Vánoční prázdniny v Aquapalace Praha s Dobou ledovou!

Letošní vánoční prázdniny vycházejí na celé 2 týdny až do neděle 5. ledna. Spousta času užít si klidu, nicnedělání a pohody s rodinou, ale i zábavy a dobrodružství! Pokud patříte k těm, kdo vánoční svátky tráví doma, jistě oceníte možnost užít si s dětmi zábavný den třeba v aquaparku.

Největší aquapark v Čechách, Aquapalace Praha, chystá od 25. 12. do 5. 1. pro všechny návštěvníky super zábavu a ojedinělé zážitky. Partnerem vánočních prázdnin je fenomén mezi animovanými filmy - Doba ledová - a v jeho duchu se ponesou celé dva prázdninové týdny. Děti se mohou těšit na oblíbené postavičky z filmu a řadu soutěží se skvělými cenami. Těmi budou kromě voucherů do Aquapalace také vstupenky na jedinečnou show Ice Age Live!, která se koná 1. a 2. února v O2 aréně. Půjde o originální živou ohromující show kombinující film, krasobruslení, umění ve vzduchu a loutkářství, která vezme diváky na dobrodružnou cestu, přičemž děj příběhu je založen na třech celovečerních filmech, které vidělo snad každé dítě.

Děti se mohou v Aquapalace vyřádit na toboganech, v umělém vlnobití či na pirátské lodi, a vy udělat i něco pro své zdraví – zaplavat si v bazénu nebo relaxovat v sauně.

 

Fotografie zaslala Veronika Machková – děkujeme za poskytnutí.

Vánoční prázdniny v Aquapalace Praha s Dobou ledovou! Vánoční prázdniny v Aquapalace Praha s Dobou ledovou!

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka