Virtuální prohlídky saun

Aquapalace Praha přináší na svém webu novinku - virtuální prohlídky vodního i saunového světa. Zaujala nás možnost detailní prohlídky jednotlivých saun a římských lázní. Pokud jste ještě neměli osobní šanci užít si 12 saun saunového světa osobně, určitě si prohlédněte virtuální prohlídku. Snadno si pak vyberete saunu, kterou si chcete vyzkoušet v reálu a do Aquapalace přijdete připraveni.

Pokud se rozhodnete (i na základě pěkné virtuální prohlídky) navštívit AQUAPALACE, můžete vyžít třeba speciální půlnoční saunování při svíčkách, které je nyní připraveno na 1. srpna 2009.

VIRTUÁLNÍ PROHLÍDKA SAUNOVÉHO SVĚTA:


Aquapalace Praha je největším aquaparkem v Česku. Návštěvníci se po celý den mohou bavit pod jednou střechou ve Vodním světě, v Paláci relaxace, Paláci pokladů a Paláci dobrodružství. K dispozici mají 6 tobogánů, 3 skluzavky, adrenalinovou atrakci space-bowl, bazén s umělým vlnobitím, osmimetrový potápěčský tubus a další atrakce, na celkem 2 500 m2 vodní plochy. Saunový svět, největší zařízení tohoto typu v České republice, nabízí možnost relaxace ve finských nebo římských saunách. V Aquapalace Praha je i část Spa s výběrem masáží a relaxačních procedur a privátních saun. Aktivní návštěvníci pak mohou využít rozsáhlé fitcentrum s kardiozónou. Součástí komplexu Aquapalace je také čtyřhvězdičkový hotel s rozsáhlým konferenčním centrem.

Aquapalace Praha, obchodní zóna Průhonice - Čestlice, od metra „C" Opatov jezdí každou hodinu ZDARMA Aquabus.

 

 

Virtuální prohlídky saunVirtuální prohlídky saunVirtuální prohlídky saunVirtuální prohlídky saunVirtuální prohlídky saun

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka