Vyzkoušeli jsme ošetření značkou RICE FORCE

Japonská kosmetická značka RICE FORCE nabízí hloubkově hydratační kosmetické ošetření vhodné pro všechny typy pleti a věkové kategorie. Díky hypoalergennímu složení produktů je ošetření vhodné i pro klienty s citlivou pletí. Rýži ve svých produktech používají i jiné kosmetické značky, ale značka RICE FORCE jako jedna z mála používá bílou rýži zbavenou slupek.

Přiznám se, že na pravidelné kosmetické ošetření nechodím. Mám velmi problematickou a citlivou pokožku a tak mi mechanické čištění, napařování a různé abrazivní prostředky nevyhovují. V posledních letech navíc jsem v péči lékařky s „růžovkou“. Přistupovala jsem k ošetření velice skepticky. Se značkou RICE FORCE však počítejte se zcela odlišným ošetřením než je běžné!

Salon WELLNESS ROOSEVELTOVA (www.centrum-relaxace.cz), kde tuto proceduru můžete vyzkoušet, se nachází na adrese Rooseveltova 10, Praha 6. Šla jsem procházkou od metra Dejvická. Salon se nachází v klidné čtvrti a je velice příjemný. Na recepci mě přivítala přímo majitelka a představila kosmetičce. Místnost pro ošetření je velmi prostorná a odložit si můžete v soukromí prostorné koupelny. Kosmetička se mnou probrala problémy s pletí a zeptala se na případné zdravotní problémy. Tento přístup bohužel není zcela běžný a chválím!

Základním krokem ošetření je odlíčení pleti Make Up Removerem, který mi kosmetička nanesla na dekolt, krk a obličej. Štětečkem s hnědými štětinami, který se dostane i do nepřístupných míst mi přejíždí od dekoltu, krku až po obličej. Poté setřela teplými žínkami. Druhým krokem je čištění pleti – toto mě velice zaujalo. V misce s teplou vodou smíchala kosmetička Mild Face Wash a vyšlehala pěnu pomocí bílého štětečku (100% vlna). Poté pěnu krouživými pohyby nanesla na můj krk a obličej, tím pleť čistila i masírovala. Pěna trochu šimrá, ale pocit je to velice příjemný. Pleť jsem měla vyčištěnou jako s žádným jiným přípravkem. Pěna se dostane skutečně do všech pórů a záhybů pleti. Opět následovalo setření žínkami.

Na takto očištěnou pleť kosmetička nanesla masku z plátýnka a produktů značky RICE FORCE. Nechala působit, aby maska uzavřela vlhkost uvnitř. Následovalo sérum Deep Moisture Essence, které nahrazuje oční krém, dokonale hloubkově hydratuje a zvláčňuje pleť. Na závěr kosmetička použila Deep Moisture Cream, který uzavře vlhkost uvnitř.

Po celou dobu ošetření jsem za velmi příjemných dotyků a ošetření kosmetičky relaxovala. Bylo to 90 minut odpočinku nejen pro mou pleť, ale i relax duševní. Při pohledu do zrcadla po ošetření mě překvapilo, že pleť nebyla ani trochu červená (vzhledem k problémům s pletí mi často zčervená okolí nosu a tváří i po použití velmi kvalitního krému nebo při přechodu ze zimy do tepla a naopak). Pleť byla čistá, vyhlazená a velice jemná na dotyk. Co mě překvapilo ještě více, že viditelný efekt vydržel několik dní.

Celá procedura trvala 90 minut. Kosmetička, paní Alice Šicová je velice milá a šikovná.

Ošetření je vhodné doplnit o japonskou liftingovou masáž Kobido. Pro dlouhodobý a viditelný liftingový efekt je nutno tyto masáže opakovat.

 

  • Ohromilo mě, co všechno rýže a její přírodní vlastnosti dokážou.
  • Nejvíce mě zaujalo použití speciální štětečků a pěna na čištění. A skutečnost, že ošetření je velice šetrné a vhodné i pro velmi problematickou pleť.Vysoká a dlouhodobá hydratace.
  • Příjemné prostředí Wellness Rooseveltova

 

Kromě kosmetického ošetření touto exkluzivní japonskou značkou jsou produkty RICE FORCE v prodeji pro domácí použití. Veškerou nabídku kosmetiky RICE FORCE si můžete pohodlně zakoupit z českého internetového obchodu.

Vyzkoušeli jsme ošetření značkou RICE FORCEVyzkoušeli jsme ošetření značkou RICE FORCEVyzkoušeli jsme ošetření značkou RICE FORCEVyzkoušeli jsme ošetření značkou RICE FORCEVyzkoušeli jsme ošetření značkou RICE FORCEVyzkoušeli jsme ošetření značkou RICE FORCE

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka