Wellness Balnea 2010

Již šestým rokem připravila společnost Terinvest pro milovníky odpočinku, relaxace a zdravého životního stylu mezinárodní veletrh wellness, rehabilitace a lázeňství Wellness Balnea, který proběhne 14. - 16. října na Výstavišti Praha – Holešovice.

Veletrh Wellness Balnea si za svou dobu vzniku vytvořil jméno největšího veletrhu v oboru, který každoročně přiláká desetitisíce návštěvníků.

Každoročně se snažíme maximalizovat kvalitu služeb jak pro klienty, tak návštěvníky, a proto jsme se rozhodli veletrh přesunout do tradičního veletržního areálu Holešovice v centru Prahy. Průmyslový palác je od svého vzniku v roce 1891 nejenom historicky významným evropským centrem výstav a veletrhů, ale zároveň skvostnou architektonickou památkou, která dodá tomuto tradičnímu veletrhu opravdovou prestiž.

Letošní ročník přináší opět něco nového. Tentokrát je to především rozšířená nabídka služeb v oblasti odpočinkových a relaxačních dovolených. V této oblasti mají největší zastoupení společnosti z oblasti lázeňství a wellness pobytů. Zároveň se návštěvníkům prezentují velké společnosti nabízející vybavení pro wellness centra, výrobci z oboru rehabilitačních přístrojů či estetické medicíny. Zájemci o vlastní wellness zónu si navíc budou moci prohlédnout vířivé vany, sauny, bazény, wellness doplňky a rehabilitační produkty přímo na expozicích předpokládaných 182 vystavovatelů.

Na své si zde přijdou i fanoušci aktivního odpočinku a zdravého způsobu života. Souběžně probíhající největší výstava Fitness v České republice - Fitness Expo, totiž návštěvníkům nabízí vše z oblasti fitness, sportovního oblečení a sportovní výživy. Každý může být potěšen kvalitním doprovodným programem, ve kterém se představí mnohé české celebrity a sportovní hvězdy. Souběh veletrhů je provázen zajímavými přednáškami, ukázkami masáží a různými typy cvičení.

V rámci doprovodného programu se mohou návštěvníci těšit na přednášky Vysoké školy tělesné výchovy a sportu PALESTRA, na rady ohledně zdravého stravování, fyzioterapie a správného cvičení ve fitness centru, dále na ukázky masáží Dexter Academy, seminář Asociace pracovníků v regeneraci a prezentaci HEAT programu. Chybět nebudou ani přednášky České Asociace Wellness a další přínosný i zábavný program.

Wellness Balnea 2010

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka