Užijte si nezapomenutelné babí léto na Dolní Moravě!

Hlavní sezóna letních dovolených je za námi, což znamená jediné – přichází to nejlepší! Žádné fronty nebo davy a krásné počasí! Využijte toho alespoň na prodloužený víkend. Z tuzemských destinací rozhodně stojí za návštěvu Relax & sport resort Dolní Morava. Letos tam mimo jiné rozšířili Mamutíkův vodní park hned o osm atrakcí.

Děti i dospělí se tak mohou vyřádit v naučném brouzdališti, hrát si s plovoucími dřívky a stavidly nebo soutěžit s kuličkami. Nebo můžete vběhnout do obřího válce jako křeček a rozpohybovat tak vodu z jezírka. Na parku je nejlepší, že je celý interaktivní, všechno si můžete sami vyzkoušet a regulovat, takže se zabaví jak nejmenší caparti, tak prarodiče, kteří šli původně jen jako doprovod.

Letošní novinkou je i Lesní zážitkový park, který plní tajné sny všech dětí i dospělých. Tedy pokud si přáli pobývat v lesních domečcích v korunách lesů, lézt tam po lanových žebřících, houpat se na houpačkách, překonávat závěsné chodníky a sjíždět dolů tobogánem. Můžete si naplánovat i nějaký pěkný výšlap, příroda okolí Králického Sněžníku je opravdu krásná. Již na podzim se těšte na nejnovější Stamichmanovu naučnou stezku. Jmenuje se podle tajemného patrona místních hor Stamichmana. Na deseti stanovištích se dozvíte zajímavosti ze života místní přírody a vyzkoušíte si nejrůznější zábavné aktivity. Resort ji pro vás buduje ve spolupráci s Lesy ČR. Čeká vás příjemná dvoukilometrová procházka, která bude lemovaná dřevěnými sochami od šikovných řezbářů.

Dalším unikátem resortu bude Stezka v oblacích, která bude otevřena na podzim. Stezka bude 55 metrů vysoká, ale hravě ji zdoláte i s kočárky nebo invalidními vozíky. Pro milovníky adrenalinu nahoře čeká 101 m dlouhý nerezový tobogán. Dolní Morava je zkrátka ideálním místem k aktivnímu odpočinku, na své si ale přijdou i milovníci dobrého jídla a lenošení. Ostatně přesvědčte se sami v místních restauracích a ve Wellness světě hotelu Vista.

O nejrůznějších pobytových balíčcích si přečtěte na www.hotel-dolnimorava.cz. Zároveň si se svými známými nebo rodinou pomalu můžete začít plánovat zimní dovolenou, která je teď se slevou. Více informací najdete na http://www.dolnimorava.cz/first-minute-zima-2015/.

Užijte si nezapomenutelné babí léto na Dolní Moravě!Užijte si nezapomenutelné babí léto na Dolní Moravě!Užijte si nezapomenutelné babí léto na Dolní Moravě!Užijte si nezapomenutelné babí léto na Dolní Moravě!Užijte si nezapomenutelné babí léto na Dolní Moravě!Užijte si nezapomenutelné babí léto na Dolní Moravě!

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka