, kdo ještě stále hledáte místo, kde oslavit příchod roku 2015, by mohla zajímat nabídka Relax centra, které je na poslední noc tohoto roku už prakticky plně zarezervováno, a proto se rozhodlo poskytnout také přidružený penzion, pro jehož návštěvníky jsou všechny wellness služby k dispozici.

Ke stažení
Kompletní newsletter (.pdf) 1,03 MB

WellNews - Novinky Relax centra KolštejnWellNews - Novinky Relax centra KolštejnWellNews - Novinky Relax centra KolštejnWellNews - Novinky Relax centra Kolštejn

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka