Vánoce v Aquacentru Pardubice

Během mnohokrát hektických Vánočních svátků, je možné zajít se uvolnit a relaxovat do Aquacentra Pardubice. Návštěvníci mají možnost si zaplavat v 50 m bazénu, svézt se na tobogánu, zdolat horolezeckou stěnu. Od 24.12. do 31.12. 2016 si Aquacentrum Pardubice pro návštěvníky připravil akci Dny společného wellness, kdy se mohou saunovat rodiny i s dětmi.

Areál aquacentra tvoří tři části - padesátimetrový bazén, wellness centrum a část věnovaná dětem, kterou je aquapark se skluzavkami, tobogany a divokou řekou. Ve vybavení nechybí ani bazén pro kojence.

Zaplavat si můžete v nejmodernějším bazénu v Česku nebo si užít radovánky na tobogánu či v divoké řece. Tobogán je dlouhý 102 metrů. Další atrakce, které jsou k dispozici:trojskluzavka, dvojitá prostorná vířivka, široká kruhová řeka, která tvoří prstenec kolem kruhového bazénu vln. Zde jsou vlny tvořeny pohybem obřího míče. Nad tímto prostorem je prosvětlený globus. Další bazén nabízí horolezeckou stěnu nad vodní hladinou a prostor pro skoky do vody. Součástí vnitřního aquaparku je pak také dětský bazén se skluzavkou a brouzdaliště.

Vnitřní 50 m. bazén s tribunou slouží nejen na pořádání plaveckých závodů a tréninky, ale také pro kondiční plavání veřejnosti. Součástí tohoto prostoru je také parní kabina.

Ve wellness centru můžete relaxovat ve finské sauně, sněhové komoře či infrakabině. K dispozici je i Kneippova lázeň či nejrůznější masáže.

Přes léto je v provozu letní pláž, která nabízí nerezové bazény se zážitkovým programem. Jsou zde i dva tobogány.

Vánoce v Aquacentru PardubiceVánoce v Aquacentru PardubiceVánoce v Aquacentru PardubiceVánoce v Aquacentru PardubiceVánoce v Aquacentru Pardubice

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka