V překrásném beskydském údolí Podolánky se otevřel boutique hotel MEZI PLŮTKY

V úterý 1. srpna přivítal své první hosty čtyřpokojový boutique hotel Mezi plůtky, který je díky svému jedinečnému umístění i konceptu určen dospělým hostům a větším dětem od 12ti let. Citlivě zrekonstruované stavení z počátku 19. století, které bylo původně domem ředitele místních hutí, nyní slouží spolu s obrovskou zahradou jako prostor, který si zamilují hosté vyhledávající klid a soukromí.

„Místnosti v hotýlku nejsou recepcí nebo restaurací, ale místy v domě - obývacím pokojem, jídelnou a knihovnou, a fungují jako potkávací prostory pro čtyři oddělené ložnice“, upřesňuje designérka a majitelka Daniela Hradilová, která celý dům s přilehlou zahradou rekonstruovala a do posledního detailu zařídila, a dodává: „Jestli jste někdy snili o přátelích se stylovým venkovským domem na horách, s krásnou zahradou a spoustou místa uvnitř i kolem, možná je najdete mezi plůtky...“.

Mimo společných prostor jsou hostům k dispozici jednotlivé pokoje - ložnice. Přízemní suite Host (40 m2) s kamennou podlahou a kamennou vanou v prosklené koupelně, obývacím pokojem a výhledem na  horu Ondřejník a tři podkrovní pokoje – Dcera s krásnými detaily bílého trámoví (36 m2), Syn se skrytou alkovnou pro spaní nebo odpočinek (44 m2) a suite Rodiče, která je jakýmsi domem v domě - na bezmála 70 m2 nabízí i obývací část, alkovnu a kouzelné výhledy na okolní krajinu.

Dům je obklopen originální zahradou, která nabízí několik zákoutí k relaxaci - kamenné terasy, staré stodoly přeměněné na zimní zahrady s krbem, dřevěné terasy v trávě, nebo přírodní koupací bio jezírko s hloubkou 2 metry či bylinkovou zahrádku pro potěšení i chuť v  kuchyni.

Ubytovaným hostům poslouží dvě kuchyně – první, samoobslužná, je připravena hlavně k servírování nápojů a drobnějšího občerstvení formou tzv. honesty baru. Vévodí jí obrovská dubová kredenc a retro lednice SMEG, která v sobě ukrývá dostatek nealko i alkoholických nápojů, nechybí profesionální přístroj na přípravu kávy od Nespressa, konev na přípravu čaje a tradiční burgundské keramické nádobí Emile Henry - vše je sladěno pro potěchu duše i těla. Ve druhé, „černé“ kuchyni, připravuje hospodyně snídaně a večerní 3-chodové menu podávané dle přání hostů. Ti mohou využít také širokou nabídku vín uložených ve vinném sklepě, jež je součástí domu.

Cena za pronájem pokoje včetně celého domu a zahrady se snídaní začíná na 3 300 Kč na den. U příležitosti oslav, svateb nebo obchodních jednání se dá také pronajmout celý dům (až 24 hostů) – v tomto případě neplatí věkové omezení u dětí. Veškeré prostory domu jsou nekuřácké a jsou pokryty bezdrátovým připojením k internetu.

Zdroj a fotografie zaslala Linda Matoušková – děkujeme.

V překrásném beskydském údolí Podolánky se otevřel boutique hotel MEZI PLŮTKYV překrásném beskydském údolí Podolánky se otevřel boutique hotel MEZI PLŮTKYV překrásném beskydském údolí Podolánky se otevřel boutique hotel MEZI PLŮTKYV překrásném beskydském údolí Podolánky se otevřel boutique hotel MEZI PLŮTKYV překrásném beskydském údolí Podolánky se otevřel boutique hotel MEZI PLŮTKY

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka