Vypuklo FISAF mistrovství světa v aerobiku fitness a hip hopu

Hala v holandském Dordrechtu se od pondělí zaplnila světovou špičkou aerobiku a fitness. Favorizovaná Česká reprezentace dorazila kompletně dnes ráno. Právě vypuklo FISAF International World Fitness & Hip Hop Unite Championship 2012.

Po oficiálním zahájení v brzkých ranních hodinách proběhla první předzávodní kola nejmladších závodníků. Již dnes téměř zaplněná hala mohla vidět také favoritku Terezu Kudláčkovou, úřadující mistryni Evropy v kategorii kadetů ve sportovním aerobiku.

Mimo závodní plochu se připravují hvězdy hlavní seniorské kategorie - Veronika Šindelářová, Pavel Sirotek a Denisa Barešová, která právě připravuje na závod také juniorku Danielu Lofelmannovou. "Štěstím pro mě není cíl, vítězství, ale cesta kterou jsem překonala a aerobik, který mě naplňuje."

Po prvním dlouhém a náročném dnu postoupí z celkového počtu 150 choreografií méně než polovina do zítřejších semifinálových kol. Závodníci, kteří předstoupí před mezinárodní odbornou porotu také zítra budou o krok blíž nejvyššímu titulu, kterého lze v tomto sportu dosáhnout- titulu mistra světa.

 

 

zdroj fotografií: poskytla Petra Fuksová, Junior Manager agentury RHA, za Český svaz aerobiku, fitness a tance FISAF

Aerobic centrum BrnoAerobic centrum BrnoAerobic team Chuchle

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka