Výběr wellness pobytů v naší expozici na tradičním veletrhu BEAUTY & SPA

Pátek a sobota 7. – 8. září patřila tradičnímu mezinárodnímu veletrhu kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu, který se uskutečnil již počtrnácté. Velkorysé prostory PVA Expo v Letňanech přivítaly dostatek návštěvníků. V naší expozici portálů WellnessNoviny.cz a RomantickePobyty.cz jsme poskytovali informační servis a doporučovali wellness balíčky, pěkné wellness resorty a radili kam jet na relaxační víkend.

Naše proškolená obsluha si vedla skvěle a rozdali jsme skutečně velké množství informačních materiálů, letáků a dobrých rad. Moc děkuji kolegyním Verče, Míle, Olze, Lucce, Janě za príma servis s úsměvem. Myslím, že i díky nám bude mít spousta návštěvnic veletrhu pěkný víkend nebo dovolenou.

Na veletrhu jsme sousedili s expozicí České asociace wellness, kde jste si mohli vyzkoušet jedinečnou metodu MFK SYSTEM, což je fyzioterapie jinak (náš článek si můžete přečíst zde). Také zde kolegové chystají wellness konferenci. O kousek dál jsme měli další z partnerských odborných asociací - APR, Asociace pracovníků v regeneraci. Zde nás zaujalo kolegenové světlo a mrzelo nás, že jsme se nemohli zúčastnit odpoledního bloku přednášek na téma prevece u dětí a dorostu. Účastníci získali informace např. o saunování dětí, což je téma, kterému se hodně věnujeme.

Veletrh opět ukázal směr, představil zajímavé služby a produkty. Už se těšíme na další pokračování!

 

RELAXACE, REGENERACE, ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL

Prevence zdraví těla i ducha je oborem, kdy by každý pro sebe měl něco udělat. Již zdaleka jsme překročili omezení na „zdravé“ potraviny či výživové doplňky“, pyramida nadstavby je vytvořena spojením našeho myšlení se smysly, pocity a náladami, které můžeme příznivě ovlivňovat, a zpětně přes ně ovlivňovat svoji celkovou duševní a tělesnou harmonii a rovnováhu. Vystavovatelé připravili škálu nabídek a poradenství v oblasti relaxačních, regeneračních či detoxikačních masáží, aromaterapie, používání éterických olejů a dalších čistě přírodních prostředků, stejně tak např. sestavování jídelníčku pro jednotlivé typy, cvičení při problémech s pohybovým aparátem, plavání a vodní aktivity, zdravé opalování.

Partneři naší expozice na World of Beauty & Spa Podzim 2012:

EQUITANA Hotel Resort, www.equitana.cz
Hotel KOMORNÍ HŮRKA, www.komornihurka.eu
Relax centrum Kolštejn, www.relaxkolstejn.cz
MIURA art & design hotel, www.miura.cz
EXPRESKA – 30 minutový kruhový trénink pro ženy, www.expreska.cz
ALPENHOF Hotel, www.alpenhofhotel.eu
Rezidence Ambra, www.hotel-ambra.cz
Lázně Luhačovice, www.lazneluhacovice.cz
Hotel Prestige, www.hotel-prestige.cz
Kongres & Golf hotel Darovanský dvůr Resort, www.darovanskydvur.cz
Wellness hotel Frymburk, www.hotelfrymburk.cz

 

Fotografie a text Pavel Hofrichter

Výběr wellness pobytů v naší expozici na tradičním veletrhu BEAUTY & SPAVýběr wellness pobytů v naší expozici na tradičním veletrhu BEAUTY & SPAVýběr wellness pobytů v naší expozici na tradičním veletrhu BEAUTY & SPAVýběr wellness pobytů v naší expozici na tradičním veletrhu BEAUTY & SPAVýběr wellness pobytů v naší expozici na tradičním veletrhu BEAUTY & SPAVýběr wellness pobytů v naší expozici na tradičním veletrhu BEAUTY & SPA

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka