Víkend ve Ski areálu Razula zpestří Saunová noc a country

Nejen lyžování, ale také třeba Saunovou noc, závod pro děti nebo country večer: to vše mohou zažít o nadcházejícím víkendu návštěvníci Ski areálu Razula ve Velkých Karlovicích. I přes mírnou oblevu leží na sjezdovkách stále dostatek sněhu pro kvalitní lyžování.

Malí lyžaři do 12 let jsou zváni v pátek 2. března na závod ve slalomu O pohár nejrychlejšího tygra, který se uskuteční na sjezdovce Horal u hotelu Horal. Registrace probíhá do 12 hodin, začátek je ve 13 hodin. Závodit se bude také další následující pátek 9. března.

V sobotu 3. a neděli 4. března se opět koná carving workshop na sjezdovce Razula. Je určen všem, kdo se chtějí zdokonalit v lyžařském umění. Koná se od 8 do 9 hodin. Workshop vedou kvalitní instruktoři, výhodou je individuální přístup a v neposlední řadě možnost zalyžovat si na čerstvém „manšestru“ na prázdném svahu. Na workshop je třeba se hlásit předem na tygriskolka@seznam.cz nebo telefonicky na 776 249 481

V sobotu 3. března večer si na své přijdou milovníci neobvyklých relaxačních zážitků. Ve Wellness Horal se uskuteční další Saunová noc. Návštěvníci si mohou vychutnat koupání v termálních bazénech a saunování za svitu svíček v prodloužené otevírací době až do půlnoci. Každou hodinu si také mohou dopřát saunovací rituály, které Wellness Horal nabízí jako jedno z prvních relaxačních center v tuzemsku. Spočívají v saunování za asistence školeného saunéra, při němž se potírá pokožka různými, tělu prospěšnými produkty jako jsou med, cukr či pomletá káva. Saunová noc začíná ve 20 hodin.

Chuťové pohárky lyžařů i běžkařů opět potěší hotel Galik u sjezdovky Galik díky další víkendové gurmánské akci. Tentokrát půjde o „Mexický víkend po Valašsku“ – kuchaři o víkendu nabídnou mimo jiné kukuřičnou polévku s polentou a pečená žebra nebo pikantní kuřecí křidélka s chilli omáčkou, tortilou či pikantními fazolemi. Gurmánský víkend stylově doplní v sobotu 3. března Country večer s kapelou Sjezdaři, který začne v hotelu Galik v 19 hodin.

Milovníci výtvarného umění mohou v sobotu 3. března zajít na vernisáž do Zvonice Soláň na hoře Soláň nad Velkými Karlovicemi, kde bude v 15 hodin zahájena výstava obrazů Karla Bubílka. Přímo ve Velkých Karlovicích, v Karlovském muzeu, navíc stále probíhá výstava Karlovské zlaté ručičky, která představuje tvorbu místních umělců. Výstava potrvá už jen do 18. března.

 

Fotografie: Resort Valachy, děkujeme

 

 


Víkend ve Ski areálu Razula zpestří Saunová noc a countryVíkend ve Ski areálu Razula zpestří Saunová noc a countrycarving na RazuleVíkend ve Ski areálu Razula zpestří Saunová noc a countryVíkend ve Ski areálu Razula zpestří Saunová noc a countryVíkend ve Ski areálu Razula zpestří Saunová noc a country

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka