Výtečné wellness centrum v Přerově

Při naší návštěvě Hotelu Jana v Přerově jsme samozřejmě nemohli vynechat nové wellness centrum, otevřené 1. září 2010. Nečekali jsme však žádný zázrak - prostě běžná hotelová relaxační zóna. O to více jsme však byli překvapeni a spokojeni. Je to wellness centrum jak má být. Takové, které láká návštěvníky zdaleka a pro místní zakládá potřebu pravidelné návštěvy. Pojdte se spolu s námi podívat do opravdového wellnessu, které se pyšní označením největší na Moravě...

Málem jsme relaxační centrum nevyzkoušeli. Měli jsme nabitý program mimo hotel, ale moc jsme chtěli vyzkoušet právě wellness zázemí. Jaké bylo naše překvapení, když nám ochotná recepční jako hotelovým hostům nabídla využít centrum kdykoliv, tedy i v noci. Zkusili jsme navrhnout 1. hodinu ranní a hle - nebyl problém. Na tuto velmi netradiční hodinu byl náš privátní wellness připraven. Sauny pěkně vytopeny, bublající vířivka, ručníky... V takovou pozdní hodinu jsem tedy ve wellness centru nebo v sauně ještě nebyl a tak jsem rád zažil něco neobvyklého. Ve třech jsme prostorné wellnessko měli sami pro sebe a domluvená hodina a půl utekla jako voda. No, přiznávám o dost jsme přetáhli. Prostě jsme to museli využít - pěkné poleženíčko ve whirlpoolu, saunový svět, relaxace. Ale pojďme od začátku.

Ručníky obdržíte na hotelové recepci. Pak jsme si odemkli dveře od prostorného wellness a už jsme byli v šatně. Rychle svléknout a hurá na věc. Sauny jsou malé, útulné, vonící novotou a z nabízeného teplotního rozsahu si vybere každý návštěvník.

Ve wellness centru Hotelu Jana v Přerově naleznete tyto prohřívárny:


* Solná pára
* Aroma pára
* Senná bio sauna
* Aroma bio sauna
* Finská sauna

Dalším vybavením je:

* Ledová studna
* Kneippovy lázně
* Whirlpool
* Tropické sprchy
* Vodní jeskyně
* Sluneční louka

V hotelu si můžete objednat masáže nebo wellness pobyty. Vhodným dárkem pro blízké může být dárkový poukaz. Podívejme se blíže na jednotlivé prohřívárny a služby:

Aroma pára. Pracuje s kladným vlivem čichových vjemů na psychiku člověka. Vdechované aroma působí blahodárně na dýchací cesty, pokožku a relaxaci celého těla i ducha. Teplota: 40-55°C, vlhkost: 80-100%, doporučená délka pobytu: 20-30 min.

Senná bio sauna.
V této sauně se šíří intenzivně vůně sena. Tato aplikace má být přínosem pro revmatické bolesti, ke zlepšení prokrvení pokožky, má blahodárné účinky na psychiku člověka, regeneraci celého organismu. Je prospěšná jako prevence vůči nemocem dýchacích cest, vede k otužování těla. Teplota: 50-55°C, vlhkost: 40-50 % Doporučuje se proces saunování opakovat nejlépe 3x, pobyt v sauně (15-20 min.), ochlazení, odpočinek (10 min.)

Solná parní lázeň
má díky svému příznivému klimatu pozitivní vliv na onemocnění dýchacích cest, zlepšuje stav pokožky, pomáhá při kloubních a revmatických potížích. Teplota: 42-45°C, vlhkost: 80-100 %.

Aroma bio sauna působí příjemně, relaxačně, proti dýchacím obtížím a uvolňuje tělo od psychické zátěže. Tato sauna je vhodná pro kardiaky, protože nedosahuje takových teplot jako finská sauna. Teplota: 40-55°C, vlhkost: 15-30 %, doporučená délka pobytu: 20-30 min.

Finská sauna má blahodárné účinky na psychiku člověka, regeneraci celého organismu vč. svalstva, má příznivé kosmetické a relaxační účinky. Je prospěšná jako prevence vůci nemocem dýchacích cest, alergiím vč. kožních a vede k otužování celého těla. Dochází ke značnému prokrvení kůže a následnému pocení. Tím se zvyšuje činnost mazových žláz, které odplavují nečistoty z kůže. Dále dochází k prohřátí kloubů a tím ke zlepšení pohyblivosti, zlepšuje se srdeční činnost, posiluje krevní oběh a má vliv na regulaci krevního tlaku. Teplota: 80-110°C, vlhkost: 8-15 %, proces saunování opakujte nejlépe 3x, pobyt v sauně (10-15 min.), ochlazení, odpočinek (15 min.).

Kneippovy lázně. Hlavním účinkem této procedury je zlepšení prokrvení nohou a zlepšení celkového metabolismu a krevního oběhu. Oblázky na dně potůčku masírují chodidla, střídavé koupele zlepšují prokrvení ve všech oblastech těla. Terapie pomáhá při bolestech hlavy a syndromu studených nohou, pozitivně ovlivňuje krevní oběh a prokrvení končetin, vede k otužování.

Provozní doba:

Po - Pá 16-23 hod.
So - Ne 10-23 hod.

mimo provozní hodiny na objednávku (min.3 osoby)

Cena:  ubytovaní hosté od 19 hod. zdarma (pro platící pultovou cenu), neubytovaní hosté 240,- Kč/hod. - další minuta 3,- Kč, děti 7-17 let 180,- Kč/hod. - další minuta 2,- Kč, děti do 6-ti let zdarma. Zapůjčení ručníků v ceně.

Další informace a objednávky na tel. čísle: 581 204 466

Hotel JANA**** Hotel se nachází v areálu tenisového klubu, v zeleni na okraji města. Je ideální pro firemní akce, teambuilding, konference a wellness pobyty.

Návštěvu wellness centra Hotelu Jana může redakce všem čtenářům vřele doporučit!


Wellness centrum Hotel Jana Přerovsauna - Wellness centrum Hotel Jana Přerovsenná sauna - Wellness centrum Hotel Jana PřerovKneippovky - Wellness centrum Hotel Jana PřerovWhirpool - Wellness centrum Hotel Jana PřerovVýtečné wellness centrum v PřerověVýtečné wellness centrum v PřerověPokoje - ubytování v Hotelu Jana v PřerověHotel Jana PřerovVýtečné wellness centrum v PřerověRestaurace a cateringové službyVýtečné wellness centrum v PřerověVýtečné wellness centrum v Přerově

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka