Vánoční dárek pro všechny – Týden sportu zdarma

Týden sportu je projekt a nabídka, díky které si mohou obyvatelé metropole zcela zdarma od 25. do 31. prosince zasportovat ve vybraných plaveckých bazénech a na zimních stadionech. Nabídky hlavního města Prahy mohou využít všichni Pražané, kteří nechtějí jen sedět u televizních obrazovek.

„Vybrané plavecké bazény budou k dispozici od 25. do 30. prosince, k bruslení bude možné využít každý den, včetně Silvestra. Některá sportoviště – například hřiště na fotbal a florbal v Braníku na Silvestra – je třeba telefonicky rezervovat. Všechny, kdo si chtějí o vánočních prázdninách zasportovat či zacvičit, srdečně zveme,“ řekl tiskový mluvčí Magistrátu hl. m. Prahy Jiří Wolf.

Hlavní město považuje podporu sportu za jednu z priorit a věnuje nemalé prostředky jak na výstavbu nových zařízení, tak na obnovu již existující infrastruktury. Přispívá na provoz sportovišť a finančně podporuje různé sportovní akce se zaměřením především na děti a mládež.

Praha každoročně vynakládá na oblast sportu přes 200 milionů korun. V metropoli najdete 562 sportovišť, z toho 55 koupališť a venkovních bazénů, 33 krytých plaveckých bazénů včetně hotelových a fitnessbazénů, 27 sportovních hal, 12 zimních stadionů, dále 255 hřišť a 180 tělocvičen.

Vánoční dárek pro všechny – Týden sportu zdarma Vánoční dárek pro všechny – Týden sportu zdarma

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka