Vliv živého kolagenu a Colvity na omlazení, regeneraci organismu a délku našeho života

akademik prof. MUDr. Sergej Anatoliewicz BATIECZKO

Jménem Prvního bezplatného konzultačního a poradenského kolagenového centra v ČR Wellness Klubu NEZESTARNI.CZ vás zveme na EXKLUZIVNÍ PŘEDNÁŠKU s překladem, která se koná poprvé v České republice.

VLIV ŽIVÉHO KOLAGENU a COLVITY NA OMLAZENÍ, REGENERACI ORGANISMU A DÉLKU NAŠEHO ŽIVOTA

termín:  SOBOTA  28.4.2012 11:00 hodin  BRNO centrum, Žerotínovo nám. 6,  Bakalův sál, 
poblíž zastávka Česká (tramvaj č. 3,4,5,6,7,11,12,13  autobus 64,81,82, 92,93,99  trolejbus 29,32,34,36)

Přednášející: akademik prof. MUDr. Sergej Anatoliewicz BATIECZKO, autor knihy KOLAGEN NOVÁ STRATEGIE UDRŽENÍ ZDRAVÍ A PRODLOUŽENÍ MLÁDÍ

Je autorem 32 knih týkajících se léčby a prevence civilizačních nemocí. Vědec, konzultant, člen Mezinárodní akademie pro ekologii (Department of Human endoekologii).  Je zakladatelem a ředitelem soukromé kliniky na léčbu civilizačních chorob a nemocí stáří.  Na vědecké úrovni se specializuje na důsledky úbytku kolagenu v lidském organismu a proces obnovy a regenerace. Zaměřuje se na laboratorní vyšetřování biologického věku člověka a prodloužení biologického mládí orgánů propojením toho nejlepšího z osvědčených technologií západní a východní medicíny.

Obě medicíny se shodují na tom, že skutečný biologický věk lidského těla je dán stavem a množstvím bílkovin, které spojují dohromady téměř všechny buňky organismu. Podle dlouholetých výzkumů se prokázalo, že stav našeho kolagenu je přímo úměrný délce našeho života.

Pan profesor má velmi rád svoji maminku, která ho léta podporovala na studiích, a jeho přáním bylo, aby se dožila dlouhého věku v plném zdraví a mentální i fyzické kondici. Proto právě klinika nemocí stáří. Velmi ho zaujal světový objev polských biochemiků, který vznikl po 14-ti letém výzkumu hydrát kolagenu třetího řádu  -  ŽIVÝ, BIOLOGICKY AKTIVNÍ TRANSDERMÁLNÍ KOLAGEN  Q5-28 BEZ KONZERVANTŮ A PARABENŮ Z RYBÍCH KŮŽÍ (více na www.nezestarni.cz).

Na rozdíl od známých hydrolyzátů kolagenů vyššího řádu, používaných ve zdravotnictví a kosmetice, získávaných z dobytka, dokáže si živý přírodní tropokolagen (tj. molekulární kolagen) zachovat biologickou aktivitu a trojitou šroubovicovou strukturu (helisa) příslušející pouze kolagenům živých organismů. Tuto unikátní schopnost si i po dlouhá léta uchovává mimo tělo dárce ve skleněné lahvičce.

Je to první živý přírodní kolagen na světě schopný překonat bariéru pokožky, kde rozpadem trojité šroubovice rybího kolagenu dokáže vyplnit mezibuněčný prostor v pokožce. Podél keratinocytů proniká do spodních vrstev kůže, kde stimuluje fibroblasty a chondroblasty k znovuobnovení nadprodukce vlastního kolagenu.

Proto se vedení kliniky v čele s panem profesorem rozhodlo provádět na své klinice dlouhodobý výzkum zaměřený na orální používání hydrátu kolagenu při léčbě některých závažných onemocnění. Regenerační a omlazující účinky předčily veškerá očekávání, a proto se spojili s výrobcem kolagenu a navrhli vytvoření nového produktu lyofilizovaného kolagenu v kapslích (Colvita). Tato „peptidová bomba“ obsahuje kromě jinýchnejdůležitější aminokyseliny, které vznikají pouze při hydroxylaci prolinu a lysinu a V ŽÁDNÉM JINÉM KOLAGENOVÉM PRODUKTU NA SVĚTĚ SE NENACHÁZEJÍ.

Regenerační účinky živého kolagenu zaujaly i vedení britského institutu Patricka Holforda, který léčí nejbohatší klientelu z celého světa. Kromě jiných i britskou královnu. Pan profesor Batieczko s tímto institutem spolupracuje a předává jim své bohaté zkušenosti při léčbě metabolického syndromu, kardiovaskulárních chorob, poruch imunitního systému, nemocí nervové soustavy, osteoporózy, páteře, křečových žil, revmatu, lupénky, akné, dermatitid, popálenin, komplikací po chemoterapii a radioterapii. Spolupracuje s vědci, lékaři, plastickými chirurgy, výživovými specialisty, trenéry vrcholových sportovců, gynekology, pediatry aj.

Po celém světě přednáší o preventivních, léčebných a regeneračních účincích živého kolagenu.  Neúnavně kontaktuje vědce, lékaře, lékárníky a další specialisty. Jeho práce je velmi těžká, protože výrobce živého kolagenu se na počátku rozhodl pro přímý prodej kolagenu v síťovém marketingu. Jsme rádi, že díky neúnavné osvětě pana profesora přibývá po celém světě stále více odborníků, kteří již předem veřejně nesnižují hodnotu a účinky živého kolagenu pouze z důvodu země jeho původu a způsobu prodeje.

Proto s panem profesorem věříme, že se i v České republice najdou odborníci, kteří po vyslechnutí přednášky projeví zájem o bližší seznámení s tímto kolagenem. Budeme rádi, když ve své praxi vyzkouší alespoň jednu lahvičku kolagenu případně krabičku Colvity.

A právě to byl důvod, proč jsme založili ve spolupráci se Sdružením prevence civilizačních nemocí První bezplatné konzultační a poradenské kolagenové centrum v ČR a SR  Wellness klubu NEZESTÁRNI.CZ. Děkujeme všem, kteří nám pomáháte seznámit co nejvíce lidí s omlazujícími, regeneračními i kosmetickými účinky živého kolagenu, který se nanáší pouze na vlhkou pokožku nebo užívá v kapslích.

Přednáška s překladem je cca na 4-5 hodin a pan profesor nám přislíbil, že po skončení bude zodpovídat jednotlivé dotazy z pléna tak dlouho, jak bude potřeba. Proto si připravte své dotazy předem.

V ceně vstupného 400,- Kč na osobu je zahrnuto malé občerstvení.

Účast je nutné předem   potvrdit telefonicky nebo e-mailem na nezestarni.cz@gmail.com
Pro odborníky a média  jsou k dispozici čestné vstupenky.
Případné doplňující informace včetně možnosti nákupu se slevou  Vám ráda poskytnu na poradenské infolince 775 373 379. Stačí pouze prozvonit - zavolám voláme zpět.

Eva Sojková                         
775 373 379                          
Zakladatelka Wellness klubu Nezestárni.cz

Marek Sojka, DiS. ml.

608 973 378
Viceprezident Colway ČR

 

Malá ukázka z knihy pana prof. Batieczka:

...neměli bychom myslet na kolagen pouze pro funkci chránící tvář před zvrásněním…
…Když se nám snižuje množství systémového kolagenu v těle, stále častěji cítíme následky námahy, únavy a nemoci. Potřebujeme více času na odpočinek, déle trvá i rekonvalescence po nemoci, také se mění chemie mozku, což ovlivňuje duševní zdraví. Zvyšuje se riziko, že četné poruchy spojené se zhoršením stavu kolagenu můžeme pociťovat do konce života.

Páteř - ploténky: …v četných případech výhřezu ploténky se ztvrdlý kolagenní prsten deformuje, posune se vpřed mimo hranici výběžku a tlačí na kořeny nervů… příčin je mnoho, lze je definovat pomocí celé stránky popisů, ale také dvěma slovy: UMÍRÁ KOLAGEN

UMÍRÁ, PROTOŽE JSME SE NESNAŽILI, ABY ŽIL …

Právě pro Vás je tu živý kolagen - bílkovina mládí, zdraví a zdravého pohybu bez bolesti.

Ke stažení
Vliv živého kolagenu a Colvity na omlazení, regeneraci organismu a délku našeho života (.pdf) 565,65 kB

Vliv živého kolagenu a Colvity na omlazení, regeneraci organismu a délku našeho životaVliv živého kolagenu a Colvity na omlazení, regeneraci organismu a délku našeho životaVliv živého kolagenu a Colvity na omlazení, regeneraci organismu a délku našeho životaVliv živého kolagenu a Colvity na omlazení, regeneraci organismu a délku našeho životaVliv živého kolagenu a Colvity na omlazení, regeneraci organismu a délku našeho životaVliv živého kolagenu a Colvity na omlazení, regeneraci organismu a délku našeho života

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka