WellnessNoviny.cz na veletrhu For Garden

Osmý ročník veletrhu zahradní architektury a nábytku For Garden proběhl na konci března na pražském výstavišti v Letňanech. Nadchnul nejenom všechny návštěvníky a zahrádkáře, ale i celou řadu odborníků.

Zázemí pro stánek WellnessNoviny.cz tvořila finská grilovací kota od partnerské společnosti Arctic Finland House. Finská kota je stylový doplněk v severském stylu pro každou zahradu. Finskekoty.cz nabízí hned několik typů - pro grilování a posezení s přáteli u plamenů ohně je to grilovací kota, nadšenci do saunování jistě ocení saunovací kotu a také lze zvolit kota kombinovaná, kde je odpočívárna s grilem a sauna. Kvalitní grilování zajišťují grily od společnosti Tundra Gril. Není proto divu, že kota měla mezi návštěvníky velký úspěch.

V rámci expozice WellnessNoviny.cz si návštěvníci veletrhu mohli vybrat i z nabídky wellness pobytů u partnerů portálu, například Natur Travel, Relax centrum Kolštejn nebo Hotel Savannah.

WellnessNoviny.cz na veletrhu For GardenWellnessNoviny.cz na veletrhu For GardenWellnessNoviny.cz na veletrhu For Garden

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka