Víte jak docílit krásné pleti?

My ano, inspiraci jsme hledali u japonských žen

Pečujete o svou pleť pravidelně, ale přesto výsledky nejsou takové, jaké jste očekávala? Pokud pleti chybí hydratace a přirozená produkce ceramidů, ani ta nejdražší kosmetika nepomůže. Japonské ženy jsou známé pro svou dokonale vypadající pleť a právě hydratace pleti je tajemstvím jejich dokonalosti.

Na trhu najdete nepřeberné množství hydratačních produktů, které slibují zázraky. Realita je ovšem mnohdy jiná. Aby pleť byla hydratovaná do hloubky a dlouhodobě s viditelnými výsledky, musí aktivní látka dobře prostoupit do vrstev pokožky. Kosmetické produkty s kyselinou hyaluronovou nebo colagenem mohou pleť hydratovat, avšak díky velké molekulové hmotnosti těchto aktivních látek je zvlhčení pouze na povrchu a nepřispívá k vytváření ceramidů, které naše pokožka potřebuje.

 

Japonská bio-technologie na dosah vaší pleti

Již od pradávna si japonské ženy dělaly odvary z rýže, kterými svou pleť udržovaly krásnou a pružnou. Dnešní doba přináší jednodušší způsob, jak kouzlo japonské rýže aplikovat i na vaši pleť.

Patentovaná japonská aktivní látka Rice Power® Extract, vyvinutá v japonských laboratořích japonskou kosmetickou firmou RICE FORCE, přináší revoluci na evropský trh. Se svojí supernízkou molekulovou hmotností dokáže Rice Power® Extract prostoupit do nejspodnějších vrstev pokožky, kde jí dlouhodobě hydratuje a pomáhá přirozené tvorbě ceramidů. Výroba ze zrnek japonské bílé rýže pomocí fermentace a zrání představuje unikátní bio-technologický proces výroby. Navíc je kosmetika RICE FORCE hypoalergenní a vhodná pro všechny typy pleti vč. pokožky trpící atopickým ekzémem.

 

Kde můžete produkty japonské kosmetické značky RICE FORCE vyzkoušet?
Na pohodlném e-shopu riceforce.eu s dodáním až k vám domů. Vyzkoušet můžete testovací sadu klíčových produktů na 10 dní, během kterých už pocítíte viditelné zlepšení stavu pleti- Deluxe Trial Kit nebo v pražském saloně Wellness Rooseveltova, které nabízí kosmetické ošetření RICE FORCE s japonskou liftingovou masáží Kobido.

Wellness Rooseveltova má mnohaletou zkušenost v péči o náročnou klientelu a nabízí špičkové služby a terapeutky. Japonské hloubkově hydratační ošetření RICE FORCE s liftingovou masáží Kobido, která výsledky ošetření perfektně podtrhne, je jednou z top nabídek služeb, které salon nabízí. Ošetření nabízí dokonalou hydrataci, precizní vyčištění pleti i velmi příjemnou relaxaci. Ošetření i produkty si okamžitě zamilujete a vaše pleť už nebude chtít nic jiného.

 

Mějte krásnou pleť jako Japonka, hydratujte!

 

Wellness Rooseveltova

Rooseveltova 10, 160 00 Praha 6- Bubeneč
email: info@centrum-relaxace.cz
objednávky na: +420 233 310 038, +420 724 509 115

Víte jak docílit krásné pleti? Víte jak docílit krásné pleti? Víte jak docílit krásné pleti? Víte jak docílit krásné pleti? Víte jak docílit krásné pleti? Víte jak docílit krásné pleti? Víte jak docílit krásné pleti?

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka