V Praze skončila Aquamánie

Prázdniny končí a tak se v sobotu 25.8. uskutečnila i poslední letošní Letní Aquamánie. Hostil ji největší aquapark v ČR - AQUAPALACE Praha. Celé odpoledne byla desítka soutěžních stanovišť, umístěných ve dvou vodních palácích středem zájmu dětí. Ty za splněné úkoly dostávaly tašku POMPO s dárečky této sítě hračkářských prodejen. A ve velkolepém losování pak 100 dětí dostalo hlavní ceny. Z Aquapalace se také vysílal hodinový přímý přenos na vlnách Českého Rozhlasu Dvojka.

Letos proběhl již třetí ročník Aquamánie. Ta přináší do vybraných aquaparků spoustu vodní zábavy, ale i poučení. Letos jsme se podívali do krásného areálu Olešná u Frýdku Místku, do Vodního Ráje v Jihlavě, do nejnovějšího aquaparku Aquacentrum Pardubice. Tradičním místem Aquamánie je i Aquapalace Praha.

Letos vodníka aquamaníka vystřídal pirát Pompák, který vystupoval na všech zastaveních Aquamánie a se svým papouškem na rameni se stal nejvíce fotografovanou osobou široko daleko.

Vedle hlavních čtyř akcí pořadatel Aquamánie provozuje také web Aquamanie.cz, kde najdete například čtyřicítku profesionálních videí z jednotlivých aquaparků z celé ČR. Právě web Aquamanie.cz spojuje jednotlivé akce. Na zimu se například připravuje pokračování svátku saunování - Den saunování - saunová noc.

V rámci akce je také představeno nové vydání brožury Aquamánie - nejlepší místa ke koupání, která mapuje aquaparky v Česke republice i v zahraničí. Součástí brožury jsou i zásady správného chování u vody, slevové kupony na vstupenky do některých aquaparků.

Partnery projektu jsou:
AAABYTY.CZ, POMPO, VEOLIA VODA ČR, Sodastream, Litex, WellnessNoviny.cz, Český rozhlas Praha, Právo, Sava Hotels & Resorts a další.

V Praze skončila AquamánieV Praze skončila AquamánieV Praze skončila AquamánieV Praze skončila AquamánieV Praze skončila Aquamánie

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka