Vánoční bomba v podobě dotykového stylového tabletu značky 3Q

Nabízí připojení k internetu díky 3G, umožňuje volání a dostupnou cenu

Váháte, zda k Vánocům kupovat tradiční dárky nebo blízké překvapit nějakou novinkou? Horká novinka značky 3Q jistě otevře oči všem váhavým střelcům. Za lidovou cenu můžete svým blízkým pořídit moderní a stylovou praktickou hračku. Dotykový tablet 3Q MT7801C je malý a šikovný. Hlavní předností jsou kvalitní retina displej a čtyřjádrový procesor, který zajistí rychlý chod aplikací.

Lákadlem je i schopnost připojení na internet kdekoli prostřednictvím 3G modulu a volání i posílání sms zpráv díky funkci GSM Voice call a SMS. V tašce, školním batohu nebo kabelce jej ani neucítíte. Váží pouhých 390 gramů. A díky luxusnímu designu určitě nebude „šedou myškou“ v davu. Doporučená maloobchodní cena bude 4 990,- Kč.

 

K dostání bude v síti prodejců, které najdete na www.tablety3q.cz.

 

Chcete stačit dětem? Poradíme, jak zapojit tablety do učení i doma.

Co doporučujete rodičům? Mají děti tablety – počítače používat samostatně nebo pod jejich dohledem?

Rodiče by samozřejmě měli vědět, jaké aplikace děti používají, měli by i kontrolovat dobu, kterou děti s tablety tráví, aby nedošlo k vytěsnění ostatních potřebných aktivit. Zákaz her obecně, ale nikam nevede. Zde je vhodné použít weby s hodnocením her, jako je například JakouHru.cz nebo recenze odborníků. A rozhodně není na škodu, když si rodiče vše vyzkouší sami a s dítětem si o virtuálních zážitcích povídají.

 

Knížky klasické nebo knížky na tabletu? Jaký je váš pohled na věc?

Knížky samozřejmě oboje. Kvalitně vytištěnou dětskou knihu ještě dlouho tablet nenahradí. Zvláště u začínajících čtenářů. Na druhou stranu e-knihy mohou pomoci tam, kde není tištěná kniha dostupná. Dalším důvodem mohou být pořizovací náklady: řada e-knih i e-časopisů je nabízena bezplatně. Zde musíme připomenout aktivity například Českého rozhlasu nebo Městské knihovny hl.m. Prahy, které na svých webech nabízejí e-knihy českých autorů vhodné pro školáky. E-knihy na tabletech samozřejmě umožňují čtení kdekoliv a kdykoliv, o možnostech další práce s textem nemluvě.

 

* Na otázky odpovídala – PhDr. Lenka Wagnerová (dříve Matoušková) Narodila v roce 1960 v Praze, kde žije dosud. V roce 1983 vystudovala psychologii na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy. Dva roky poté pracovala na Krajské hygienické stanici Středočeského kraje, kde se zabývala hygienou dětí a dorostu. Po mateřské dovolené nastoupila do Základní školy Rychnovská v pražských Letňanech, nyní ZŠ a MŠ generála Františka Fajtla DFC, Rychnovská, kde pracuje doposud, od roku 2007 do června 2013 jako ředitelka. Osm let zde působila také jako výchovná poradkyně. Pedagogické vzdělání si doplnila v rámci Doplňujícího pedagogického studia na Pedagogické fakultě UK..

 

 

O společnosti 3Q

Výrobce elektroniky společnost 3Q roste stabilně již více než šest let ke spokojenosti zákazníků po celém světě. Staví na trvalých hodnotách, které zákazník dokáže ocenit. Precizní zpracování, kvalitní komponenty od předních světových výrobců jako je Qualcom, moderní design a využití posledních technologií, které si zákazník žádá. To jsou výrobky 3Q. Předním distributorem pro Českou republiku je společnost Mar-lan s. r. o..

Filosofie značky

Vyrábět kvalitní výrobky za rozumnou cenu. Přinést zákazníkovi kvalitní a designově atraktivní produkt, který je přizpůsobený posledním trendům a požadavkům zákazníků všech věkových skupin.

Fotografie archiv Mar-lan s.r.o., zaslala Kateřina Fadljevičová, děkujeme.

Vánoční bomba v podobě dotykového stylového tabletu značky 3Q Vánoční bomba v podobě dotykového stylového tabletu značky 3Q Vánoční bomba v podobě dotykového stylového tabletu značky 3Q Vánoční bomba v podobě dotykového stylového tabletu značky 3Q Vánoční bomba v podobě dotykového stylového tabletu značky 3Q

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka