V Jeseníku se o víkendu můžete potápět

20. - 22.3.2015

Priessnitzovy léčebné lázně v Jeseníku si tento víkend už potřetí připomenou Světový den vody. Od pátku do neděle se tak můžete těšit na zajímavý program, jehož klíčovým tématem bude nepostradatelná součást našeho života – voda. Voda bude léčit, o vodě se bude hovořit i malovat, ve vodě se bude sportovat.

Od pátku 20. března do neděle 22. března 2015 se Priessnitzovy léčebné lázně opět připojí k připomenutí nezbytné role vody pro život a pozitivního působení vodoléčby na lidský organismus. „Nadcházející víkend budeme na Gräfenberku už potřetí slavit mezinárodní den vody. Důvod je jednoznačný. Vodoléčba hraje důležitou roli nejen v péči o zdraví, ale pro náš kraj má další podstatný rozměr – hydroterapie má zde své kořeny a je naším nejen léčebným, ale také kulturním dědictvím,“ doplňuje Tomáš Rak, obchodní ředitel lázní.

Na co se tedy můžete třetí březnový víkend v Jeseníku těšit? Přijďte si poslechnout novou přednášku „Géniové živé vody“, kterou připravil lázeňský průvodce a znalec tamních pramenů Jiří Glabazňa. Budete překvapeni osudem několika dalších mimořádných mužů, ale také netradičním pohledem nahlédnete na vztah civilizace, vody a přírody. S průvodcem Glabazňou se také můžete vydat na procházku po pramenech, na které se dozvíte mnoho zajímavostí o jedinečnosti Studničního vrchu a historii obnovy pramenů.

V lázních se však o vodě nebude jen debatovat. Zúčastnit se můžete lekce aqua aerobiku, speciálního Aqua Nordic Walkingu, ale i kurzu potápění. Tradiční Priessnitzovy pololázně, skotské střiky a všechny druhy koupelí můžete po celý víkend absolvovat s akční 20% slevou.

V lázních dlouhodobě nezapomínají ani na děti. V pátek je připravena výtvarná dílna o vodě, v sobotu celé zábavné dopoledne a v neděli vodní hrátky.

Fotografie poskytla Ing. Mgr. Věra Janků, PR manager Priessnitzovy léčebné lázně a.s. - děkujeme.

V Jeseníku se o víkendu můžete potápět V Jeseníku se o víkendu můžete potápět

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka