Vodní týden ke Světovému dni vody přinesl úžasné vodní aktivity. První místo plavecké štafety patří aquaparku v Čestlicích.

Světový den vody (22.3.) oslavili návštěvníci vybraných aquaparků z celé ČR. Až do neděle 27.3. mohli využít zvýhodněné vstupné, vyzkoušet nové vodní sporty nebo se zapojit do charitativní plavecké štafety na podporu dětských domovů. Týden nepřinesl jen zábavu, ale také poučení jako například návštěvu technického zázemí v aquaparku, akci záchranářů spojenou s prezentací první pomoci nebo seznámení s pravidly správného saunování či dokonce i správného ježdění na tobogánech.

 

Akci podpořili finalistky  soutěží MISS:

Bára Kolářová, Mirka Košťanová, Sarah Lilian Fischer, Hanka Věrná, Lucie Smatanová, Šárka Sokolová a Vladimír Hron.

Plaveckou štafetu vyhrál AQUAPALACE Praha, kde již ve středu za 30 minut návštěvníci uplavali 2.444 metrů.  Mezi plavci byla i malinká holčička s kruhem, které významně pomohl se zdoláním jistě první plavecké soutěže její tatínek. Aquapalace tak získá pro své návštěvníky novou kouli na aquazorbing a dále pro partnerský dětský domov – pražský Klokánek vybavení dětského koutku od společnosti POMPO.

Pořadí štafety:

1. AQUAPALACE PRAHA - 2.444 metrů

2. Hradec Králové – 2.200 metrů

3. Ústí nad Orlicí – 2.150 metrů

Nové vodní aktivity přinesla akce AQUA UNITED 2011

Největší zájem při druhém ročníku akce nazvané AQUA UNITED 2011 byl o ukázky ROSCO uaquabike, aquazorbingu, aquazumby. Tradičně se návštěvníci zúčastnili vodní noci s prodlouženým provozem doplněným o koupání a saunování při svíčkách a speciální saunové ceremoniály. Program akce a fotografie je k dispozici na webu www.Aquamanie.cz

 

 

Partnery projektu AQUA UNITED 2011 jsou AAABYTY.CZ, POMPO, YAMAHA, VEOLIA a portál www.AquaInfo.cz , který vzniká za podpory MMR. Web www.AquaInfo.cz  je obsáhlým souborem informací o vodě s tipy na nejlepší místa pro koupání v celé ČR. Obsahuje rovněž 40 videí z aquaparků a krytých bazénů z jednotlivých krajů republiky. Akci pořádá firma Pavel Hofrichter – RAIN STUDIO.

 

Na aktivitách podporujících ochranu vodních zdrojů země a Světový den vody se podílí mnoho organizací, jako například UN WATER,  FAO, UNESCO, WHO, UNICEF a další.

Vodní týden ke Světovému dni vody přinesl úžasné vodní aktivity.   První místo plavecké štafety patří aquaparku v Čestlicích.Vodní týden ke Světovému dni vody přinesl úžasné vodní aktivity.   První místo plavecké štafety patří aquaparku v Čestlicích.Vodní týden ke Světovému dni vody přinesl úžasné vodní aktivity.   První místo plavecké štafety patří aquaparku v Čestlicích.Vodní týden ke Světovému dni vody přinesl úžasné vodní aktivity.   První místo plavecké štafety patří aquaparku v Čestlicích.Vodní týden ke Světovému dni vody přinesl úžasné vodní aktivity.   První místo plavecké štafety patří aquaparku v Čestlicích.Vodní týden ke Světovému dni vody přinesl úžasné vodní aktivity.   První místo plavecké štafety patří aquaparku v Čestlicích.

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka